nividic Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Není špatná, ale s CI srovnání neunese, s tím jsem počítal předem. Dá sa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Včera jsem koštnul toho Zacapu a ne, neni to vono. Sem rád, že sem s nákupem flašky počkal. Zkusim ještě Puntacanu a velmi pravděpodobně zakotvim u trojice Plantation, Diplomatico, Don Papa. Tim zakončim rum-tour a vrhnu se na single malt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Made in Valmez. Příjemné hořké překvápko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Made in Valmez. Příjemné hořké překvápko. Mám naraženou desítku Holendra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Já ho mám poprvé. Ještě se mi chladí 12tka ALE. Ta bude zítra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Taková voňafka trochu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 Do baru jsem si pořídil tyto dvě lahve Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 Nejaka novinka od Ardbegu? Skoda len tych% . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 NAS k letošní Feis Ile. Pro vybrané trhy a v palírně byla k dostání i v sudové síle, ale ta už je cenově trošku mimo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 Kde si kupil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 Tady : http://www.whisky.fr/en/ardbeg-dark-cove.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 Já ho mám poprvé. Ještě se mi chladí 12tka ALE. Ta bude zítra.V Olmíku jsem měl v Bastardech jedenáctku, taky dobrá....fakt si ceny ze Zvíkova zaslouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 Odměna za dnešní Smrk... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 Odměna za dnešní Smrk...Jaký je ? Ostravice dělá skvělá piva, ale Borůvky bych se bál. Co tam dělá borůvkovou chuť ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 Jaký je ? Ostravice dělá skvělá piva, ale Borůvky bych se bál. Co tam dělá borůvkovou chuť ?Borůvka je dobrá,původně bylo pro ženu,ale ta si dala točenou višeň ....a po večerním badmintonu chutná :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fide Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Včera po fotbale dva Red Ale od Valáška a nebylo to vůbec špatně a před pár týdny u Valáška i Višňový speciál a ten taky stál za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Návštěva v Albrechtově pivotéce, co mám kousek od barákuCo byste mi doporučili, ať příště nevybírám naslepo? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Návštěva v Albrechtově pivotéce, co mám kousek od barákuCo byste mi doporučili, ať příště nevybírám naslepo?tohle jsi rozhodně nevybral špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenekP Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Uz hodne davno dopito. Dalsi uz nebude, skoda. Nostalgie... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Jedno na chuť Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se