Klokan Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2023 Ahoj, díky za reakce. Rostlina je venku v květináči, přesný druh neznám, dostal jsem pár sazenic. Celkově rostlina vypadá naprosto zdravě, listy nemají žádné známky napadení nebo nedostatku živin. Hnojím střídavě hoštickými slepičinci a Kristalonem Gold, vše v zálivce. Konzistence - čím dále od stopky, tim měkčí, houbovitější, v řezu snad také nic neobvyklého, až na barvu semínek, ta se mi zdá podezřelá, ale jsem začátečník, tak nevím ... Určitě zkusím doplnit vápník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 22. července 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2023 Jo, to bude ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jkba Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 Reggae time Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 12. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 To je veliká paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 28. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2023 Brazilské Roxa jen tak pro radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2023 Pár cvaků ze zahrady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 2. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2023 Pěkný to máš. Já se taky snažím /počasí pomáhá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2023 Luxus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2023 Ahoj, dostal jsem pár papriček (údajně nepoživatelných ) a Mži habaněrama tam byly i takovéto dvě. Nevíte někdo, co jsou zač? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMarty Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2023 Dobrý den všem milovníkům chilli. Mám na vás prosbu, chtěl bych si také zkusit pěstování, bydlím v bytě, takže rostliny bych měl na balkoně. Poradí mi zkušenější, kde získat semínka? Nemám ambice na papričky s 2 000 000 SHU. Spíše tak 20% procent, kde sehnat semínka? Děkuji všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salámek Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2023 Ja kupuji na seminka-chilli.cz Zatim vzdy klicivost dobra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 4. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2023 Kupa - vypadá to na rod Aji - tam si dohledáš. Jak pálí? Taky vůni mají charakteristickou - někdo je má v oblibě, já je nemusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 4. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2023 Biskupská koruna?? Ten střed by měl pálit více. Z těch fotek to není dobře vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMarty Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2023 Děkuji moc za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 5. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2023 před 20 hodinami, gandalf napsal: Biskupská koruna?? Ten střed by měl pálit více. Z těch fotek to není dobře vidět. Díky, je to tak. Střed pálí více, celkově to pálí příjemně. V semeníku je hodně semínek. Příští rok je výdejů a nechám se překvapit. Snad mi stačí dozrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 5. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2023 Jo, to zraje rychle, když vyseješ v únoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 5. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2023 Skusím to, habaněra mi nikdy nedozrála, sklízel jsem zelená a tam, bohužel, chybí jejich typická chuť. Letos je léto o měsíc delší, ale nedal jsem je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 5. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2023 (upraveno) Jak píše gandalf. Když vysejes brzo ( já začínám na konci ledna), tak se mi ještě nestalo, že by mi nedozrály. Mám je na terase v truhlikach orientované na jih. Chlapi,zkusim to tady. Ochutnal jsem teď v restauraci okurkové kimchi. Luxus. Nemáte někdo recept? Strýček google něco poradil,ale nevím, jestli je to úplně ono. Upraveno 5. října 2023 uživatelem kral083 Dotaz na kimchi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 5. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2023 přátelé, nemá tady někdo nadúrodu Habanera, nebo něco + - 0,5mil SHU podobného? letos jsem to těžce podcenil, nechal jsem to na tchýni a mám jen dvě květiny. případně díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milog Odesláno 5. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2023 Letos se mi celkem zadařilo... Něco už jsem zpracoval, ale ještě toho mám hodně na kytkách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se