rooosta Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 Na zeleny stvrtok "zelene" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 proti tej zime trošku rumu neuškodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Stavoval se (chrono)kamarád a dovezl dobrej rum... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Dobrý rumík, jemný a lahodný. Akurát predvčerom som si tiež dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Náhoda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Vynikající. Místní ipa byla super ale na závěr to chtělo nějakou pecku ať Dobre spím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Stavoval se (chrono)kamarád a dovezl dobrej rum... rum.jpgrumík super GMT omegy ešte coolovejšie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 Co dům dal..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Hezký víkend všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prowler Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Dnes večer tuto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2017 Stříbrnou medaili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psycho.path Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2017 po náročném dni:o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Na dálku, protože s ostatními nemůžu dnes být, zapíjím odchod dobrého kamaráda. Česko-mexický dvojboj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 Mě to docela chutná. Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 S vybornym kamaradem na vyborne plznicce. Idealni kombinace. Fotek, myslim, netreba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 Pokouším se přepíjet virózu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 Nikdy jsem na červený kromě portskýho nebyl, ale v poslední době dostávám hodně prezentů právě v této podobě a nějak mi to zachutnalo. Tohle vskutku nebylo špatný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 Dneska mám takovou soukromou oslavu a jedna lahev je málo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 Tenhle Merlot není vůbec zlej, moje oblíbený vinařství. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 (upraveno) Moc se v tom nevyznám, ale dovezl to můj velice oblíbenej obchodní partner společně s flaškou bílýho (ta už dávno padla) a taškou dalších propagačních předmětů. Mám z toho radost a dneska obzvlášť. Každopádně jak říkám, ve vínu se nevyznám, a dneska jsem rád, že to funguje a je mi fajn. PS. A jen tak pro zajímavost. Tu předchozí flašku jsem dostal od našeho nejvyššího, že jsem mu vyměnil gumovej řemínek na jeho golfovejch Citizenech. Origo stál 2700 Kč, a já to objednal z číny za 35 kč včetně pošty A tohle mi asi chutnalo nevíc Upraveno 31. května 2017 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se