Chumpus Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2012 No právě, tím to všechno začalo. Nebýt přesně tohoto Tvého příspěvku, tak jsem nemusel kupovat dalši hodinky :-) To beru jako kompliment Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2012 Sorbus: Hodinky nádherné, gratuluji. Jen jsem se nikde v recenzi nedočetl, jak se ti podařilo obejít pravidlo obchodu Seiya Japan, které zní: Grand Seiko is shipped Worldwide except for EU & UK? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2012 Sorbus: Posli mu radsi SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sorbus Odesláno 10. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2012 To beru jako kompliment Což bereš správně, ale alespoň rok se podobných dráždivých fotografií prosím vyvaruj :-) Sorbus: Hodinky nádherné, gratuluji. Jen jsem se nikde v recenzi nedočetl, jak se ti podařilo obejít pravidlo obchodu Seiya Japan, které zní: Grand Seiko is shipped Worldwide except for EU & UK? Nic na tom nebylo, prostě jsem se Seiya přímo zeptal, zda mi může hodinky poslat do ČR, a on mi odpověděl, že ano. Vše proběhlo v plném v souladu se zákony a daňovými a celními předpisy obou zemí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2012 (upraveno) To jo , ale on je tam oficialne posilat nesmi jestli se nemylim... proto tam ma tu formulaci. Upraveno 10. května 2012 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sorbus Odesláno 10. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2012 To jo , ale on je tam oficialne posilat nesmi jestli se nemylim... proto tam ma tu formulaci. Tak to jsem nevěděl. Posílám SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2012 Opravdu moc ti sednou. Kam potom? Pak už asi nikam, nebo další GS:-)Každopádně gratuluju k absenci data, hodinky nic neruší a ukazují co mají - NÁDHERA:smile_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2012 t o h l e, ... a k tomu rl sub, a už bych o hodinkách nechtěl v životě slyšet..,... congrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2012 krásný hodinky, ze srdce gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2012 Pecka, pecka, pecka (radeji trikrat, aby bylo jasne, co mam na mysli ). Skvele hodinky presne podle myho gusta, gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2012 paradny kusok a pochvala za dobry vyber modelu.. ale chce to viac fotiek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sorbus Odesláno 10. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2012 Ještě jednou díky všem za kladné ohlasy. Další fotky budou časem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 procházím vlákno potřetí a pořád se nemůžu nabažit. gratulace a díky za recenzi a fotky. GS je prostě špička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 (upraveno) Mas muj obdiv za ignoraci "blbe" image znacky mezi smrtelniky a nakupu techto krasek, ja na to nemam hlavu, ackoliv nebyt na cifru seiko, tak kupuju jak divej, vybrano mam Upraveno 11. května 2012 uživatelem gas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 Rolex -> Prim -> GS, zajimava cesta. Hodinky jsou perfektni, tem se opravdu neda nic vytknout. Nechystas nejakou srovnavaci reportaz "PRIM vs. SEIKO"? Myslim srovnani s Elegantama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sorbus Odesláno 11. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 Nechystas nejakou srovnavaci reportaz "PRIM vs. SEIKO"? Myslim srovnani s Elegantama. Možná někdy v budoucnu, až se mi zachce trochu vzrušení, protože by z toho nepochybně bylo bouřlivé vlákno :-) Můj postoj k Primkám se nákupem GS nijak nezměnil (ani nemohl, že jsou GS úžasné hodinky, vím dlouho) a mých Elegantů si cením stále stejně. Budou se proto jako oblekovky na zápěstí střídat. Dalším krokem bude ušití nového řemínku. Originální černý krokodýl není přesně podle mého gusta. Kvalitativně je samozřejmě na úrovni hodinek, ale já dávám přednost jiným materiálům. Také zvažuji přechod k tmavě hnědé barvě místo černé. Uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 Teď jsem to dočetl a musím poděkovat za příjemné počtení. K hodinkám samozřejmě gratuluji. Srovnání "PRIM vs. SEIKO"? No tak to by bylo hodně zajímavé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 Díky za pěknou recenzi a gratulace ke krásným hodinkám. Chtěl bych mít tu odvahu a koupit si nějaký GS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 Klobúk dole. Neviem, či som v polednom čase videl elegantnejšie hodinky. A to zdobenie strojčeka je jedna paráda. Gratulácia ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 Možná někdy v budoucnu, až se mi zachce trochu vzrušení, protože by z toho nepochybně bylo bouřlivé vlákno :-) Myslím, že lepší takové vzrušení, než diskuze o dvojích identitách nebo chybějících vteřinovkách. Cena hodinek je srovnatelná (?), tak co tak udělat nějaká výživná makra a srovnání chodu strojků? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se