KFL Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 Krk kolem dokola, zapesti (netrit o sebe, caknout na obe), hrudnik, ramena, zada, hlava ). Do zipu ne, zkazil by se tvaruzek .
African Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 To už je možná lepší se v něm vykoupat, né? :-)
Návštěvník maxipesfik Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2017 (upraveno) http://www.panskamoda.cz/parfemy/66-parfemovana-voda-daydee.html Upraveno 12. dubna 2017 uživatelem maxipesfik
Návštěvník maxipesfik Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 https://www.proslavisty.cz/produkt/2485-parfem-pansky-slavia
odjinud Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 Hele, jaký rozdíl v eau de toilette a deo body spray?(a případně eau de toilette x kolínská x parfém) Koupil jsem teď oboje, a sice oboje v mojí léta vyzkoušený příchuti Streight (STR8) original, ale netuším rozdíl. Zatím jsem si vystačil s tím sprejem, ale ta toaleťáková voda byla v akci, tak jsem neodolal... (Jinak jsem spíš takový dřevorubec, takže mějte ohledy na mou neznalost HH parfume problematicy :-) Předem díky!
Michael Psy Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 Jistě že je rozdíl - kolínská, toaletka, parfemovaná voda a parfém. Vzestupně podle obsahu "účinné látky" . Někdy může parfém dané vůně vonět poněkud jinak než toaletka i přesto, že se jedná jen o jinou koncentraci ale poměr vonných esencí je stejný.Existuje i více "mezistupňů" kolínská ... parfém ale ty jsou relativně vzácné. Někdy může jeden parfém/toaletka dané vůně vonět mírně jinak v závislosti na tom kde byl zakoupen - do teplejších / chladnějších podnebí někteří výrobci volí mírně odlišné poměry vonných látek pro dosažení unifikovanějšího vonného výsledku dané vůně/parfému.
Sphinxx Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 No, je to vcelku jednoduché. Nejsilnější podíl vůně, respktive vonných látek má parfém, někdy také, jako parfemovaná voda.Druhé nejsilnější složení je u toaletky, jinak taky EdT.No a dá se říct, že nejslabší složení, respektive letní záležitost je EdC nebo také Eau Cologne, jsou to většinou odlehčené vůně běžných parfémů. Parfém by se měl aplikovat vždy na kůži/pokožku, ne na oblečení. Toaletku lze aplikovat i na oblečení, ale některé EdT zanechávají fleky (zejména na bílém - trika, košile), takže to chce vyzkoušet. Myslím, že to bude zrovna příklad STR8 Original, je dost tmavý.
Lunochod Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 (upraveno) Ad. sphinx, parfém a parfémovaná voda není totéž. Podle podílu vonný látek od nejvyššího k nejnižšímu: 1) Parfem2) Eau de parfum (parfémovaná voda)3) Eua de toilette (toaletní voda)4) Eau de cologne (kolínská) Ad. 2 Scháním něco zajímavého na léto a přemýšlím o následujících: Mancera Cedrat Boise, Bond No. 9 Uptown .. a Lalique Encre Noire. Nemá někdo zkušenost? Upraveno 2. května 2017 uživatelem Lunochod
Sphinxx Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 (upraveno) Ad. sphinx, parfém a parfémovaná voda není totéž.Díky za poučení, tohle mi uniklo, domotal jsem to dohromady (parfem + p.vodu). Osobně preferuji parfém nebo toaletku, například cologne na mě moc nedrží(kromě Dior), odzkoušeno u více výrobců. Upraveno 2. května 2017 uživatelem Sphinxx
odjinud Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Odesláno 3. května 2017 A není deodorant ještě navíc že "pohltí" trochu ten zápach? Tj. normálně na sebe dávat parfém či kolínskou, po sportu ale deo ve spreji... (řeším kdy co). Nebo po sportu na sebe dáváte parfém?
