Trololo Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 (upraveno) Tady u toho mám alespoň jistotu, že tam ty kur*y nenalejou methanol. Upraveno 14. září 2012 uživatelem Trololo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Má aspoň zpětnej ventil? Jinak bych za ni ruku do ohně nedal ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Tak, na zdraví. Kdo se bojí, nesmí do lesa... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Dneska něco, co pančovaný určitě není...Laphroaig je tady poslední dobou nějak populární Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Aby ne, je to prvotřídní pití, na mě furt kouká flaška osmnáctilété....ale dneska jenom pivko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Dneska jsem otevrel a poprve zkusil Laphroaig 25. Do toho trochu Coly, fajne piti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 TY SI HOVADO! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Glenlivet 18y Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Glenlivet 18yTu mám na nákupní lístku. Je dobrá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Jo, je dobrá. Schválně jsem si vedle nalil ještě 12y a 15y, abych měl srovnání. Každá je jiná, každá stojí za to, chybu určitě neuděláš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Jo, je dobrá. Schválně jsem si vedle nalil ještě 12y a 15y, abych měl srovnání. Každá je jiná, každá stojí za to, chybu určitě neuděláš Ano, ano, tuhle trojku taky plánuju najednou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Jen jsem zertoval. Ale je jina, nez ty ostatni. Jako by to aroma preslo vice do roztoku. Zdaleka nema tak vyraznou vuni, je jemnejsi, ale ma delsi dojezd a ten kour jako by se uvolnoval pozvolneji, pozdeji a dele. Zakladni charakter je ale stejny. Taky man otevrenou tu Uiagledail, nebo jak se to pise. Vyborna a rekl bych, ze o mnoho lepsi, nez zakladni Ardbeg, ten me neokouzlil. Zvlastni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Díky za postřehy. Já taky nemůžu říct, že čím starší tím lepší, ono už to je pak na mě, od určitého levelu, moc komplexní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 (upraveno) Ja to zas tak neresim, chutovy dojem vyborny, mene voni, jemna, ty chute nejsou tak ocividne, ale jsou tam. Quarter cask provoni cely obyvak. Jen to byl takovy zvlastni pocit. Kdyz to vypalili, tak ja byl na zakladce. nevis jak stara je ta ctvrtsudova? Upraveno 15. září 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 Pokud vím, tak to je normální desetiletá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 tak tak, je to desítka...a s tou vůní máš pravdu, včera jsem si dal jen dva panáky, v obíváku to ale vonělo ještě hodinu po tom, co jsem dopil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 (upraveno) Diky. Na siti jsem to nikde nenasel. Jen nekde spekulovali, ze do malych sudu davaji ty lepsi varky. Ale to muze byt jen kec.Maly problem s tou vuni je, ze manzelce to moc nevoni a pripomi na ji to vyhorelou lekarnu. Ale bere to s humorem. Ona je spis na Glenmorangie z cherry sudu. Proste wizour pro zensky, jemny, vonavy. Upraveno 16. září 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 Tak hlavně doufám, že nepiju extra jemnou metanolku vysoké kvality Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 prohibici mám v p..i Dneska něco, co pančovaný určitě není...Laphroaig je tady poslední dobou nějak populárnína tuhle jedinou snad nikdy nezapomenu, chuť jak nemocniční dezinfekce z I. světový...chystám se na 25yr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 Jo, je dobrá. Schválně jsem si vedle nalil ještě 12y a 15y, abych měl srovnání. Každá je jiná, každá stojí za to, chybu určitě neuděláš 12 yo klasiku nebo a. oak , f. oak? stejně tak 15 yo klasiku nebo f.oak? :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se