Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
před 8 minutami, Prochy68 napsal:

Ja jsem si treba vzdycky chtel tu stovku a vic zkusit, ale sam jsem se k tomu nikdy nedokopal. Takze jedine nejaka organizovana akce.

Pre teba je Trnavská stovka. Pre tých dvoch uletených nad tebou Everest Marathon :D Aj keď to druhé je tak trochu pre bábovky, veď je to v podstate dolu kopcom :D

Upraveno uživatelem wawrik
Odesláno

Trnavska mam pocit (matne z poslechu) neni uplne nejlehci. Zadnej masakr, ale ani prochazka. I podle casu viteze.

ja muzu doporucit Krakonosova 100 (start/cil Vrchlabi). Prevyseni 3500. Je to ale hodne pohodlny teren (posledni roky maji vitezoven pod 10h). Jedine co nemusi kazdemu vyhovovat (ja to miluju), je start ve 20:00. 

Puvodne je to chodecky „zavod“, kam se v poslednich letech primotalo par bezcu

Odesláno (upraveno)

Toz tam z toho Everestu bych se mohl kutalet aji já :D nebo by to šlo na bobu, guzmic bude řídit! ! :D

Upraveno uživatelem Tom4
Odesláno

Před pár lety když jsem trochu běhal jsem běžel z Koutů nahoru na Dlouhé stráně, cestou nahoru jsem se těšil jaká to bude na zpáteční cestě pohodička, to mi dodalo morálku se dostat nahoru. Debil, dolů to bylo úplný utrpení. Pamatuju si že jsem pak sežral děsně velkej kus žemlovky a okamžitě usnul :)

Odesláno
před 10 minutami, Tom4 napsal:

Před pár lety když jsem trochu běhal jsem běžel z Koutů nahoru na Dlouhé stráně, cestou nahoru jsem se těšil jaká to bude na zpáteční cestě pohodička, to mi dodalo morálku se dostat nahoru. Debil, dolů to bylo úplný utrpení. Pamatuju si že jsem pak sežral děsně velkej kus žemlovky a okamžitě usnul :)

plno lidi si mysli, ze pri horskych ultra je prevyseni nejvetsi namaha. Ale pravda je, ze te nejvice rozseka sebeh. Nastoupat 5-7000m je masakr, ale co te rozbije na prvocinitele je prave downhill, jedno jestli bezis nebo se to snazis sejit

Odesláno
Trnavska mam pocit (matne z poslechu) neni uplne nejlehci. Zadnej masakr, ale ani prochazka. I podle casu viteze.
ja muzu doporucit Krakonosova 100 (start/cil Vrchlabi). Prevyseni 3500. Je to ale hodne pohodlny teren (posledni roky maji vitezoven pod 10h). Jedine co nemusi kazdemu vyhovovat (ja to miluju), je start ve 20:00. 
Puvodne je to chodecky „zavod“, kam se v poslednich letech primotalo par bezcu
Ja třeba k100 nemusím a to z důvodu že organizátoři na to z vysoka dlabou, informovanost žádná, na dotaz ti neodpoví, obcerstvovacky až na domek laboranta a pomezky tragédie. Těží jen z tradice a Krkonoš. V poslední době bez Sněžky kde si nedokáží zajistit povolení od KRNAP. Na Sněžce je přes 10k lidi denně a limit k100 je tuším 550 účastníků a nejde to .... Jestli se ještě někdy zúčastnim tak jen protože miluju Krkonoše. Když to porovnám s Olafovou P100 je to nebe a dudy, obcerstvovacky a organizace super a to ještě částečně značí trasu, ne jako K100 kteří s tímhle žádnou práci nemají.

Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk

Odesláno

@Ajaj

to už mi říkalo víc lidí, ten valašský Hrb má 50km a myslím jen +1900m to je tady široko daleko asi nejschůdnější závod.

Pak mám ještě v oku Syrovínský běh, okolí UH tam je to 50 km a 1300m.

Tak uvidím, jak dopadne další sezóna.

Odesláno
Asi máš pravdu, no musím to vyzkoušet... nejvíc jsem běžel 35 km a posledních 10 už bylo trápení... musím asi začátek zvolnit.
Já to praktikoval z kopce (kdy to technicky při mých schopnostech slo) a po rovině běh, do kopce chůze a dá se.

Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk

Odesláno

@Ajaj @guzmic Počujte, horskí bežci, zneužijem debatu... Nemáte nejakú fintu na motiváciu? Beh je asi jediná zmysluplná možnosť, ako v zime neprísť o kondíciu na jarné treky - ale mňa to strašne nebaví. Pritom okolie je na beh úplne ideálne.

Zatiaľ sa trochu ojebávam tak, že bežím trebárs na okraj vedľajšieho mesta do Bauhausu akože kúpiť nejakú blbosť (ale po mesiaci sa mi začali hromadiť zbytočné krámy, tak som sa na to vykašľal), alebo odveziem mladého na šach do mesta, nechám tam auto a ak sa má mladý ako dostať domov, naspäť bežím. Ale dochádza mi fantázia, trikrát týždenne sa do tej hodiny behu (tak 12-15 km) musím inak nútiť... Keď beháte tie štreky v horách a prichádza motivačná kríza, čím ju prekonávate? A nesmejte sa mi!

Odesláno

Ještě že nemám takovéhle ambice

Teď na to koukám, cílový čas pod 22 hod, tak to bych se taky kvalifikoval. Já si počkám až se půjde pres Sněžku.

Odesláno (upraveno)
Před hodinou, wawrik napsal:

@Ajaj @guzmic Počujte, horskí bežci, zneužijem debatu... Nemáte nejakú fintu na motiváciu? Beh je asi jediná zmysluplná možnosť, ako v zime neprísť o kondíciu na jarné treky - ale mňa to strašne nebaví. Pritom okolie je na beh úplne ideálne.

Zatiaľ sa trochu ojebávam tak, že bežím trebárs na okraj vedľajšieho mesta do Bauhausu akože kúpiť nejakú blbosť (ale po mesiaci sa mi začali hromadiť zbytočné krámy, tak som sa na to vykašľal), alebo odveziem mladého na šach do mesta, nechám tam auto a ak sa má mladý ako dostať domov, naspäť bežím. Ale dochádza mi fantázia, trikrát týždenne sa do tej hodiny behu (tak 12-15 km) musím inak nútiť... Keď beháte tie štreky v horách a prichádza motivačná kríza, čím ju prekonávate? A nesmejte sa mi!

Já si vždycky koupím nové boty, tričko, prostě nějakou "součástku" na běhání, se kterou mě to zase chytne 🙂

Nebo i nové hudební album do uší pár týdnů vydrží. 

Hodně pomáhají Garminy a jejich různé výzvy a získávání odznáčků. 

Upraveno uživatelem moco
Odesláno

@Prochy68 - registrace je vzdy brzy vykoupena, ale par tydnu pred zavody to hodne lidi prodava. 
Tak se tam mozna potkame. Ja tam byl posledni 4 roky a kvuli WS, tam urcite jeste par let budu jezdit 🙂

@wawrik - hory milujes. Tak neres. Delej co te bavi. I rychla chuze do kopce ti hodne da. Jasne ze me taky ne kazdej „trenink“ bere, ale jak se mi tak krati dny tady, tak si rikam, den bez sportu je ztracenej den. Kdyz si vezmu, kolik jsem mel casu jako mladej a jenom to pro..sukal....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...