Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Teď zrovna cumlám Bernarda a občas slivovičku.Nevím proč,ale poslední dobou mi každý dává v práci skleněný razítka v podobě slivovice.No nestěžuju si :thumbsup_anim:

..dochtor nebo pracovník stavebního úřadu?

Odesláno

Vypálil jsem 32 litrů slivovice, na kterou jsem vlastnoručně posbíral švestky. 20 litrů jsem chtěl prodat. Po dnešní koštovačce vím, že asi nic prodávat nebudu...

Odesláno
Vodka Extra Elit od KoFoLy, nepředloženě vylepšená feferonkami. Trochu to svědí.

tise zavidim, ja uz svuj karton vyzahl a zapomnel sem objednat dalsi :( ExtraElit je naprosta bomba

Odesláno

vlašák od Adámka, 04 PS vysušená treska,ale drží dobře, tři prdelky kyselinky a stále dobrý charakter, 0 gramů zbytkáče. Manželka také zkusila, málem se potento.... :thumbsup_anim:

Odesláno

Noo - večer už je pokročilý. Není až tak zajímavé, co piju, ale nepiju vodu! Jinak australský shiraz, irskou whisky, tequilu silver, bílý kubánský rum a vodku a občas nastane situace, kdy si nevybírám. Teď zrovna piju bílý kubánský rum - a moooc mi chutná.

Odesláno
Neznáte náhodou tuto knihu ?

Rád bych věděl, jestli je k něčemu její obsah.

http://www.skotska-whisky.cz/doplnky/knihy...a-o-whisky.html

S touto knihou zkušenost (zatím) nemám, ale 100% mohu doporučit tu od Michaela Jacksona. Sám jsem podle ní prošmejdil Speyside :-)

Vodka Extra Elit od KoFoLy, nepředloženě vylepšená feferonkami. Trochu to svědí.

Ta kočka nekonec přežila ...? :-)

Odesláno
S touto knihou zkušenost (zatím) nemám, ale 100% mohu doporučit tu od Michaela Jacksona. Sám jsem podle ní prošmejdil Speyside :-)

Kterou myslíš, našel jsem dvě:

Whisky - Kompletní průvodce světem nejlepší whisky

Whisky - Vše, co jste dosud nevěděli

Rád bych získal nějaké zkušenosti

Odesláno
Kterou myslíš, našel jsem dvě:

Whisky - Kompletní průvodce světem nejlepší whisky

Whisky - Vše, co jste dosud nevěděli

Rád bych získal nějaké zkušenosti

tu první - na křídovém papíře ....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...