brett Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 Teď zrovna cumlám Bernarda a občas slivovičku.Nevím proč,ale poslední dobou mi každý dává v práci skleněný razítka v podobě slivovice.No nestěžuju si ..dochtor nebo pracovník stavebního úřadu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 ..dochtor nebo pracovník stavebního úřadu? práce se dřevem-lidi si konečně začínají vážit řemeslníků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 Vodka Extra Elit od KoFoLy, nepředloženě vylepšená feferonkami. Trochu to svědí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giptrick Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 Vypálil jsem 32 litrů slivovice, na kterou jsem vlastnoručně posbíral švestky. 20 litrů jsem chtěl prodat. Po dnešní koštovačce vím, že asi nic prodávat nebudu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 Na problemy s mladou je najlepši Jameson.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 Vodka Extra Elit od KoFoLy, nepředloženě vylepšená feferonkami. Trochu to svědí. tise zavidim, ja uz svuj karton vyzahl a zapomnel sem objednat dalsi ExtraElit je naprosta bomba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 vlašák od Adámka, 04 PS vysušená treska,ale drží dobře, tři prdelky kyselinky a stále dobrý charakter, 0 gramů zbytkáče. Manželka také zkusila, málem se potento.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 Momentálně toto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 Teď otevřu toto..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 Noo - večer už je pokročilý. Není až tak zajímavé, co piju, ale nepiju vodu! Jinak australský shiraz, irskou whisky, tequilu silver, bílý kubánský rum a vodku a občas nastane situace, kdy si nevybírám. Teď zrovna piju bílý kubánský rum - a moooc mi chutná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2010 ranní čaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2010 Zweigeltrebe rose od Turzíka z Mutěnic - lehká příprava na zítřejší tradiční firemní Josefovský košt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2010 Neznáte náhodou tuto knihu ? Rád bych věděl, jestli je k něčemu její obsah. http://www.skotska-whisky.cz/doplnky/knihy...a-o-whisky.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2010 Neznáte náhodou tuto knihu ? Rád bych věděl, jestli je k něčemu její obsah. http://www.skotska-whisky.cz/doplnky/knihy...a-o-whisky.html S touto knihou zkušenost (zatím) nemám, ale 100% mohu doporučit tu od Michaela Jacksona. Sám jsem podle ní prošmejdil Speyside :-) Vodka Extra Elit od KoFoLy, nepředloženě vylepšená feferonkami. Trochu to svědí. Ta kočka nekonec přežila ...? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2010 S touto knihou zkušenost (zatím) nemám, ale 100% mohu doporučit tu od Michaela Jacksona. Sám jsem podle ní prošmejdil Speyside :-) Kterou myslíš, našel jsem dvě: Whisky - Kompletní průvodce světem nejlepší whisky Whisky - Vše, co jste dosud nevěděli Rád bych získal nějaké zkušenosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2010 Kterou myslíš, našel jsem dvě: Whisky - Kompletní průvodce světem nejlepší whisky Whisky - Vše, co jste dosud nevěděli Rád bych získal nějaké zkušenosti tu první - na křídovém papíře .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2010 tu první - na křídovém papíře .... To je podle katalogu knihovny vydání z roku 2003, je to pořád aktuální ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 26. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2010 dneska tenhle "zázrak" funguje dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 26. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2010 Pro ty co se jim nechce klikat, Kubson pije toto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 26. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2010 děláš mi chutě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se