Přejít na obsah

Co pijete?

31682

Doporučené příspěvky

AKUC: to take muzu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moet je nejlepsi akorat v marketingu :-) je to jako se vsim, mensi vinarstvi maji mnohem chutnejsi produkty...z tech vetsich je pro me nejzajimavejsi Perrier Jouet.

destiletej nebyl špatnej, ale ten obyč je jak cidre

Odkaz ke komentáři

tommas4  :lol2:

Maxel - tak z Tvého výběru ten Blanc de Noirs, ale přiznávám, že jsem na bruťáky. Impérial je sladký jak cycek, to je max. na jednu láhev ve dvou. La Fleur je taky slaďoch, ale alespoň pěkně voní...Jestli máte výročí a chcete romanticky bouchnout jednu láhev, tak zkus Kruga, ten je hodně slušný...

Odkaz ke komentáři

Maxel - tak z Tvého výběru ten Blanc de Noirs, ale přiznávám, že jsem na bruťáky. Impérial je sladký jak cycek, to je max. na jednu láhev ve dvou. La Fleur je taky slaďoch, ale alespoň pěkně voní...Jestli máte výročí a chcete romanticky bouchnout jednu láhev, tak zkus Kruga, ten je hodně slušný...

Dík, Kruga zkusim.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dabelM

Dnes jsem si do rumovýho baru koupil tento rukodělný rum z Dominikánské republiky a dle Rumratings budu velmi spokojenej parchant...

post-31583-0-68943700-1500712917_thumb.jpg

Upraveno uživatelem dabelM
Odkaz ke komentáři

Moje rumová prvotina... Jsem spíš whiskovej s občasnými koňakovými pokusy. Rumy mě nějak míjely, tak jsem to napravil čistě náhodným nákupen Botran 15 y.o. reserve z Guatemaly a chutnal mi. Teď bych rád El Dorado 12 y.o. z Guyany. Jsou to čistě moje náhodné výběry, jak říkám rum je pro mě velká neznámá...a nejlépe se cítím ve "skotsku". Na zdraví!

post-50561-0-87618900-1501266483_thumb.png

post-50561-0-65178700-1501266666_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...