filo-boxer Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 Vydařená fotka,jen hodinky /myslím,že nosí Rolexky ne?/ mu chybí. Ji bohusu, ji. Je to zenska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 Rum Diplomático Reserva Exclusiva z Venezuely. Nyni v super akcni cene 706 Kc vc. DPH v Makru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 Dolehla na mě rýmička, tak jsem na čaji s rumem... -> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 ted vypadli zakaznici, za chvili pojedu dom, neska si dam vizoura na Dzejara.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 to je tak hnusný až je to dobrý, taky na džejára Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 Někoho by to mohlo zajímat.Pivovary v ČR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sob Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2012 Teď jsem někdo psal, že mám za rohem vinotéku, kam si chodím když mám chutě. A nejčastěji to červené víno, ideálně Cabernet Sauvignon 2011. Na tom si jakože hodně pochutnávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miramax Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2012 Já dnes Holba Šerák, ryzí pivo z hor :-) a je to prostě paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 Právě piju všechno, co mi přijde pod ruku. Těšte se na recenzi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 Dnes Chardonnay z vinařství DUFEK..2008ka...víno s přívlastkem..výběr z hroznů..polosladké.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2012 Po druhé večeři, druhou sedmičku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2012 Rulandské šedé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2012 Dvanáctiletou single malt YAMAZAKI. Dělají to dobře, ti kluci japonští. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2012 Yamazaki je skvělá, tu můžu fakt hodně...já dneska taky sigle malt, ale irskou, Connemaru, když je ten sváteční večer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2012 Něco z Maďarska, je to červené a polosladké a jsou toho tři litry tak uvidíme........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2012 Lahůdku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peegee Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2012 Domácí hruškovice. Cca 50 % obsah alk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2012 Já dnes svátečně taky vino. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2012 Dneska od Ježíška z Guatemaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2012 bechera... sem se přežral. Nechtěl jsem, ale přežral. Moje paní by za kapra s brsálem zasloužila mišelinskou hvězdu. Je skvělá. Jen mi to měla odervat od huby. Aspoň tu druhou porci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se