ivan_989 Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2015 Presne. Clovek jednou okostuje a uz by pil jenom od nich :-)Henriques & Henriques ma tiez potesil . Ale je fakt ze ked som bol v Blandy's na komentovanej prehliadke muzea spojenej s ochutnavkou,videl sklad rocnikovych flias (takmer som kupil aj svoj rocnik, nebol az taky drahy), tak som sa citil ako v raji. A nakupoval a nakupoval...a este pri odchode na letisku v dutyfree som chytil paniku ze som mal kupit viac tak som dokupoval
Potkan Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 Mne prijde super jak to maji vymysleny.. Vsechno ukazat, navnadit, ochutnat, objednat a vyzvednout na letisti. Clovek nemusi nikde nic nosit nebo skladovat v hotelu na pokoji.
tommi_d Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 (upraveno) Ano, a proč zrovna Amarone, že jste četl knížku Silence of the Lambs? Pochutnával si na něm legendární Hannibal Lecter. Jinak já tohle, dostal jsem toho ke svátku celou badnu, supr vínko.Mlčanie jahniat som čítal i keď dosť dávno... Dík za rozšírenie obzorov... Amarone mám rád i bez Hannibala Upraveno 18. listopadu 2015 uživatelem filo-boxer
jovani Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 dnes, anesteziologia Pov. Bystrica : "vyzeera to, ze nie ste konfliktny typ!" "pijete alkohol? vobec? to je docela nezvykle byt cisty abstinent! ... ale aj moj synovec je, na Silvestra pil iba Coca Colu a skoncil so srdieckom v nemocnici" ze dik za povzbudenie ...
ivan_989 Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 (upraveno) Dnes som doplnil cervene poschodie vo vinoteke, posledne dni som prehupsol od rumu k cervenemu vinu a dosli zasoby Carmenére Gran Reserva 2012 Carmenére Gran Reserva 2011 Vintage Crianza DOCa 2011 Le Bouquet Cabernet Franc AOC 2010 Upraveno 18. listopadu 2015 uživatelem ivan_989
ivan_989 Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 Brunello di Montalcino 2009Skvela volba!Aj ja tu mam 2009ku ale na otvorenie musí byť príležitosť.Dnes mi staci carmenere, je prekvapivo lahodne.
Ondrej71 Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 (upraveno) Dnes jsem narazil na Tullamore Dew v single maltu, 10 léta, vubec jsem netušil ze se děla i jako jednosladovka. Tak je doma a jsem hodne zvědavý, stala o dost vic nez běžná verze Upraveno 19. listopadu 2015 uživatelem Ondrej71
eskimak Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Dnes jsem narazil na Tullamore Dew v single maltu, 10 léta, vubec jsem netušil ze se děla i jako jednosladovka. Tak je doma a jsem hodne zvědavý, stala o dost vic nez běžná verze Prijemne, znatelne jemnejsie pitie ako bezna "krcmova" Tulamorka, ale podla mna za tie prachy nestoji. Este existuje skoro v rovnakej cene aj 12yo, ale blend. Akakolvek scotch single malt v rovnakej cene je inde. Ak chces jemnejsiu Irsku tak Bushmills. No pit sa to v kazdom pripade da
Ondrej71 Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Prijemne, znatelne jemnejsie pitie ako bezna "krcmova" Tulamorka, ale podla mna za tie prachy nestoji. Este existuje skoro v rovnakej cene aj 12yo, ale blend. Akakolvek scotch single malt v rovnakej cene je inde. Ak chces jemnejsiu Irsku tak Bushmills. No pit sa to v kazdom pripade da No v podstatě je to tak. po otestování musim říct, ze velmi jemne, příjemne pití, ale chybi mi tam vice raselinky, no co uz
clockyclock Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2015 Sestra dovezla ze svatebni cesty z Dom. republiky
roura74 Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2015 Podzimní překvapení z Litovle. Sent from my iPhone using Tapatalk
eskimak Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2015 (upraveno) Sestra dovezla ze svatebni cesty z Dom. republikySnad aspon ten rum nebude fake ako ta cigara . Nic v zlom, darovanemu konovi na zuby nepozeraj, ale je to dost ocividne. Btw, poznas ten rum?EDIT: Alebo to nieje rum? Upraveno 21. listopadu 2015 uživatelem eskimak
clockyclock Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2015 Snad aspon ten rum nebude fake ako ta cigara . Nic v zlom, darovanemu konovi na zuby nepozeraj, ale je to dost ocividne. Btw, poznas ten rum?EDIT: Alebo to nieje rum?Ahoj, nepoznam, nikdy jsem nic takoveho nepil, tvrdy moc nepiju max nekdy Zacapu, byl to darek a vyptavat se je blby tak to me nepotesilo..
eskimak Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2015 Ahoj, nepoznam, nikdy jsem nic takoveho nepil, tvrdy moc nepiju max nekdy Zacapu, byl to darek a vyptavat se je blby tak to me nepotesilo..Ani ja nepoznam, to bude nieco lokalne, moze byt fajn. Ale ta cigara je ako parnis rolexy.
Lobber Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Snad aspon ten rum nebude fake ako ta cigara . Nic v zlom, darovanemu konovi na zuby nepozeraj, ale je to dost ocividne. Btw, poznas ten rum?EDIT: Alebo to nieje rum?Take soudis podle prstynku a hlavne kryciho listu... jinak mamajuana je mix rumu, vina a bylin, ja jsem to nepil. Ale privezla to i znama ( presne tuto lahev ) a celkem si to chvalila... Tak nevim ... Ochutnal bych...
Horhe Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2015 Ten alkohol je metla. Teď se postupně dozvídám, co jsem zase vyváděl na firemním večírku. Každopádně kromě plzně jsem chlastal obyč rum, morgana, jasoně, drsoně a tuleně v množství větším, než malém. UffMinimálně do dalšího večírku za 14 dní si dám oraz.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se