Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V podstatě už čekáme jen na pizzaře. Dnes máme přesně po pěti měsících společný volný večer. Malou jsme vyexpedovali k prarodičům, tak si to musím užít. No ne?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Šest Sauternů na víkend? To opravdu ne, to je tak na občasné oslazení života... Aby mě Sauterny omrzely, toho bych se nechtěl dočkat. ;)

Odesláno

Kluci, známý pojede Ukrajina/Bělorusko. Jaký běžně dostupný vodky si mám poručit?

cokoliv co neni uplne nejlevnejsi. Treba v Belorusku dela v kazdem vetsim meste jedna firma v ruznych lahvich a obalech a od toho se odviji cena.

Ty levnejsi teda spatne nejsou, ale nejsou tak jemne.

Odesláno (upraveno)

Všichni známí mi pořád říkají, jak chlastají jenom v hospodě, jak si doma nedají ani pivo, natož pak něco silnějšího.......a já to mám přesně naopak. Nejraději si sednu doma, pustím si film nebo otevřu knihu, nakrájím něco k zobání a naleju pořádný pití :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Tomas_2002
Odesláno

Všichni známí mi pořád říkají, jak chlastají jenom v hospodě, jak si doma nedají ani pivo, natož pak něco silnějšího.......a já to mám přesně naopak. Nejraději si sednu doma, pustím si film nebo otevřu knihu, nakrájím něco k zobání a naleju pořádný pití :-)

správně, do každé ruky jedna sklenka,........................ nojo ale čím pak držíš tu knihu.......................

Odesláno (upraveno)

Mňam. Cider jsem poslední dobu začal kupovat. Sice nějaký dovoz v plechu, ale i tak mi chutná. Lokální a ještě dobrý, to bych si nechal líbit. Kolik to má voltů, jen tak pro zajímavost.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Dokud to bylo čůčo, tak tim vsichni pohrdali. Ted je to cider a vsichni se po nem mohou utlouct a ja jsem rad, protoze se čůčo nedalo nekolik let koupit. Ted se tento zkvaseny jablecny napoj pod nazvem cider nastesti vyskytuje v kazdem marketu a hospe.

Odesláno

Dokud to bylo čůčo, tak tim vsichni pohrdali. Ted je to cider a vsichni se po nem mohou utlouct a ja jsem rad, protoze se čůčo nedalo nekolik let koupit. Ted se tento zkvaseny jablecny napoj pod nazvem cider nastesti vyskytuje v kazdem marketu a hospe.

Člověče, jsem pamětník a čůčo v mnoha podobách zažil, s tímhle ciderem to ale moc společnýho nemá. I když ovocný víno střižený francovkou neboli alpský ryzlink mělo něco do sebe, to jo.

Odesláno

No, tady jsi zcela mimo.

Odesláno (upraveno)

To vite kluci nejsem takovy svetak jako vy. Čůčo je jenom obycejne jablecne vino vyrabene rizenym kvasenim z jablecneho mostu, kdezto takovy cider, to jo je panecku neco jineho. Jeste, ze jste mi otevreli oci. Zil bych jinak v bludu a myslel bych si, ze to jsou jenom ruzny nazvy pro stejny druh napoje.

Upraveno uživatelem FraK

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...