Potkan Odesláno 9. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2024 (upraveno) před 16 hodinami, KFL napsal: Z dalších jen zmíním Kilian - Gold Knight, kterej mi přijde jako totální klon Kurkdjiana - Amyris Homme. Ten Gold Knight je nejakej starsi? Neni na strankach Kiliana... EDIT: Uz jsem to nasel - od roku 2017 Upraveno 9. prosince 2024 uživatelem Potkan 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 18. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2024 Druhý parfém od Kurkdjiana v "bežnej" Dior rade. Som zvedavý, ako to dopadne... Uvedenie na trh v januári (leden) 2025. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 18. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2024 @koveras Hm, kosatec (a Pattinson) zachován, žádný non-alcohol nesmysl, to bude zajímavé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 18. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2024 Dlouho jsem nezažil tak bezpohlavní podivnost jako nový Sauvage eau forte. Fakt podivnost, za mě. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 20. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2024 Pokud by někdo objednával z Emirates Pride webu napřímo, tak jen nasdílím zkušenost: E-shop pošle po zadání a uhrazení objednávky potvrzovací e-mail. Pak se 3 týdny nic neděje, nereagují na maily, ani FB zprávy (volat jsem nezkoušel). Pak dorazí balíček (u mě s trochou komplikace díky absenci PSČ v adrese, ačkoli jsem ho zadával). Celnice nic - takže předpokládám, že deklaraci dělal shop a byla zahrnuta v ceně (podobně jako u UK shopů), papíry jsem nekontroloval. V balíčku kromě voňavky (100 ml) vzorek navíc a jeden cestovní flakón s jinou vůní ještě k tomu. Balení příkladný a důkladný. S balíčkem dorazila WhatsApp zpráva z jejich mobilního čísla s poděkováním. Jak se posléze ukázalo, WhatsApp je to jediný, na co shop reaguje. Za mě dobrý .. lehce dobrodružný, ale dobrý . A El Amarat skvělej (nasládle zakouřená kůže) - dle očekávání! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 20. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2024 Dobre, ze to vyšlo a parkrat jsem si na tvou objednávku vzpomněl jak na tom je. Někdy možná využiju až mi dojdou a zrovna se tam nebudu nebo někdo z okolí schystat. Diky za recenzi. . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 21. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2024 celkom sa mi to zapáčilo (LV) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Mal to byť darček pre manželku : Až teraz zisťujem, že tento Discovery Set nie je ženský ci unisex, ale sú tam aj čisto pánske veci: - Bamboo Harmony, a pure and delicate sip of white tea with notes of mimosa and bigarade. - Moonlight in Heaven, the exotic feel of a winter softened by the scent of coconut and fresh mango rice. - Good girl gone Bad by KILIAN, a floral winter bouquet with notes of orange blossom, tuberose and osmanthus. - Love, don't be shy, a comforting treat with notes of marshmallow, neroli and orange blossom. - Rolling in Love, a sweet and addictive fragrance with notes of musk, iris and almond milk. - Straight to Heaven, a blend of woody and breathy notes, like a walk in the snowy forest. - Black Phantom 'MEMENTO MORI', a mysterious and unique adventure between rum chords and cyanide notes. - Intoxicated, a cup of smooth dark Turkish coffee with cardamom notes Tak som konečne vyskúšal Intoxicated Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Zajímavý, jak každej vnímá ty vůně jinak. Kromě Bamboo, Intoxicated a možná Black phantom je pro mě zbytek totálně dámská věc. Zvlášť Moonlight in heaven, ten doporučuju všem jako nejlepší vůni pro holky/ženy od Kiliana, když někdo kupuje naslepo a chce být safe . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 před 4 minutami, KFL napsal: Bamboo, Intoxicated a možná Black phantom Ano, to som mal na mysli ako pánske. No, darček kde skoro polovica sú skor pánske veci nie je úplne vydarený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Jsou to unisex vůně a třeba Intoxicated používala moje máma dlouhý roky a já taky. Na každým to voní nějak a je na posouzení každýho... čili nevydařenej dárek bych tomu určitě neříkal . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Tak fajn, hneď sa cítim lepšie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Potvrdzujem , že tá kolekcia Kilian su skor ženské vône. Vyskúšal som tie akozeunisex a nesadli mi. V balíčku s nohavicami od rovnomennej značky som našiel toto. Celkom fajn, zodpovedá popisu, aj po 3 hodinách to trochu cítim. ale flakón si nekúpim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna V 18. 12. 2024 v 7:31, koveras napsal: Druhý parfém od Kurkdjiana v "bežnej" Dior rade. Som zvedavý, ako to dopadne... Uvedenie na trh v januári (leden) 2025. První recenze jsou venku a... ...radši jsem ještě vzal jeden rezervní flakón staršího Dior Homme Parfum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna V 4. 1. 2025 v 10:51, Kluk jako buk napsal: První recenze jsou venku a... ...radši jsem ještě vzal jeden rezervní flakón staršího Dior Homme Parfum. To bylo hned jasné, že to bude úplně jiná věc - kůže a růže u varianty 2025 vypuštěna . Zkusím, ale moc šancí mu nedávám. Sedí mi současný DHI. Ale nejraději mám z kosatcových designerů asi VUI a za ním pak GG Réserve Privée. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Kluci, zeptám se tady na věc která mi vrtá hlavou. Jde mi o to zda kupovat parfémy nyní? Přece jenom bývá teď docela mrazivo, obecně asi není dobré, když parfém bude přepravován různými kurýry v nevytápěných boxech. Třeba při koupi z Německa, nebo z Holandska (Beautinow). Cestuje to několik dnů, může projít mrazem, no a jde mi o to, že by určitě mohla nastat degradace parfému. A u drahých Niche kousků by to asi nebylo žádoucí. Díky za Vaše názory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Pokud zásobování kamenných prodejen neprobíhá jen v teplých měsících nebo to nevozí v klimatizovaných boxech, tak to bude asi podobné. Ale jenom hádám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lennousek Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Muži, jaká vůně vám na ženách voní nejvíce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna To bude asi dost individualne, nemyslis? A co respondent, to ina odpoved. U mna je to Puredistance - White No. 6 a tiez Jovoy Paris - Touche Finale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lennousek Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna před 2 minutami, EpsteinBarr napsal: To bude asi dost individualne, nemyslis? A co respondent, to ina odpoved. U mna je to Puredistance - White No. 6 a tiez Jovoy Paris - Touche Finale. Ptám se právě obecně co komu na ženách voní nejvíc, sháním inspiraci na něco nevšedního. Nějak jsem zabředla v květinových vůních a na zimu by to chtělo něco jiného, jenže člověk vkročí do Sephory a zase skončí u toho co vždycky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se