Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Neprominou :D pokud počítáš destiláty obecně, tak do 800 seženeš spoustu super rumů :) který sou chutí i vyspělostí jinde. Nebo třeba remy martin VSOP taky seženeš kolem osmi stovek a to je jiný kafe.

obrbobr: určitě máš jiný chutě :) Ale jako ta 7* Metaxa, pánové odborníci prominou, je super pití - pro z lahví do řekněme 800 rozhodně nejlepší pitivo.

jacob: to je tak strašná představa, že už z úcty k single malt to nechám stát dalších deset let na lince. Nebo udělám chronosraz u mě doma a bude hned vystaráno :)

Odesláno

KDyž jsem si kupoval toho Taliskera, tak dědovi jsem koupil Curvoiser VSOP (asi se to píše jinak, ale hledat to nebudu) a známému Ron Zacapa 23yo. Bohužel ani jedno jsem ještě nemohl ochutnat. Koňak byl myslím kolem 800 a ten rumík v akci litrovka asi 1200.

A věřím, co píšeš, ale tohle je případ, kdy se k tomu člověk musí propít, protože jinak to neocení a já jsem asktuálně asi ve fázi, že ocením Metaxu 7*, ale "víc" asi ještě ne.

Odesláno

aby ne, když jsem chytnul výprodej v Tescu za 259,-Kč, to mi teď chutná ještě víc :wine:

když jsem je tam viděl v regálu a nikdo se k nim neměl, vzal jsem je všechny 3 flašky, oni se nezkazí :P

obrbobr: určitě máš jiný chutě :) Ale jako ta 7* Metaxa, pánové odborníci prominou, je super pití - pro z lahví do řekněme 800 rozhodně nejlepší pitivo.

Odesláno

Zajímavé, Talisker by měl být jedna z "nejpřístupnějších" single maltek, zvlášť, jestli jsi předtím pil Jamesona.

Zkus ho trochu zchladit, přimíchej si do něj trochu vody, nebo si ho namíchej s kolou a příště zkus Macallan :D

Macallan je vynikající, ale řekl bych dost tvrdej. Jemnější je Glenlivet.

Odesláno

Tak zrovna ten Talisker je dost nakouřenej, já sem se do něj propil právě skrz Janesona... Z Glenlivet je zase hrozně cítit alkohol a není tam nic výraznějšího co by to pro mě přebilo, takže z toho mám sliny jak po vodce :D ale sto lidí...

Odesláno

Dneska testnu a dám vědět .... ale víc jak dva pokusy nedostane, Talisker netalisker :)

• po 2 týdnech...
Návštěvník dabelM
Odesláno

Naproti Bílé Labuťi jsem ji viděl ve Vietnamské večerce...

Odesláno

Chci se zeptat, nevíte kde v Praze mají vanilkovou colu v pixle ?

Asi na víc místech, ale určitě zde.

A bohužel ne jen tu Colu :-)

www.candy-store.cz/

Odesláno

Chci se zeptat, nevíte kde v Praze mají vanilkovou colu v  pixle ?

Asi to bude znít divně.....ale vanilkovou v pixle jsem vždycky kupoval jen u vietnamců ve večerkách... (nevím, kde to berou, ale mívají i Dr.Pepper a jiné limošky) :eek:

Návštěvník Kamil
Odesláno

Chci se zeptat, nevíte kde v Praze mají vanilkovou colu v  pixle ?

SAPA Tamda foods taky, ale největší výběr a nejlepší ceny jsou v tržnici Lipence. Podle mě ji tam kupuje i Tamda. Naposled se mi povedlo v Lipencích koupit poslední 4 tucty prošlé (které samozřejmě nic není) po pěti korunách kus. :D

post-147-0-60042600-1425228303_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...