boo-beek Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2010 Ceka na me za chvilku Dornfelder od Hrabkovskeho, fajn piti na vecery na zacatku zimy - lehci cervene, vyrazna chut susenych svestek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2010 Ožujsko pivo, poslední plechovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2010 růžová bohemka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2010 Dojíždím zbytky bílýho vína, které bylo primárně na vaření... Nic moc, ale přece ho nevyleju 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombik Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 Vzhledem k tomu že jsem tu nováčkem tak přihodím trochu obecnější informaci. Jako asi skoro každý Čech občas zajdu na nějaké to pivo, jinak si rád vychutnám sklenku dobrého vína (z české produkce fandím především Valtické produkci)n dobrého absinthu nebo, když chci pít něco tvrdšího, tak whisky. Jinak v Absinthu se trochu (naneštěstí na rozdíl od hodinek, ale to snad brzy napravím) vyznám, takže kdyby někdo chtěl poznat nějaké zajímavosti, nebo se něco dozvědět. Případně doporučit nějakou konkrétní značku, jsem k dispozici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 Fernet citrus, z dávných dob na něj mám docela špatný vzpomínky, teď je to zajímavý dejavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 Vzhledem k tomu že jsem tu nováčkem tak přihodím trochu obecnější informaci. Jako asi skoro každý Čech občas zajdu na nějaké to pivo, jinak si rád vychutnám sklenku dobrého vína (z české produkce fandím především Valtické produkci)n dobrého absinthu nebo, když chci pít něco tvrdšího, tak whisky. Jinak v Absinthu se trochu (naneštěstí na rozdíl od hodinek, ale to snad brzy napravím) vyznám, takže kdyby někdo chtěl poznat nějaké zajímavosti, nebo se něco dozvědět. Případně doporučit nějakou konkrétní značku, jsem k dispozici To by mě zajímalo, jakou whisku piješ, když je tvrdší než absinth. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 Po další "šichtě" s vyhazováním sněhu proběhl se ženou a švagrovou červený punč, na zahřátí... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 Otevrel jsem Jim Beam . Vcera zustalo u jedny sklenky, ale dnes to do me zacina nejak padat... Mam jeste nejakou praci, tak to snad stihnu, nez bude pozde . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 Vyborny nalev (nebo jak se tomu rika) z broskvoveho kompotu, ktery byl take skvely!A ted si dam trochu Ouza... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 Móc dobrý Cabernet Sauvignon Rosé VzH 2009 od Martina Pomfyho, inak zlatá medaila z Paríža..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 Moldavské Pinot Franc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 Metaxu ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_45 Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 jamesona, michaneho s jablecnou stavou a ledem 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 .....z české produkce fandím především Valtické produkci..... :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soda Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 Nedávno jsem poprvé ochutnal rum Zacapa, nevím přesně jaký druh to byl, ale ta chuť...geniální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcervenicky Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 Przním Nitraense Dux lacnou kolou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 spise jsem prave dopil -limonádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2010 o tomto negentlemanskom case portske zdarek z londynovej dovolenky vsetkym. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellé Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2010 momentalne pomarancovo-zazvorovy caj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se