Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V pohodě, jenom říkáš cideru čůčo, to se může stát. Nicméně to čůčo z rybízu nebo jablek, případně jemné bylinné hořké, který pamatuju já, a co bylo v prodeji za jedenáct korun i v drogériích, vznikalo určitě jinak a hlavní roli při výrobě hrál cukr a umělý příchutě. Rozhodně jinak chutnalo, bylo to dost sladký až syrupovitý, bez perlení, a dost z toho bolela hlava. Jinak víno je něco jinýho než zkvašený mošt.

Odesláno

Rossbach neznám, musím vyzkoušet.

Minulý týden jsem měl ten ve francouzským stylu zrající v lahvi ze cidrerie Všenory a ten suchej mě moc nevzal, ten demi docela šel, ale na tu cenu 135 kulí za sedmičku, nic moc.

Aspall je dobrota.

Odesláno

V pohodě, jenom říkáš cideru čůčo, to se může stát. Nicméně to čůčo z rybízu nebo jablek, případně jemné bylinné hořké, který pamatuju já, a co bylo v prodeji za jedenáct korun i v drogériích, vznikalo určitě jinak a hlavní roli při výrobě hrál cukr a umělý příchutě. Rozhodně jinak chutnalo, bylo to dost sladký až syrupovitý, bez perlení, a dost z toho bolela hlava. Jinak víno je něco jinýho než zkvašený mošt.

Viktore, to bylinné z drogerií se jmenovalo Šumavské bylinné, ještě jsem ho prodával, když jsem měl obchod.

A Tvůj názor o čůču kontra cider podepisuju. Nějakou zkušenost z mládí s čůčem mám...

Odesláno

Vyzkoušej. Při té kvalitě je 25 kč za třetinku v podstatě sranda... Hlavně to má celkem krátké datum spotřeby, takže to není napuštěné bůhvíčím.

Cidrerie brut a extra brut je hnus... Vůně ok, ale chuťově akorát hniloba. A není to náhoda, mám to od víc lidí. V restauraci za to btw chtějí i 270... Ale v PR se snaží...

O té akci na Aspall v cider clubu víš? Lepší cenu jsem u nás neviděl, už jsem tam trochu nakupoval :)

Odesláno

No, doby čůča jsou snad dávno za námi ... :D

Velice zvláštní záležitost, toť toto ... Ale jak stárne, přestává mi sice tahle 05 chutnat, ale zato utěšeně roste na ceně.

Ještě jich tam pár zbylo, asi půjdou z domu. ;)

post-35193-0-03663000-1413233324_thumb.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ruskij Standard Gold Píšem ťapkou

Nebezpečny drink, vidim ze dostava cloveka do vazne infantilneho stavu, ťapka :)
Odesláno

Jeden den starou sotva odvětranou slivovičku. Ze 120 litrů švestko-duraciového kvasu, za pomoci jednoho kila cukru, za pomoci kvasné zátky, za přidání 16 a čtvrt rozdrcených jader těsně před pálením přímo do kotle, napáleno 20,3 litru 49,74 procentního moku. Zase se mi aspoň někdy podařila láska přetavit v něco dobrého.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...