Přejít na obsah

Co pijete?

31682

Doporučené příspěvky

Jen jsem zertoval. Ale je jina, nez ty ostatni. Jako by to aroma preslo vice do roztoku. Zdaleka nema tak vyraznou vuni, je jemnejsi, ale ma delsi dojezd a ten kour jako by se uvolnoval pozvolneji, pozdeji a dele. Zakladni charakter je ale stejny. Taky man otevrenou tu Uiagledail, nebo jak se to pise. Vyborna a rekl bych, ze o mnoho lepsi, nez zakladni Ardbeg, ten me neokouzlil. Zvlastni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja to zas tak neresim, chutovy dojem vyborny, mene voni, jemna, ty chute nejsou tak ocividne, ale jsou tam. Quarter cask provoni cely obyvak. Jen to byl takovy zvlastni pocit. Kdyz to vypalili, tak ja byl na zakladce. nevis jak stara je ta ctvrtsudova?

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Diky. Na siti jsem to nikde nenasel. Jen nekde spekulovali, ze do malych sudu davaji ty lepsi varky. Ale to muze byt jen kec.

Maly problem s tou vuni je, ze manzelce to moc nevoni a pripomi na ji to vyhorelou lekarnu. Ale bere to s humorem. Ona je spis na Glenmorangie z cherry sudu. Proste wizour pro zensky, jemny, vonavy.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Jo, je dobrá. Schválně jsem si vedle nalil ještě 12y a 15y, abych měl srovnání. Každá je jiná, každá stojí za to, chybu určitě neuděláš :)

12 yo klasiku nebo a. oak , f. oak? :D stejně tak 15 yo klasiku nebo f.oak? :/

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...