Murphy97 Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2015 Vsichni spí, tak trochu rozjimám a je mi fajn... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebiga Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2015 Mícey,pokud budeš mít čas a zajímáte te to máme v ulici velmi zajímavý podnik kďe ti můžou odpovědět a velmi hezky umí povídat o alokoholu :-) U Stare studny Tržiště 3 PH1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2015 Ballantines s odporem /je načatá/. A vodu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2015 Ballantines s odporem /je načatá/. A vodu :-)Niekto z fora mi poradil ze je dobre pit z colou . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Vesmes cokoliv co nevypiju samotny prezenu pres coca colu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Zase bílé. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenoxor Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Maňák je dobrej. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odesláno z mého Lenovo TAB S8-50F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenoxor Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Ježíšek ví, co a jak Odesláno z mého Lenovo TAB S8-50F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Dnes k večeři k plesnivejmu sejru Rulandské Modré 2013, Vinařství Lahofer Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Jediná věc, kterou můžeš dát do Champagne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Na vánočním slavení u strýčka jsme spokojeně lemtali Bízovu rulandu. Moc spokojenej. A překvapil jsem sám sebe, že mi chutná rum - +dostal jsem sklenku Blue Mauritius a nestačil jsem zírat. Jak nenávidím tuzemák, tak tohle bych mohl rozhodně častěji.Přišel mi do hlavy nápad udělat si takovej hezkej domácí minibar plnej tadytěch krásnejch věcí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimir72 Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Před chvílí jsem přišel z práce a e shlédnutí novot na chronomagu jsem si otevřel jeden z dárků - Armagnac DEMANDIS XONo, není to vůbec špatný pitivo - až by se dalo říct že je dost dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Tak já s tvrdším pitím postupem věku začínám a dostal jsem pod jedličku Diplomatico Reserva 8y tak testuji ten. Taky jsem k Tuzemaku nemohl ani čuchnout a tohle je úplně jiný pití Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Tak jeste foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Hvězd jak na nebi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Znáte někdo? Nejsem moc koňakovej a nevím jestli do toho jít, nebo nechat pro někoho kdo to ocení víc. Ale zvědavost mi nejspíš nedá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Tak já s tvrdším pitím postupem věku začínám a dostal jsem pod jedličku Diplomatico Reserva 8y tak testuji ten. Taky jsem k Tuzemaku nemohl ani čuchnout a tohle je úplně jiný pití Tak uzivaj, podla mojich info sa uz prestal vyrabat, nahradilo ho o dost slabsie 7yo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
student Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Tak uzivaj, podla mojich info sa uz prestal vyrabat, nahradilo ho o dost slabsie 7yo.Zdravím,Diplomatico Reserva je výborný,víc mně chutná Ambassador,i když je cenově někde jinde.S. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Koukám, že už je v Řecku hyperinflace :-) Hvězd jak na nebi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Koukám, že už je v Řecku hyperinflace :-)A to by som chcel vidiet 30rocnu metaxu co tu niekto spominal. Ked fakt plati co rok to hviezdicka, tak to musi vypadat jak usa vlajka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se