Horhe Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Odesláno 16. června 2015 Nějak se mi doma ti nimrodi rozmnožili.
Beet Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Odesláno 16. června 2015 Nějak se mi doma ti nimrodi rozmnožili.Pěkné moc pěkné. Taky je mám rád.
Horhe Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Odesláno 16. června 2015 (upraveno) Potěšil mě teď Lídl, za 109 v retro flašce.Rumy už jsem teď odsunul na druhou kolej, tohle je fakt dobrota. ...a ta nová etiketa se mi ale vůbec nelíbí Upraveno 16. června 2015 uživatelem Horhe
KFL Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Odesláno 16. června 2015 (upraveno) Tohle je teda naprostá paráda, závidim tak pěknou domácí sbírku .-) z těhle špeků znám jen ***** canu a Matusalem, oba super kousky, obzvlášt ta ***** Cana mi hrozně chutnala po kakau. Jaký je nový plantation anniversario? Ten starší s placatou lahví byl super. Relicario neznám vůbec, tak se prosím poděl o dojmy Puntacana je můj oblíbenej kousek na takovýto "denní" cucání. Poměr cena/výkon bezvadnej, podobně jako Don Papa, kterej je ale na můj vkus hodně ovocnej a "mělkej". Relicario je lehce cítit po kouři a je malinko ostřejší na konci, v zásadě ale výborný. Metusalem není třeba řešit, ten je bezvadnej. Plantáž jsem ještě neotevřel. Z dosavadních ochutnaných rumů můžu říct: Presidente 23y - jemnej a nasládlej, vzdáleně připomíná portský. Cubaney Centenario - asi nej rum, co jsem měl - jemnej, akorát sladkej, totálně sametovej, nádhera. Cena tomu bohužel odpovídá. Puntacana XoX - těžký a sladký, "táhne se" (pocitově jako med), hodně cítit po čokoládě, není úplně můj favorit, ale veskrze velmi příjemnej. Unhiq XO Malt - velmi zajímavej rum, jemnej, ale oproti všem nějak záhadně zrádnej na dojezdu. Dám si tři sklenky a jsem jak po pěti panácích. Přitom voltáž stejná. Chuťově ale výbornej! Pak jsem testoval od Cubaney různých 15, 18, 23letý rumy, ale byly na můj vkus hodně ostrý - podobně jako jamajský kousky. Mám radši takový to "decentní" a hladký pití. Celá rumová sága začala Clementem, kterej je taky výbornej, voní tak, že po otevření a nalití voní celej pokoj (podobně jako koňak), a je velmi jemnej. Bohužel jednou jsem koupil nějakou divnou várku, která byla hnusná a nedobrá, chutnalo to jak alpa s rumem, tak jsem to reklamoval a místo toho zabrousil ke Cubaney . Tož tak . Upraveno 16. června 2015 uživatelem KFL
guzmic Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Odesláno 18. června 2015 (upraveno) Dnes pivo, Cabernet Sauvignon a možná ještě slivovice, mám skoro 500 sprostých komentářů tak je potřeba to oslavit. Upraveno 18. června 2015 uživatelem guzmic
Návštěvník dabelM Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Odesláno 20. června 2015 Aktuálně mám rozpitou tuhle patnáctku...
eskimak Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Odesláno 20. června 2015 DabelM: vies zrovnat a Glenfidich, Glenmorangie alebo Glenlivet? Nedavno som nad nou rozmyslal no zvitazil Glenlivet ktory poznam. Vdaka.
Návštěvník dabelM Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Odesláno 20. června 2015 (upraveno) DabelM: vies zrovnat a Glenfidich, Glenmorangie alebo Glenlivet? Nedavno som nad nou rozmyslal no zvitazil Glenlivet ktory poznam. Vdaka.Ahoj, nemůžu ti poradit, protože jsem kromě nakouřených whisky z ostrovů Islay a Skye pil pouze BenRiach a ted tento Glendronach. Zkus si pročíst recenze lahví a vzorků na http://whisky.nethar.cz. Upraveno 20. června 2015 uživatelem dabelM
bohus76 Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Odesláno 20. června 2015 Dnes domácí mochito. Sirup z květů černého bezu,máta,citron,limetka,panáček bílého rumu a dolété perlivou vodou /sifon/.
Mr.Štěpka Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Odesláno 20. června 2015 ...whisky z ostrovů Islay a Skye pil pouze BenRiach a ted tento Glendronach.Zatím znám pouze Talisker, kde je cítit dost rašelina. Uvedený značky neznám, beru jako inspiraci.
Návštěvník dabelM Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Odesláno 20. června 2015 Rašeliny cítíš např. z whisky Ardbeg, Lagavulin a Laphroaig, BenRiach a Glendronach jsou pro mě whisky ve kterých najdu na rozdíl od výše jmenovaných hodně vůně portského, Sherry, ovoce, jablek, čokolády atp...
Michal444 Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Odesláno 20. června 2015 Čekání na výsledek z grilu...... Aj, skus ine pohare...mozno to bude aj lepsie chutit Ja momentalne Pio Cesare Barolo 2010 / som sklamany /
fed_ex Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Odesláno 22. června 2015 (upraveno) Já dnes tohle: Výborná volba, já zrovna popíjím 12yo, v Don Pealo je za nebezpečně nízkou cenu. Upraveno 27. června 2015 uživatelem filo-boxer
Návštěvník dabelM Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Odesláno 22. června 2015 Diplomático Reserva Exclusiva
KFL Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Odesláno 22. června 2015 To je ale velka dobrota, asi jsem nasel novyho favorita!
Návštěvník dabelM Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Odesláno 22. června 2015 (upraveno) To je ale velka dobrota, asi jsem nasel novyho favorita!O víkendu jsem si koupil první prémiový rum a jsem nadmíru spokojen... Nádherná vůně, citron, karamel. Sladká chuť, karamel, ovoce. Lahodné pití = velká dobrota. Upraveno 22. června 2015 uživatelem dabelM
clockyclock Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Teď už jen zavřít všechna okna a dveře a koncert Michala Davida si může klidně začít.. ... no a já si dám Floriánka pěkně.
Beet Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Odesláno 27. června 2015 Piju Arctic malt (mnamka) po te co jsem prijel na stroji v pozadi. :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se