Kocour Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2006 Čaj: keňský černý nebo čínský černý Keemun a Yunan. Denně vypiju tak 2 litry nejméně. Občas Earl Grey (Twinnings) nebo něco jiného. Víno: obvykle chilské, argentinské nebo jihoafrické. Oblíbená specialita: švýcarské bílé Valais, pozdní sběr. Něco jako Tokaj, ale lepší. Mňamka, bohužel dost drahá. Portské: Sandeman. Minerálka: nejraději Magnesia, jinak Matonni. Voda: z vodovodu. Pražské vodárny dodávají kvalitnější vodu, než se prodává v plastových lahvích. A levnější. Whisky: poslední dobou skoro nepiju. Jiný tvrdý alkohol: velmi zřídka, většinou na nějakém večírku. Pivo: žádné. Nechápu, jak to někomu může chutnat, vždyť je to odporně hořké, brrrr, fuj. Vysvětlí mi to někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2006 Pivo: žádné. Nechápu, jak to někomu může chutnat, vždyť je to odporně hořké, brrrr, fuj. Vysvětlí mi to někdo? To se nedá vysvětlit Plznička je naopak krásně sladká! Nebo hořkosladká? Nechápu, jak někomu může nechutnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2006 "Beer is proof that God loves us and wants us to be happy." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Šula Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2006 Pivo: žádné. Nechápu, jak to někomu může chutnat, vždyť je to odporně hořké, brrrr, fuj. Vysvětlí mi to někdo? To se nedá vysvětlit Plznička je naopak krásně sladká! Nebo hořkosladká? Nechápu, jak někomu může nechutnat Když pivo, tak Budvar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2006 Hanušovice, Kozel, Staropramen, Zlatopramen, Březňák, Svijany, Plzeň, Krušovice-Mušketýr, Náchod asi v tomto pořadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 13. prosince 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2006 Když pivo, tak Budvar. Už jsem se bál, že si na něj nikdo nevzpomene Také ho mám rád, stejně jako plzeňské. Ale X-Bob má pravdu, ona je většina piv dobrá, jenom výčepní nesmí být lempl a pivo si musí správně ošetřit. Nádherně se o pivo starají třeba v Praze U Vejvodů. Tam to mám nejraději dopoledne, než tam vtrhnou turisti. Božký klid a pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2006 jedině Hennessy...ale jen private reserve nebo richard hennessy piju vsechno, kdyz vodu, tak z vodovodu, kdyz pivo tak radsi kvasnicový, ale nefiltrovaný spíš než champagne(filtrovaný) a to Erdinger, Paulaner,... jináč mi to je celkem jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Šula Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2006 Když pivo, tak Budvar. Už jsem se bál, že si na něj nikdo nevzpomene Také ho mám rád, stejně jako plzeňské. Ale X-Bob má pravdu, ona je většina piv dobrá, jenom výčepní nesmí být lempl a pivo si musí správně ošetřit. Nádherně se o pivo starají třeba v Praze U Vejvodů. Tam to mám nejraději dopoledne, než tam vtrhnou turisti. Božký klid a pohoda Kamarád, rockový kytarista, vždycky říkal, že se mu hraje nejlépe po třech Budvarech nebo šesti Plzních. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2006 Když pivo, tak Budvar. Už jsem se bál, že si na něj nikdo nevzpomene Také ho mám rád, stejně jako plzeňské. Ale X-Bob má pravdu, ona je většina piv dobrá, jenom výčepní nesmí být lempl a pivo si musí správně ošetřit. Nádherně se o pivo starají třeba v Praze U Vejvodů. Tam to mám nejraději dopoledne, než tam vtrhnou turisti. Božký klid a pohoda Taky se tam rád a často přes den zastavím na jedno, kromě dobrého piva jsou tam příjemní, takový mírně melancholický výčepní. Večer se tam ale nedá být, strašlivá to kombinace dvou morů pražských hospod: televize a zahraničních turistů . Plzeň je tam IMHO lepší než u Koček či u Jelínků - v tomhle regionu kolem "Máje". Stejně dobrá Plzeň je i v Bredovským dvoře. Budar ale nevyhledávám, Krušovicím se vyhýbám . