filo-boxer Odesláno 3. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Nic, co by nešlo rozleštit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Moje řeč Milgy mám v podobném stavu a vůbec to neřeším, v tom vidím velkou výhodu leštěnek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 A taky nic, co by by bylo potreba lestit. Vsechno bezne sramy od zivota. Tohle je mimochodem moje oblibene vlakno (i hodinky)!Nic, co by nešlo rozleštit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladisu Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Po delší době jsem na Fóru, měl jsem štěstí a otevřel a přečetl tohle vlákno. Gratuluju filo-boxere. Krásný hodinky, skvělý, nápaditý fotky, vtipný a upřímný glosy... Vzniká zajímavý časosběrný dokument. Jen tak dál! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 Hlavně nic neleštit,jenže to víš mnohem líp než já.Prostě živý rolády pod mikroskopem,teda vlastně makroskopem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 19. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 A taky nic, co by by bylo potreba lestit. Vsechno bezne sramy od zivota. Tohle je mimochodem moje oblibene vlakno (i hodinky)! Po delší době jsem na Fóru, měl jsem štěstí a otevřel a přečetl tohle vlákno. Gratuluju filo-boxere. Krásný hodinky, skvělý, nápaditý fotky, vtipný a upřímný glosy... Vzniká zajímavý časosběrný dokument. Jen tak dál!Moc dekuju za vase slova chvaly, vzdy to potesi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 (upraveno) Moc dekuju za vase slova chvaly, vzdy to potesi! Se Skalisem mě pěkně štvete!Jak je mám dostat z hlavy, když sem dáváte takové krásné fotky a jste s nima tak nechutně spokojení? Upraveno 19. ledna 2014 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 Velmi pěkné fotky a hodinky taktéž.Vidím,že i Vít po nich pokukuje :-) /Ale 36mm je pro Tebe málo,to je tak pro mne :-) / Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 19. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 Dekuju pekne. A musim vas zklamat jeste vic, ty moje a Skalisovy jsou jenom 34mm. Ale verte, ze Datejust s 36mm byste unosili. Pouzdro ala ustrice to umoznuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 pozoruju tvy fotky uz dlouho, ty hodinky jsou proste s u p e r Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 Dekuju pekne. A musim vas zklamat jeste vic, ty moje a Skalisovy jsou jenom 34mm. Ale verte, ze Datejust s 36mm byste unosili. Pouzdro ala ustrice to umoznuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 2. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Siesta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
east_dream Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Vydarena klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 filo-boxer: rolexmanie mě nepostihla a nevím zda se mi ty Tvoje roládky líbí šíleně a nebo jen perfektně fotíštaky se mi líbí, že je bereš i na kolo, asi bych se počůral strachy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 18. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 filo-boxer: rolexmanie mě nepostihla a nevím zda se mi ty Tvoje roládky líbí šíleně a nebo jen perfektně fotíštaky se mi líbí, že je bereš i na kolo, asi bych se počůral strachyDiky! Perfektne nefotim, jen se to nekdy podari. A to kolo, to je zvyk. Nejezdim horakem po lese, jako Afri, ale po zpevnenych cestach do prace a z prace, ta pravdepodobnost padu je mala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 18. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 A porad mam radost, kdyz mrknu na zapesti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 ked sa na teba pozriem, tak mam stale nadej, ze aj ja najdem taku lasku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 ked sa na teba pozriem, tak mam stale nadej, ze aj ja najdem taku lasku Ano Janko, je to tak jednoduché....vezmi peníze a pořiď si malé nesmrtelné Rolexy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 18. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 Janko, ano, najit lasku je mozne, ale je potreba si uvedomit, 1. ze zamilovanost vzdy pomine (neplest si zamilovanost a lasku).2. ze je nezbytne nutne si vytvorit ke sve lasce pouto (narozeni ditete, svatba, rozvod, promoce, prvni miliion, kulatiny, ...)3. ze dokud budes navstevovat tento dum neresti (forum), nikdy nenajdes uplne klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 Janko, ano, najit lasku je mozne, ale je potreba si uvedomit, 1. ze zamilovanost vzdy pomine (neplest si zamilovanost a lasku).2. ze je nezbytne nutne si vytvorit ke sve lasce pouto (narozeni ditete, svatba, rozvod, promoce, prvni miliion, kulatiny, ...)3. ze dokud budes navstevovat tento dum neresti (forum), nikdy nenajdes uplne klid. Chtěl jsem napsat tesat do kamene, ale spíš: Gravírovat do dýnek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se