filo-boxer Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Odesláno 23. března 2015 Našel jsem je za dobrou cenu na Amazon.de, to mi vyhovuje. Ale asi to nebude kvalitativně žádná hitparáda. http://www.amazon.de/Diverse-thumbsUp-Gl-ser-Set-Diamond/dp/B00MGVI06W
clockyclock Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Odesláno 23. března 2015 Fotky maj všude stejny, řekl bych že to je jedno, jestli je to od tam, nebo tam..
filo-boxer Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Odesláno 23. března 2015 Jasně, špatně jsem se vyjádřil, myslel jsem obecně, že to nebude nic extra kvalita, né ty konkrétní z Amazonu.
Návštěvník dabelM Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 hmm, tak z toho bych si panáčka dal, užasny whiskovky.. http://www.urbanoutfitters.com/urban/catalog/productdetail.jsp?id=33455759Tvl, tak ty jsou.... Asi otřesů portmonkou a vyklepu pár ?
Návštěvník dabelM Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Odesláno 28. března 2015 Beskydský ležák ve Výčepu na Stojáka Sent from my iPhone using Tapatalk
filo-boxer Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Odesláno 28. března 2015 hmm, tak z toho bych si panáčka dal, užasny whiskovky.. http://www.urbanoutfitters.com/urban/catalog/productdetail.jsp?id=33455759Dorazily, jsou pěkné, ale je vidět, že to je levná strojová výroba. Ale důležité je, co je uvnitř.
Návštěvník dabelM Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Odesláno 28. března 2015 To je ostuda, pít Taliskerku z NoName whiskovky ! Za trest si dej tu nejlevnější limonádu, kterou u sebe najdeš :-)
Hasňa Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Odesláno 28. března 2015 (upraveno) No, pít Talisker z Talisker skleničky je jako jezdit Audinou s kšiltovkou Audinou na hlavě a v Audi reklamním triku. Faux pas. Dobrá whisky samozřejmě jedině z nebrandovaneho skla, bez reklamních billboardů a určitě ne z přikládaných skleniček s jménem whisky, které vyvolávají dojem té nejkvalitnější věci ze střelnice, co je právě u kina. Ovšem samozřejmě taky ne ze strojově lisovaných plasťáků. Není to o ceně. Kvalitní tenkostěnné sklenice z olovnatého skla jdou koupit za pár korun. Upraveno 28. března 2015 uživatelem Hasňa
Návštěvník dabelM Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Odesláno 28. března 2015 Ty skleničky od Taliskeru mám dva druhy, tak je střídám a vyhovuje mě to...
filo-boxer Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Odesláno 28. března 2015 Já mám jenom samé no name whiskovky!
Hasňa Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Odesláno 28. března 2015 Pohoda, ale nepít z reklamních skleniček skutečně není ostuda. Je mi jasné, že jsi to myslel jako fór, já jen tak konverzuji, aby řeč nestála.
marosh Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Odesláno 28. března 2015 My jsme s honzoushem ještě před chvílí chlampali Bushmills Single Malt ze skleniček Jameson. Jdu ihned spáchat rituální sebevraždu, neb jsem skleničko-whiskový barbar.
Hasňa Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Odesláno 28. března 2015 (upraveno) Jseš. Navíc úplně pomatený těma myslivcama VSOP co s honzoushem pijete. Upraveno 28. března 2015 uživatelem Hasňa
eskimak Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 Osobne nemam rad hranate whiskace. A uprimne, na tychto tu kvalitu vyhotovenia vidno (bohuzial myslene negativne). V niecom podobnom sme minule s kolegami dostali v bare Glenfiddich a kedze ine whiskace nemali tak sme si to nechavali nalievat do konakovych poharov - z tohto nam to proste neslo dole krkom. Niektore reklamne pohare sa mi celkom pozdavaju (Glenmorangie) ale boli pre mna hlavne inspiraciou ake "nereklamne" si zohnat.
vladimir72 Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Odesláno 30. března 2015 (upraveno) Dvě z mých oblíbených.Ta vlevo padla za vlast (mě) včeraMexické Mocambo 15y.o. číslovaný sud i lahev z toho sudu je na řaděKdy já se z těch oslav dostanu..RUM.a v klidu ho pijeme z napoleonek........ Upraveno 30. března 2015 uživatelem vladimir72
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se