Návštěvník maxipesfik Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Odesláno 3. května 2017 deodorant proti zápachu musí být bez vůně- "unscented", aby se to nebilo s parfémém. https://www.google.cz/search?q=unscented+deodorant&client=safari&rls=en&tbm=isch&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwi16tLMntPTAhWK2SwKHeeFDfYQ_AUINSgB&biw=1338&bih=756
Sphinxx Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Odesláno 3. května 2017 Ne, ne ... tak deodorant na sebe dáváš preventivně, když chceš eliminovat důsledky pocení (především zápach). Je dobré jej aplikovat před sportem, respektive každé ráno . Nicméně před sportem i po výkonu, toaletku nebo parfém na sebe dát až po výkonu. Ideální je koupit si deodorant a parfém/toaletku stejného typu.
odjinud Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Odesláno 3. května 2017 Tak ono se deodorant říká i každému s vůní, ne? Jj, koupil jsem právě oboje to samé - toaletku a deo. Jak to tedy kombinovat? Dosud jsem na sebe dával jen deo (+ v kanclu mám ještě nějakou jinou toaletku "poslední záchrany).
tommi_d Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Odesláno 3. května 2017 Ad. 2 Scháním něco zajímavého na léto a přemýšlím o následujících: Mancera Cedrat Boise, Bond No. 9 Uptown .. a Lalique Encre Noire. Nemá někdo zkušenost?Z tých troch na leto tá Mancera... Je to taký klon Aventusu od Creeda... Bonda Uptown nepoznám (mám od neho Andy Warhol). Encre noir za mňa na leto nie... je to temná zemitá vetiverovka skôr na zimu
Sphinxx Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Odesláno 3. května 2017 Tak ono se deodorant říká i každému s vůní, ne? Jj, koupil jsem právě oboje to samé - toaletku a deo. Jak to tedy kombinovat? Dosud jsem na sebe dával jen deo (+ v kanclu mám ještě nějakou jinou toaletku "poslední záchrany).Je to jednoduché - deo aplikuješ ráno a pak případně přes den podle potřeby. Než deo-spray, tak spíš funguje roll-on nebo jiný tuhý deo, tzv. kulička. No a já to tam tak, že když odcházím z domu nebo někam ven, tak aplikuji toaletku/parfém, nejlépe na oblast krku - klasika. Není v tom žádná věda. A jestli máš větší problém s pocením, tak lze u sebe pohotovostně nosit "re-fill" atomizer s oblíbenou vůní, který si kdykoliv podle potřeby doplníš a máš jej při sobě, já mám takový "pohotovostní" v autě.
African Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Odesláno 3. května 2017 Začínám ujíždět festově na Mont Blancu, wow... Nejraději bych si to po sprše rozdal sám se sebou :-)
Tomas_2002 Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Odesláno 3. května 2017 Však proč ne Stejně by se to s manželčiným parfémem určitě tlouklo
martar Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 Tak jsem po čase nakráčel do krámu, že zm?ním vůni. Gucci, Cacharel a Hermes mi začaly připadat moc těžký, v konfrontaci se svěžím parfémem partnerky (Boucheron Quatre Eau de Parfum). Takže včera jsem zašel do Marrionaud, dámy mi tam předvedly nějakej děsně citrusovej Dior, příjemnej Armani a příjemnej Boucheron... a protože jsem pořád nebyl úplně přesvědčenej, vytáhly na mne spiklenecky "něco opravdu speciálního, pane, mužům to moc nevoní, ale ženy jsou z toho na mužích nadšeny... nedejte na první dojem, to pravé je to až za dvacet minut" ... vždycky když mi někdo takhle něco nabízí, mám pocit, že jsem kavka, co má koupit neprodejnej ležák Jednalo se o EdT Sisley Eau D´Ikar 100 ml, cenově na úrovni těch co používám, první dojem fakt zvláštní, a po dvaceti minutách to nejvíc připomíná vůni čistýho kvalitního mýdla s lehkým cedrovým podtónem. Dle internetu dominuje vůni v hlav?, srdci i základu lentišek, což nevím co je. http://eshop.marionnaud.cz/sisley-eau-d-ikar-edt-100-ml.html?gclid=CPShsbL299MCFU63GwodfxYEVQ Máte někdo zkušenost? Voní mi to o trochu míň než EdT Armadni nebo EdT Boucheron, ale příjemnej mi - po těch dvaceti minutách - je, takže bych se nebál ho používat... ale hlavně se nechci jen tak vzdát tý představy nadšených žen
Maxel Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 S tímhle nemám zkušenost, ale který Armani jsi zkoušel? Já mam teď tester Armani Code a hodně příjemná vůně, ačkoliv trochu těžší řekl bych.K tomu točím Gucci Guilty a Yves Saint Laurant L'Intense. Co mě naopak zklamalo je Dior Fahrenheit, to je něco strašného.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se