Jeronimo Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Odesláno 20. září 2014 V podstatě už čekáme jen na pizzaře. Dnes máme přesně po pěti měsících společný volný večer. Malou jsme vyexpedovali k prarodičům, tak si to musím užít. No ne? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Odesláno 22. září 2014 Nevyšší nabídka http://www.csfd.cz/film/322601-nejvyssi-nabidka/galerie/?type=1
Toams Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Odesláno 22. září 2014 momentalne Cragganmore v mini snifteri ... aj napriek vseobecnemu hodnoteniu vcelku pitna whisky
Kat251 Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Odesláno 22. září 2014 Příprava na zimu aneb vítej dvojnásobný zlatý hattricku Jak na zimu, snad na víkend
Krakonosh Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Odesláno 22. září 2014 Šest Sauternů na víkend? To opravdu ne, to je tak na občasné oslazení života... Aby mě Sauterny omrzely, toho bych se nechtěl dočkat.
Katz Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 Kluci, známý pojede Ukrajina/Bělorusko. Jaký běžně dostupný vodky si mám poručit?cokoliv co neni uplne nejlevnejsi. Treba v Belorusku dela v kazdem vetsim meste jedna firma v ruznych lahvich a obalech a od toho se odviji cena.Ty levnejsi teda spatne nejsou, ale nejsou tak jemne.
Trojan Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 Díky za rady kluci, hlavně instant :-) zkusím udělat nějakou objednávku :-)
Jeronimo Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 Horká slivovice s medem a brusinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honzyk Odesláno 27. září 2014 Nahlásit Odesláno 27. září 2014 Red Ale v třebíčském pivovaru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomas_2002 Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 (upraveno) Všichni známí mi pořád říkají, jak chlastají jenom v hospodě, jak si doma nedají ani pivo, natož pak něco silnějšího.......a já to mám přesně naopak. Nejraději si sednu doma, pustím si film nebo otevřu knihu, nakrájím něco k zobání a naleju pořádný pití :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. října 2014 uživatelem Tomas_2002
mondeo2 Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Všichni známí mi pořád říkají, jak chlastají jenom v hospodě, jak si doma nedají ani pivo, natož pak něco silnějšího.......a já to mám přesně naopak. Nejraději si sednu doma, pustím si film nebo otevřu knihu, nakrájím něco k zobání a naleju pořádný pití :-)správně, do každé ruky jedna sklenka,........................ nojo ale čím pak držíš tu knihu.......................
Viktor Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Podporuju lokální výrobu. A ještě mi to chutná. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hasňa Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 (upraveno) Mňam. Cider jsem poslední dobu začal kupovat. Sice nějaký dovoz v plechu, ale i tak mi chutná. Lokální a ještě dobrý, to bych si nechal líbit. Kolik to má voltů, jen tak pro zajímavost. Upraveno 3. října 2014 uživatelem Hasňa
Viktor Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
FraK Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Dokud to bylo čůčo, tak tim vsichni pohrdali. Ted je to cider a vsichni se po nem mohou utlouct a ja jsem rad, protoze se čůčo nedalo nekolik let koupit. Ted se tento zkvaseny jablecny napoj pod nazvem cider nastesti vyskytuje v kazdem marketu a hospe.
Josef01 Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Rulanské modré, výběr z bobulí, 15% alkohol. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Viktor Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Dokud to bylo čůčo, tak tim vsichni pohrdali. Ted je to cider a vsichni se po nem mohou utlouct a ja jsem rad, protoze se čůčo nedalo nekolik let koupit. Ted se tento zkvaseny jablecny napoj pod nazvem cider nastesti vyskytuje v kazdem marketu a hospe. Člověče, jsem pamětník a čůčo v mnoha podobách zažil, s tímhle ciderem to ale moc společnýho nemá. I když ovocný víno střižený francovkou neboli alpský ryzlink mělo něco do sebe, to jo.
Hasňa Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Dokud to bylo čůčo, tak tim vsichni pohrdali. Ted je to cider a vsichni se po nem mohou utlouct a ja jsem rad, protoze se čůčo nedalo nekolik let koupit. Ted se tento zkvaseny jablecny napoj pod nazvem cider nastesti vyskytuje v kazdem marketu a hospe.No, tady jsi zcela mimo.
FraK Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 (upraveno) To vite kluci nejsem takovy svetak jako vy. Čůčo je jenom obycejne jablecne vino vyrabene rizenym kvasenim z jablecneho mostu, kdezto takovy cider, to jo je panecku neco jineho. Jeste, ze jste mi otevreli oci. Zil bych jinak v bludu a myslel bych si, ze to jsou jenom ruzny nazvy pro stejny druh napoje. Upraveno 3. října 2014 uživatelem FraK
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se