tano Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2017 AKUC: to take muzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 16. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2017 Vcerejsi moje tricitka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Zásoby doplněny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Sem zvědav, co "všichni" na tom Moetu maj. Uvidíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvejkr Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Moet je nejlepsi akorat v marketingu :-) je to jako se vsim, mensi vinarstvi maji mnohem chutnejsi produkty...z tech vetsich je pro me nejzajimavejsi Perrier Jouet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Moet je nejlepsi akorat v marketingu :-) je to jako se vsim, mensi vinarstvi maji mnohem chutnejsi produkty...z tech vetsich je pro me nejzajimavejsi Perrier Jouet. destiletej nebyl špatnej, ale ten obyč je jak cidre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Tak tedy Moet moc nenadchnul. Asi na to nemam patro, bo stejně tak mi chutnal Chateau Bzenec 2013 za dvěstěpade, co jsem měl večer předtim.Zkusit jsem to chtěl, stalo se, další flašku už nekoupim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Mno ale ve spritzu je Moët nepřekonatelnej, tip pro případ že bys ho omylem dostal nebo tak něco Zítra je pátek tak na zdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 tommas4 Maxel - tak z Tvého výběru ten Blanc de Noirs, ale přiznávám, že jsem na bruťáky. Impérial je sladký jak cycek, to je max. na jednu láhev ve dvou. La Fleur je taky slaďoch, ale alespoň pěkně voní...Jestli máte výročí a chcete romanticky bouchnout jednu láhev, tak zkus Kruga, ten je hodně slušný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 na oddych troška rumu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 Tak Appleton mam v rebricku az daleko za tuzemakom a denaturovanym liehom. Cudoval som sa vzdy ako to moze niekto pit. Ale do kolaca fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 Maxel - tak z Tvého výběru ten Blanc de Noirs, ale přiznávám, že jsem na bruťáky. Impérial je sladký jak cycek, to je max. na jednu láhev ve dvou. La Fleur je taky slaďoch, ale alespoň pěkně voní...Jestli máte výročí a chcete romanticky bouchnout jednu láhev, tak zkus Kruga, ten je hodně slušný...Dík, Kruga zkusim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 22. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2017 Ja mel na zasnuby Perignon vintage 2000, kua 17 let stara pecka, jenze nez jsem zadal tak jsem se tak prdnul z nervozity, ze uz si ani nepamatuju jak chutnal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 22. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2017 (upraveno) Dnes jsem si do rumovýho baru koupil tento rukodělný rum z Dominikánské republiky a dle Rumratings budu velmi spokojenej parchant... Upraveno 22. července 2017 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Eště že už je ten pátek. Teda za chvíli bude Lokální pivko, moc dobrý, normálně sem chodíme na Budvar ale příjemně překvapilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Moje rumová prvotina... Jsem spíš whiskovej s občasnými koňakovými pokusy. Rumy mě nějak míjely, tak jsem to napravil čistě náhodným nákupen Botran 15 y.o. reserve z Guatemaly a chutnal mi. Teď bych rád El Dorado 12 y.o. z Guyany. Jsou to čistě moje náhodné výběry, jak říkám rum je pro mě velká neznámá...a nejlépe se cítím ve "skotsku". Na zdraví! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Ak si skor whiskovy tak urcite skus ElDorado 15. 12yo je uz moc "rumovy" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 Já dnes chci ochutnat (nejen) tento rumík. Počasí vypadá dobře, občerstvení je nachystané, kluci připravení. Jedinou záhadou zůstává, jak se bude zítra ráno vstávat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 Dobrá,moc fajna Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 teplo je tak vyhladené rose Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se