Přejít na obsah

Doxa SUB

Návštěvník km.kmk

Doporučené příspěvky

Uvidíme až se otevřou :D jinak na dynku, nahore 7249xx dole 58098-59, 5304x. Je to těžké přečíst vzhledem k tomu že ty rytiny jsou dost mělké... Z toho jsem vyčetl:

58098-59 je reference, dle googlu jiné kusy maj 2783 neboli Synchron 58

7249xx to uplne nevím, že by rok 72?

5304x no idea asi sn?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 296
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Fotky jsou starší, ale abych tu jen nekafral, tak je nasypu i tady. Musím říct, že i za ty dva roky mě žluťásci baví pořád stejně

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

V 28. 4. 2020 v 13:29, Exiztence napsal:

Uvidíme až se otevřou :D jinak na dynku, nahore 7249xx dole 58098-59, 5304x. Je to těžké přečíst vzhledem k tomu že ty rytiny jsou dost mělké... Z toho jsem vyčetl:

58098-59 je reference, dle googlu jiné kusy maj 2783 neboli Synchron 58

7249xx to uplne nevím, že by rok 72?

5304x no idea asi sn?

Rozšířit  

To je zajímavé a znamená to tedy, že tyhle hodinky dostaly v různou dobu různé strojky. Moje nemají hacking ani quickset a bude to ETA 2472 - potvrdil mi to Tondako.

Tady jsou otevřené moje.

Odkaz ke komentáři

V 29. 4. 2020 v 6:59, Exiztence napsal:

Jj tak ty máš starší kus, má i jiné pouzdro než ty Synchrony, já mám taky trhací korunku a ty možná šroubovací?

Rozšířit  

Vypadá to tak. Ty moje by měly být z roku 1969 nebo 1970. A ano mám šroubovací korunku.

Ty Tvoje nemají šroubovací korunku - vodotěsnost 300 metrů bez šroubovací korunky, jo? :eek: 

Odkaz ke komentáři

Jojo těch tahů bylo více, stejně jako pouzdra, první generace má korunku úplně vidět zhora, Michal ma drobnej výkus a já ji mám úplně schovanou:

Tady první gen, druhá gen, a synchron US Divers verze, taky mají feet bezely oproti evropským meters.

Odkaz ke komentáři

Taky neco pridam. :)

Jedna se o starsi foto, kdyz se mi sesly doma 2 kusy...

Mel jsem 5000T, ktery jsem s mistnim clenem vymenil za 1200T, ktery teda furt mam. Jo a 20 m pod vodou se mnou uz taky byly.

Odkaz ke komentáři

V 29. 4. 2020 v 8:38, AndyAaron napsal:

Me zaujal u Existence jeste ten tah, ktery je u pouzdra rozsireny. To je ted taky aplikovane na novych Sub300T.

Rozšířit  

To je fakt, máš dobrý oko.

Spona je taky jiná, no a motiv na dýnku taky.

Odkaz ke komentáři

Jojo, koukal jsem na to a za mě je to úplně mimo. Carbon mi k nim vůbec nejde a cena je díky tomu už taky přestřelená. Navíc trochu nechápu, proč všude teď perou Aqualung (nebo aspoň do třístovkovejch modelů), chápu spolupráci, ale trochu se pak vytrácí kouzlo exkluzivity.

Odkaz ke komentáři

V 29. 4. 2020 v 10:03, sashator napsal:

Jojo, koukal jsem na to a za mě je to úplně mimo. Carbon mi k nim vůbec nejde a cena je díky tomu už taky přestřelená. Navíc trochu nechápu, proč všude teď perou Aqualung (nebo aspoň do třístovkovejch modelů), chápu spolupráci, ale trochu se pak vytrácí kouzlo exkluzivity.

Rozšířit  

Je to taková dojná kráva řekl bych, ale obecně se mi líbí layout u doxy, značka vlevo nahoře, model dole vpravo a loga dole vlevo. 

Odkaz ke komentáři

V 29. 4. 2020 v 9:44, brownwld napsal:

@michalval Jsem rad, ze je furt nosis :)

2015 to byly moje nejdrazsi hodinky, jsem z nich byl uplne hotovej :)

Rozšířit  

To víš, že je furt nosím a myslím, že u mě už zůstanou. Už jen proto, kolik práce mi dalo je tehdy z Tebe dostat :D

Sice nemají tak vymazlený pouzdro jako ty druhýho Kuby, ale dělají mi velkou radost - a ciferník, ručky, luneta a ten rýžový tah - jsou pořád parádní na ty roky.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...