Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pyrat jeste ne, je na seznamu ale urcite po poslednich zkusenostech nejdriv najdu bar kde ho muzu panaka ochutnat. Ja rad vanilku, karamel a tak. Nebo bylinky, na normalni uplne sproste piti mam Morgana Gold Spiced, jenom na takove to svatecnejsi piti prubezne hledam.

Odesláno

Díky všem za rady. Koupil jsem nakonec Pampero Aniversario, tak uvidíme. Už se na něj těším. Do zálohy jsem vzal Glenfiddich 12. V makru teď mají super ceny. Pampero za 520, glenfiddich 650, doporučuji.

Odesláno

tak tomu bych rozumněl, tiše tvým chuťovkám závidím!

Hostiteľ bol someliérom v  dobrej reštaurácii v Salzburgu... všetky vína boli z jeho súkromného archívu... príjemný chlapík, i večer...

Odesláno

dneska jsem nabral tohle, ale teda na chuť je to fakt pecka největší, takže doporučuji! mám rád sladký, a med a kávu, a oříšky, takže tohle je balení toho všeho v jednom!

Sladký dominikánský za mě teda Siboney 34, ale to je jiná cenová kategorie :D

Odesláno

Jsem ty zásoby asi trochu přehnal - vlevo 1.5 litru, vpravo 1.75 litru :lol2:

PHOTO_20161230_135646_zpsugswirvg.jpg

Jo, dnes byla "akce" v Tescu :-)
Odesláno

Jo, dnes byla "akce" v Tescu :-)

Videl jsem, asi 649 Kc? Ja ho mam z akce v Globusu myslim za 449 Kc tak mesic zpatky, to uz vychazi smysluplne, vzhledem k tomu ze jsem hrozne chtel tu velkou flasku/soudek, a litrovku kupuju za 319 Kc :-)
Odesláno (upraveno)

Hostiteľ bol someliérom v  dobrej reštaurácii v Salzburgu... všetky vína boli z jeho súkromného archívu... príjemný chlapík, i večer...

V takové společnosti dobrých flašek nemůže být večer nepříjemný:-) a someliéři jsou většinou veselé kopy, z čeho, to je přece jasné:-D

Upraveno uživatelem lastam

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...