Tomas_2002 Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 Díky za rady, koupil jsem toho BOSCHE ( Planeo - 499,- Kč). Mele jako divej, designově je pěknej ( černo-stříbrná verze).
gandalf Odesláno 13. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 Tak máme na obzoru novou superpálivku Fatalii Gourmet Jigsaw. Semínka jsem právě koupil /ach jo/.
kejklik Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 Dnes proběhla definitivně definitivní sklizeň paprik. Ve skleníku k mému překvapení přežila krásná velká rostlina tzv. Petr's penisu obsypaná paprikami. Kromě toho je k dispozici slušná úroda něčeho, co vyhlíží jako Pequin nebo Border. Pokud bude zájemce, jsem ochoten nasušit, zabalit a poslat, to vše za cenu poštovného a bublinaté obálky.
kejklik Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2013 Nabízím usušené chilli, patrně Jamaican Hot Red ve stádiu zeleném, slušná porce za bublinatou obálku a poštovné. Zájemci se mohou ozvat přes SZ.
dieegoo Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2013 Pánové, i letos poptávám semínka Od místního chiili-guru gandalfa jsem v loňském roce dostal pytlík semínek - ještě jednou DÍKY - vysadil a když už jsem myslel, že letos z toho nic nebude, rostlinky se vzpamatovaly a teprve teď sklízím první, snad zralé, plody - jsou jich sice jen jednotky kusů, ale na první rok lepší, než drátem do oka, že... Vzhledem k pokročilé době ale tuším, že pálivost nebude nic moc a obávám se, že ani z těch pár semínek, které z papriček vytáhnu, toho příští rok moc nevypěstuji. Proto, kdyby měl někdo doma až zbytečný nadbytek semínek a chtěl se za drobnou úplatu podělit, rád mu od nich pomohu Díky.
Jezevcik2 Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2013 Brácha byl u vrahů z Wall Streetu a přivezl dvě ďábelské omáčky. Černá mamba je šílená. Považuji se za obstojného chillimagora, ale pět až šest kapek do talíře polévky už je slušný záhul. Pro obyčejného člověka nepoživatelné. Mega Death je o nepatrný kousíček jemnější a řekl bych, že i voňavější. V té řadě jejich omáček (asi 10) zaujímá předposlední - nejpálivější místo. Bylo to zabaleno v papírové krabičce ve tvaru rakve. Tyto papričky si už kupuju léta. Není to takový oheň, ale pro nezkušeného opět nepoživatelné. Dvě až tři nadrcené do talíře polévky dovedou pěkné divy. Jejich největší předností je nádherná vůně a chuť. Myslím, že by to mohl být druh Zimbabwe Bird. V Praze je má běžně řetězec arabských potravin Manni Mini asi za 30 Kč.
rolas Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2013 (upraveno) Satanovo h...o jsem měl a musím říct, že to byla docela síla, ale co jsem teď ochutnal je klasické Tabasco a musím uznat, že chuťově to je opravdu vynikající a není to tolik pálivé, takže toho člověk může cpát do sebe kvanta.Docela mě překvapila výroba:http://www.youtube.com/watch?v=FsSd6mNDbNs . Upraveno 28. listopadu 2013 uživatelem rolas
gandalf Odesláno 28. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2013 Jo, výroba je zajímavá. Taky jsem to chtěl vyzkoušet, jenže neumím to řízené octové kvašení /aby to bylo efektivní/. Tak je vařim - musím se, se skromností sobě vlastní, pochválit - už jsem dokonalej
gandalf Odesláno 16. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 Nemáte tušení, co je s Hasňou? Neodpovídá na SZ. /něco jsem mu posílal a mamka je zděšená, co jí to přišlo :-)/
marosh Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 (upraveno) Normálně se mnou komunikuje.Teď je v práci, asik. Dal jsme mu echo, že ho sháníš. Upraveno 16. prosince 2013 uživatelem marosh
gandalf Odesláno 16. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 Jj dík. Chtěl omajdy a mamka píše, že má vlastní :-)
Hasňa Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 Mamka zmatkuje a zapomina, co jsem ji rikal. Vyreseno, moc dekuju gandalfovi za zcela vyjimecny pristup. Jsem jeho dluznikem.
kejklik Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 Kdy se chystáte k prvním výsevům? Zatím jsem objednal Jaffy tablety pro výsev a probírám loňské zásoby semínek. Máte nějaký tip na extra zajímavou odrůdu paprik?
gandalf Odesláno 11. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 Já začnu asi koncem ledna /ty druhy, co mají dlouhou vegetační dobu/. Něco vyzkoušil i hydroponicky /kdaž už mám blbnout, tak ať to za to stojí/.
Hasňa Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 Gandalfe, tata je nadseny! Diky moc za pekny darek pro nej.
gandalf Odesláno 12. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2014 Ahoj, tak to mám taky radost :-)
filo-boxer Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2014 Gandalfe, vcera jsme si dali k veceri tvoji omajdu a byla vynikajici! Manzelku dokonce palila dvakrat.
gandalf Odesláno 12. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2014 To mi dnes děláte radost :-). Mám nový "model" BBQ - ta je! Až mi doručí "tekutý kouř", tak to bude to pravé.
gandalf Odesláno 20. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 Tak jsem se dokopal k tom, že si sepíšu, co bych v letošní sezóně chtěl pěstovat a zděsil jsem se.Fatali gourment jigsaw, Locato, Ancho poblano, 7POT rust, 7Pot burgundy, Sibiřské domácí, Calico, Jalapeňo, T.S. Muruga, T.S Butch T., Naga viper, Infinity, penis sv. Petra, Naga PC1, Jamajské červené, Bolivian bonsai, Biskupská koruna, Jamajské žluté, Habanero červ., snad i bílé, 7POT Jonah, Bhut jolokia červená, žlutá a neon a na záhon beraní rohy .......Děs.
kejklik Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2014 Semínka i Jaffy tablety čekají:Jalapeno Hercules, Jalapeno Chichimeca, Mulato Isleno, Jimi's long, Pasilla Bajio, Jamaican Red. Ze sladkých Ramiro, Corno di Toro Rosso, Beja F1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se