Horhe Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 No já určitě, ale matka není taková násoska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 Tri sedmicky (+daco) nam vydrzali presne 3 dni... Diky @Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 Neni za co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2021 Dorazili vitamíny Kdyby měl náhodou někdo chuť na šišky, tak jsem je objevil tady. https://rakouskepotraviny.cz/Palenky-likery-whisky/Palenky/Limbova-palenka-Zirbenzauber-Bauer-1L Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2021 tyvle, zas ta tvoje šiškovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2021 @African Afri, začínám mít podezření, že usilovně trénuješ na návštěvu pod Dachsteinem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2021 Když já si nemůžu pomoc, ale ono mě to strašně chutná a zároveň věřím, že je to zdraví velmi prospěšné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2021 U nás si to myslí celá dědina. A když v hospodě uděláš větší útratu, tak Ti automaticky přinesou digestiv. Děckám teda lízátko, ženskejm nějakej sladkej tlamolep, ale chlap, ten vždycky dostane Zirben! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHRONOGRAF1 Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2021 Ten ADVENT se nejeví vůbec zle.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 16. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 16. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2021 Trocha pyromanie při malém pátku (jak moc je zelenou Chartreuse ohorely rozmarýn zdravý teda nevím, ale asi se to vsakne). A vánočně to voní taky, takže co už. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHRONOGRAF1 Odesláno 16. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2021 Dneska tenhle model, sladší ale chuťově příjemnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 16. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2021 V 13. 12. 2021 v 12:17, African napsal: Dorazili vitamíny Kdyby měl náhodou někdo chuť na šišky, tak jsem je objevil tady. https://rakouskepotraviny.cz/Palenky-likery-whisky/Palenky/Limbova-palenka-Zirbenzauber-Bauer-1L Jdi do říti. Objednal jsem dva litry.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 kosher je v tomhle pripade lepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 před 8 hodinami, mAra_ napsal: Jdi do říti. Objednal jsem dva litry.... 35% zahřeje, za mě osobně trochu moc ostrá co jsem koštoval, ale ráno hlava v pohodě Dělají toho hodně, ale u nás se toho nedá moc sehnat, mě osobně třeba víc chutná tady ta 30%, je jemnější a má intenzivnější chuť šišek. Až pojedeš do Rakous, chce to do speciálky s ochutnávkami, láhvinky od 250,- půllitr až po láhve za těžký šišule..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHRONOGRAF1 Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 V 19. 7. 2021 v 18:30, Vorel napsal: není to čirou náhodou na terase golfovýho klubu Hazlov? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHRONOGRAF1 Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 Těžká jsou rána notorických opilců no uvidíme co nám ten BLEK udělá.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 Momentálně výběr z pivovaru Litovel...no a nakládá to slušně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 před 10 hodinami, CHRONOGRAF1 napsal: není to čirou náhodou na terase golfovýho klubu Hazlov? Nee, je to na terase penzionu Harmonie ve Žluticích. Ty světlé fleky v pozadí jsou steaky. Teda jednou budou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 Druhe kolo domaceho... Dochutene este amarettom a kardamomom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se