Pepino777 Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2020 Chlapi mate tu krasne prirustky, ale chci se zeptat, kam chodite na seminka? Kupujete nekde na internetu, nebo zahradnictvi, nebo mate nejake overene "modely" od znamych? Sent from my iPhone using Tapatalk
gandalf Odesláno 1. dubna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna 2020 (upraveno) Já většinou používám semínka z vlastního chovu. Někdy dojde i ke křížení, ale to je příroda /někteří kříženci jsou docela fajn, pokud získají jen kladné geny/. Občas se neudržím a koupim nějakou novinku od Jirky Kosiny. Upraveno 1. dubna 2020 uživatelem gandalf
gandalf Odesláno 9. dubna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 9. dubna 2020 Užijte si svátky a opatrujte se. Zapomenuté Sibiřské domácí.
krutor Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2020 Nevite co muze byt spatne? Diky za rady. :-)
gandalf Odesláno 9. dubna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 9. dubna 2020 Není to připálení od slunce? Voda na listu? Přistiňuješ? Choroba to nebude.
krutor Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2020 Na primem slunci nejsou, ale svetla maji hodne. Mohl bych nejak castecne stahnout zaluzie...
gandalf Odesláno 9. dubna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 9. dubna 2020 Ne, tohle je fajn. Tak hnojivo na listě?
krutor Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2020 Jsou tyden v novem substratu a nehnojil jsem. Napadlo me jestli nejsou prelite, zalevam tak 5 cl co 2 dny.
gandalf Odesláno 9. dubna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 9. dubna 2020 Při přelití by se ti dělala na spodku listů intumescence /takové zbytnění a bílé "chloupky"/. Tohle je jen zaschnutí. Při nízké zálivce trpí okraje listů - to musíš vidět sám.
gandalf Odesláno 3. května 2020 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2020 Takhle se mi doma rozpolidl 7 POT Brown /Pálivost: 850.000 SHU, Capsicum Chinense, výška: 100 cm, velikost plodů: 6 cm, zrání: 70 dnů, původ: Trinidad /to vše platí pro ideální podmínky/. Omlouvám se za fotku - blbě se s tím manipuluje, větve jsou dost zatížené a snadno se lámou.
giptrick Odesláno 3. května 2020 Nahlásit Odesláno 3. května 2020 Pár paprik ze semínek od Gandalfa ..
gandalf Odesláno 8. května 2020 Autor Nahlásit Odesláno 8. května 2020 (upraveno) Jak to vypadá, tak budu dříve sklízet, než sázet :-) edit.: první jsou klasické rohy, druhý no name kříženec /bezva plodí i chutná/. Upraveno 8. května 2020 uživatelem gandalf
gandalf Odesláno 24. května 2020 Autor Nahlásit Odesláno 24. května 2020 Zapomenutá Sibiř :-) Ale plodí fest.
gandalf Odesláno 24. května 2020 Autor Nahlásit Odesláno 24. května 2020 Ještě se s vámi podělím o dozrávající plody 7POT Brown a úspěšnou práci domácího opylovače na Bhutlah Red.
KFL Odesláno 31. května 2020 Nahlásit Odesláno 31. května 2020 Ahojte .. mozna to tu nekde je, ale nedokazal jsem to najit .. pred 2 tydny jsem koupil sazenice Jalapenos (myslim) a ma to na sobe tyhle veci. Takovy zeleno-sedy maly "seminka" .. lita z nich bilej prach. Je to naka choroba nebo skudce anebo je to normalni? Podotykam, ze se objevuji vzdycky na novych listech - uplne tech nejmensich, jakoby uz od zacatku tam ty veci jsou, vetsi listy to nechava bejt... Diky za radu ;).
gandalf Odesláno 31. května 2020 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2020 (upraveno) Mšice - stříkni to Mospilanem a bude pokoj. Ale nekupuj si ten namíchaný v rozprašovači /je drahý a k ničemu/, kup si v krabičce a namíchej si to. Není to žádná věda. To suchý jsou svlečky. Upraveno 31. května 2020 uživatelem gandalf
KFL Odesláno 31. května 2020 Nahlásit Odesláno 31. května 2020 OK, díky za odpověď! Takový mrchy, tvl .. vedle mi stojí Jolokia a Habanero, tak to stříknu všechno.
gandalf Odesláno 31. května 2020 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2020 Jj musíš to hlídat. Letos se urodily.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se