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lapis Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2006 Sherry, Prošek, Malaga, Marsala, Commandaria, Tokaj, Portské, medovina, Pozdní sběry, slivovice, brandy, rum, Cognac, grappa, whisky, whiskey, Ouzo, K.V. 14, Becherovka, Carolands, Baileys. fuj to ti musí bejt potom pěkně blbě Jak kdy, stačí změnit pořadí a k Baileys se už nedostanu. Ale jinak doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2006 Sherry, Prošek, Malaga, Marsala, Commandaria, Tokaj, Portské, medovina, Pozdní sběry, slivovice, brandy, rum, Cognac, grappa, whisky, whiskey, Ouzo, K.V. 14, Becherovka, Carolands, Baileys. fuj to ti musí bejt potom pěkně blbě Jak kdy, stačí změnit pořadí a k Baileys se už nedostanu. Ale jinak doporučuju. Není nad ranní doušek Sherry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2006 Když pivo, tak Budvar. Už jsem se bál, že si na něj nikdo nevzpomene Také ho mám rád, stejně jako plzeňské. Ale X-Bob má pravdu, ona je většina piv dobrá, jenom výčepní nesmí být lempl a pivo si musí správně ošetřit. Nádherně se o pivo starají třeba v Praze U Vejvodů. Tam to mám nejraději dopoledne, než tam vtrhnou turisti. Božký klid a pohoda po třetím Budvaru mě vždy boli palice toto pivo nikdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2006 po třetím Budvaru mě vždy boli palice toto pivo nikdy Tak jsem to chytře zkopíroval, abych si ušetřil práci s ťukáním na klávesnici. Je to totiž i můj názor, lépeřečeno zkušenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sheepeck Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2006 Já jsem fanda do kakaa - ale nemám rád to instantní. Raději to hořký a krásně tmavý. Ale to aby člověk v dnešní době pohledal. Už ani Bensdorp není co býval. Takže mléko u mě doma mizí docela rychle. A poté, co jsem se vrátil z Ameriky, kde ho prodávají po půl nebo celých galonech, jsou mi ty naše litříky málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 13. prosince 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2006 po třetím Budvaru mě vždy boli palice toto pivo nikdy Jo, říká se mu bolehlav, ale já ty problémy nemívám. Pochopitelně pokud jich nevypiju kýbl, pak je to u všech značek stejné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2006 jsem blazen do vina (po par zkouskach na vejsce z vinarstvi to ano jinaknejde), tak jedine vino uz sem tak daleko ze vybiram i vyrobce o rocniku a cukru nemluvim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2006 jsem blazen do vina (po par zkouskach na vejsce z vinarstvi to ano jinaknejde), tak jedine vino uz sem tak daleko ze vybiram i vyrobce o rocniku a cukru nemluvim Vybírat víno podle výrobce/vinařství je podle mě důležitější než podle ročníku, odrůdy nebo dokonce cukru/kyseliny. Jinak znáte někdo "Pohádku mládí"? Půl litru rumu, sedmička šampusu. Důrazně nedoporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2006 Já jsem fanda do kakaa - ale nemám rád to instantní. Raději to hořký a krásně tmavý. Ale to aby člověk v dnešní době pohledal. Už ani Bensdorp není co býval. Takže mléko u mě doma mizí docela rychle. A poté, co jsem se vrátil z Ameriky, kde ho prodávají po půl nebo celých galonech, jsou mi ty naše litříky málo. 1/ Byl jsem úplně vyřízený z filmu Čokoláda, jak to jenom šlo tak jsem zkusil uvařit z kakaa horkou čokoládu. Ono se to musí min. 20 minut mírně vařit aby to pěkně zhoustlo a použít smetanu nebo tam vrazit máslo. A když do toho přidáte cayenský pepř, to je pak nářez. Já totiž neznám podnik co by dělal jen zdánlivě něco podobné co hrálo ve filmu. Ale bacha nevypijete víc než deci. To není ochlastání, ale o pocitu. 2/už vím proč amíci vypadaj tak jak vypadaj a o chování nemluvě. Ono totiž mléko je pro telata a ne pro lidi. No a chlastat to po galonech ach jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sheepeck Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2006 Pro telata? No díky. Jinak pro mne je čokoláda až moc hustá, takže tu jen občas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenda Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2006 u budvaru mám zajímavou zkušenost, že když ho aplikujete hezky rovnou dole ve spilkách tak pohoda , jinak přesně jak píšou kolezi po třetím zvedá víko přesně nad čelem :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se