Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Protože jseš křupan! :lol2:

Tak nějakého Serge Lutense a kdyby se ti to zdálo moc levný, zkus Creed nebo Amouage. Přečti si tohle (cituji: "No a pak jsou ti, kteří používají Chanel Bleu ?protože je nejlepší, ne nejdražší, já nejsem snob, z toho mne nepodezírej, ale protože je nejdražší, tak nic lepšího být nemůže a každej to pozná? a s těma prostě neuděláte nic."), má to pokračování #2, #3. Já kromě toho Rienu, který je spíš na večer, jsem objevil Timbuktu od L`Artisan Parfumeur a musel si udělat zásobu. :)

Odesláno

Tohle vlakno je stejne na hovno, kdyz si nemuzes cichnout

Můžeš se inspirovat a čmuchnout si v obchodě :-) Konec konců většina vláken nejsou hmatatelná...

Sibiřu, dochází mi vzorek Bleu a ta vůně je opravdu příjemná, docela jsem si na to zvykl a myslím že mi bude chybět :-( Anebo možná ne, ale ta cena, au :-)

Odesláno (upraveno)

Afriko, ja vim, delam si prdel. Smajly mi to z telefonu nevklada, tak to pak vypada vazne :D Tak abych jen nezvanil, ja jedu trojici cernej Lagerferd, Bvlgari Black Cologne a Bvlgari Man in Black. Na leto pak doporucuji svezi zluty Moschino Forever

Upraveno uživatelem Radius
Odesláno

Afriko, ja vim, delam si prdel. Smajly mi to z telefonu nevklada, tak to pak vypada vazne :D Tak abych jen nezvanil, ja jedu trojici cernej Lagerferd, Bvlgari Black Cologne a Bvlgari Man in Black. Na leto pak doporucuji svezi zluty Moschino Forever

Jasný :-) Ja jak stárnu, tak poznám srandu už jenom podle smajlíka :-)

Odesláno

Můžeš se inspirovat a čmuchnout si v obchodě :-) Konec konců většina vláken nejsou hmatatelná...

Sibiřu, dochází mi vzorek Bleu a ta vůně je opravdu příjemná, docela jsem si na to zvykl a myslím že mi bude chybět :-( Anebo možná ne, ale ta cena, au :-)

Tak si holt nekoupis jedno pero Montblanc :) Zas ti to vydrzi trebas rok..
  • po měsících...
Odesláno (upraveno)

22ce7bd19049a6e8324c2399ce663e02.jpg

Neodolal jsem a vzal jsem si odtud 100 ml,priznam se se ze cena je mi podezrela ptz jsem se u 100ml nikdy nedostal pod 100 eur , ale vonimi stejne jako ten co Mam duty free. Jinak napr na Mallorce maj x kamennych obchodu,plus jsem overil na www.checkcosmetic.net a ok.

Ma nekdo zkusenost s Tin Tin?

Upraveno uživatelem markwagner
Odesláno

Dostal som od priatelky.Udajne kupila v Sephore...5 krat strieknem a za 10 minut nikto nic neciti..Nieco je spatne asi.

sou to zmrdi jeden jako druhej .... máma mi minulej tejden koupila voňafku na mé přání ....... původní byla z UK .... nová je Italy dle čísla z roku 2012 ...... smrdí to jako Savo a byl jsem nasranej celej den 

máma tam napsala mejl a odpověď je zde:

Předně bych chtěla říci, jak mě mrzí, že Vám vůně od nás nevyhovuje. Co se týká datumu výroby, u tohoto pouze upozorním, že ověřování dle čísla šarže není oficiální a nelze se na toto tedy storpocentně spolehnout. Samozřejmě nám však takovou můžete zaslat nazpět, koukneme se na to a budeme Vás co nejdříve kontaktovat ohledně případného řešení. Můžete si být jistá, že se každý takový případ snažíme vždy vyřešit primárně ke spokojenosti našich zákazníků.

takže nasrat jim do huby a já se už tejden natírám pampeliškama ..... je to zdravý

Odesláno (upraveno)

Dostal som od priatelky.Udajne kupila v Sephore...5 krat strieknem a za 10 minut nikto nic neciti..Nieco je spatne asi.

IMHO fejk uz podle toho co je na fotce,ale co ja vim- nerozeznam ani levý rolady od pravejch natož parfém Upraveno uživatelem markwagner
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Nějak se to vymklo kontrole . Každopádně YSL LNDH L?Intense voní zcela jinak než Fahrenheit, má blízko k Armani Eau de Nuit a k YSL LNDH Le Parfum. Nevím, kde k té podobnosti na Fragnatice přišli...

4ddaf2c0b55eaa0e5c4a815550e34c78.jpg

Odesláno

Koukám jako blázen, už tady bylo kde co (samolepky, batoh, hodinky, bunda,a nevím co ještě) co takhle vlastní edice vůně "Chronomag secret edition" přestaneme se bát že dostaneme, prošlý Fake, nebo něco jiného než objednané, poznáme člena fóra po čuchu a odpadne stydlivý pokus o kontakt styl "koza dojí krev". zatím v tom vidím samá pozitiva :clap:. teda mám pouze rozšafnou náladu, tak mne neberte moc vážně :lol2:, ale nebo že by ? :notworthy:

Odesláno

Po X navstevach Ingredients storu jsem myslel, ze uz me nic neprekvapi, ale dnesni tip na tohle me vystrelil zase o kus dal. Chapu, ze je to subjektivni, ale tohle je asi nejvic vune, co jsem kdy zazil. Sice unisex, ale naprosta pecka.

2f8f4990256a2526d870c4711e764d66.jpg

Tim se moje sbirka zase rozrostla o dalsi kus, aspon nemam prachy na hodinky :D.

3x Kilian (Dark Lord, Intoxicated, Sacred wood), Amouage, Aesop a dnesni novinka. Chybi uz jen Givenchy Pure gentleman, kterej s sebou taham do fitka po sportu :).

0592f4d1025285c690e913c5af609159.jpg

Odesláno

Odkud (jestli vůbec ještě) kupujete testery? Myšleno takový ty mrňavý pár-ml na zkoušku.

Nemam moc čas teďka objíždět a zkoušet a tak bych si rád objednal 5-6 parfémů na ?košt?, co mam vyhlédnuté.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...