Přejít na obsah

Co pijete?

31682

Doporučené příspěvky

Kluci kdo ze mě mámil tuhle láhev až bude vypitá? Poslední panák včera padnul tak může jít do světa :)

attachicon.gif20180430_200542-768x1024.jpg

Prý je v láhvi i dubová tříska ze stěžně který zabil Sira Horatia

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Plantation Grande Reserve... Pánové sorry, ale oproti xo zo není mladší brácha ale chudej příbuznej... Dyť je to lihovaty a ostrý jak kráva... Sem se se docela těšil a po prvním panaku mam chuť to vylit do kanalu... Koupil sem dvě lahve a jednu daroval, musím se jít zítra optat jestli uz to chutnali, je mi stydno

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Přesně to teď kolem mě v hospodě pil celý stůl, přípitek k narozeninám. Úplně mi ta intenzivní vůně levné voňavky zkazila chuť na pivo. Normálně se mi zvedl kufr. Je to samozřejmě tím, že já rumy nepiju a nechutnají mi ale byl to brutal. Uz chapu, jak se někdo může cítit, když vedle něj popíjím Ardbeg Uigeadail.

Odkaz ke komentáři

Bucanero je přece takový ten šíleně doslazovaný blemc, ne? Jdi třeba do Eldoráda 8/12, některý základní Plantationy jsou taky OK, Appleton 12 jestli máš rád banány apod. se taky se dá slpašit slušně. Při troše štěstí každá z těchhle flašek do 600. I když by ta republika mohla být i horší, tak si to na začátek nekaž :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...