duchyone Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Než jsem přišel na toto forum tak jsem si naivně myslel, že mi jedny hodinky dokud jdou budou stačit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 To si mysleli viacery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohdan Kocharowski Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Ja si to myslim furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duchyone Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 první téma na které jsem najel a hned laska na první pohled . ted se trochu bojím rozkliknout další... díky mí noví přatelé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Neboj, to bude ještě dobrodružství, až zjistíš, že máš málo rukou, na kterých bys užil více hodinek, že Ti boty či opasek neladí k řemínku a že těm nebo oněm hodinkám se nehodí tričko a budeš kupovat košili. To je pak veselý pakec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Nenech se vycukat hned na začátku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 7 dní 7 kusů hodinek. Pokud mám víc tak prodávám, nebo musí mít týden vícero dní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohdan Kocharowski Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Tomu rikam systematickej pristup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 7 dní 7 kusů hodinek. Pokud mám víc tak prodávám, nebo musí mít týden vícero dní :-)31 dni, 31 hodinek. At to nemas v jednom mesici tak jednotvarny :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 52 tyzdnov, 52 hodiniek:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 365 dní, 365 hodinek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huz46212 Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 A co přestupnej rok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 365 dní, 365 hodinek :-) Tak aspoň už chápu, k čemu jsou ty kýble Primek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Mám nějak přehodinkováno, hlavně u potápek.... Vidím to na drastickou redukci, možná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Ovšem jak na to čučim,samý dobrý kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Mám nějak přehodinkováno, hlavně u potápek.... Vidím to na drastickou redukci, možná...To jsou fakt krasny kousky - vkus za me na jedničku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Nebyť seika,je to vernosť Omege Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 M-72- jasnej sysel :-). Moc pekny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 To jsou fakt krasny kousky - vkus za me na jedničku.Díky Nebyť seika,je to vernosť OmegePrávě zvažuji, ještě vyzkoušet i něco dalšího od Seika, trocha té konkurence pro Omegu Seiko Tuna, to je takový dělňas M-72- jasnej sysel :-). Moc pekny.Sysel možná bude pouštět SHOMY a díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 A co přestupnej rok? To je pro zpestření té 365 jednotvárnosti. Můžeš se těšit, že jednou za čtyři roky přijde bonus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se