Přejít na obsah

Chilli

Doporučené příspěvky

Ahoj, 

díky za reakce. Rostlina je venku v květináči, přesný druh neznám, dostal jsem pár sazenic. Celkově rostlina vypadá naprosto zdravě, listy nemají žádné známky napadení nebo nedostatku živin. Hnojím střídavě hoštickými slepičinci a Kristalonem Gold, vše v zálivce. 

Konzistence - čím dále od stopky, tim měkčí, houbovitější, v řezu snad také nic neobvyklého, až na barvu semínek, ta se mi zdá podezřelá, ale jsem začátečník, tak nevím ...

Určitě zkusím doplnit vápník.

IMG_2403.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po měsíci...

Dobrý den všem milovníkům chilli. Mám na vás prosbu, chtěl bych si také zkusit pěstování, bydlím v bytě, takže rostliny bych měl na balkoně. Poradí mi zkušenější, kde získat semínka? Nemám ambice na papričky s 2 000 000 SHU. Spíše tak 20% procent, kde sehnat semínka?

Děkuji všem.

Odkaz ke komentáři

před 20 hodinami, gandalf napsal:

Biskupská koruna?? Ten střed by měl pálit více. Z těch fotek to není dobře vidět.

Díky, je to tak. Střed pálí více, celkově to pálí příjemně. V semeníku je hodně semínek. Příští rok je výdejů a nechám se překvapit. Snad mi stačí dozrát. 

Odkaz ke komentáři

Jak píše gandalf. Když vysejes brzo ( já začínám na konci ledna), tak se mi ještě nestalo, že by mi nedozrály. Mám je na terase v truhlikach orientované na jih.

Chlapi,zkusim to tady. Ochutnal jsem teď v restauraci okurkové kimchi. Luxus. Nemáte někdo recept? Strýček google něco poradil,ale nevím, jestli je to úplně ono.

Upraveno uživatelem kral083
Dotaz na kimchi
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...