tombed Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2014 Zajímavý námět. Já když nad tím přemýšlím, spotřebuju za rok přibližně 4 x 125 ml stálé denní značky, necelých 50 ml stálé večerní značky a tak 2 x 100 ml jiných, které momentálně zkouším.woe, taky než vykropíš to prostorově rozlehlé tělo, se není co divit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2014 woe, taky než vykropíš to prostorově rozlehlé tělo, se není co divit... Tos posral, chachare! Ale vážně, EdT používám na ksicht a krk. Na zápěstí si stříkám jen vzorky v parfumeriích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2014 To víš, jsem jako Král Slunce, vody se bojím a hygiena je sprosté slovo. Ony ty 125 budou spíš tři, jednu mám v cestovním neceséru. Když to sečtu, 3x125, 1/2x50 a 2x100, je to průměr 50 ml na měsíc, což mi nepřipadá tak moc. Jo a tady jsem dával svou klasiku, z těch dočasných momentálně zkouším Azzaro Chrome. Koukám do toho staršího příspěvku, tak si jedeš v takové té pohodové starší klasice. Davidoff je docela příjemná vůně, která na mě ale moc dlouho nevydrží, předpokládám, že to jsou ty 125ml, protože ten se dělá v maximálním obsahu právě 125ml. Jinak k tomu použití, já si to aplikuji na krk a hadry. Vyloženě pouze na kůži jsem používal parfum YSL, ale to je dlouho, jinak EdT nevadí ani na hadry, proto je u mě taková spotřeba . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Sphinxx : Jinak k tomu použití, já si to aplikuji na krk a hadry. Vyloženě pouze na kůži jsem používal parfum YSL, ale to je dlouho, jinak EdT nevadí ani na hadry, proto je u mě taková spotřeba Chápu, ale tak by to právě fungovat nemělo... myslím tím ty "hadry". Na oblečení se žádné voňavky aplikovat nemají, aby nedošlo k poškození látky, barvy atd... Správný postup je, že máte oblečení vyprané (případně voňavé aviváží či pracím prostředkem), vyžehlené a deodoranty, parfémy, toaletní vody a jiné vonné okrasy aplikujete na tělo : tváře, krk, podpaždí, hrudník, třísla...znalci i zadek . otázkou je spíš intenzita vůně. Měla by být cítit, ale neměla by obtěžovat okolí (jistě si všichni pamatujeme, zvláště z dob nedávno minulých, kdy ženy prošli chodbou a zůstal za nimi odér, že až někdy slzy do očí vyhrkly... Nebo jste ještě za pět minut věděli, kdo právě odcházel z domu, či procházel školní chodbou... Jenomže člověk se chce cítit, že nesmrdí a voní, takže se snažíme být voňaví pořád a vůbec nebereme v úvahu, že naše čichové buňky si na náš parfém zvykly a tudíž jej nevnímáme tak intenzivně jako naše okolí. Stačí si uvědomit, že pokud používáme opravdu kvalitní vůni, vydrží celý den a klidně i mnohem déle, ovšem předpokládám, že se bavíme na fóru gentlemanů, takže každý z nás se minimálně dvakrát denně sprchuje... i přesto existují vůně , které i po řádné koupeli prostě vonět nepřestanou ( a to jsou ty pravé!). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 M10: Já mám za to, že na věci se neaplikuje čistě parfém, ale toaletka nevadí. Navíc za 12 let co používám parfémy, se mi ani jednou nezabarvili věci, tedy jednou vlastně jo, protože flakon byl neprůhledný a byl zabarven lehce do žluta, takže na bílém triku to udělalo skvrny, ale vše se vypralo a bylo zase bílé. Takže já to neřeším . Jinak můžu potvrdit, že kvalitní vůně dokáže být pěkně návyková . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2014 Nakoľko užívateľovi Laika nejde poslať SS skúsim to tu na fóre... Samozrejme si prečítam aj názory iných... Kúpil som si cez internetový obchod parfum .sk cez ktorý si dlhodobo kupujem rôzne vône ja i moja manželka EDP Lalique Equus... Zhodou okolnosti môj kamarát túto vôňu používa dlhodobo avšak s rozdielom že si ju kupuje v kamennej predajni FANN. Nastala situácia že mu jeho vôňa došla a navoňal sa z mojou a vyhlásil že vonia inak a menej vydrží. Je možné že firma vyrába rovnaké vône pod svojou jednou značkou v lacnejšej edícii pre internetové obchody samozrejme kde ich predávajú za iné ceny ( 28,- EUR ) a pre kamenné parfumerie (75,- EUR ) povedzme z lepších zložiek na inej báze ? Osobne sa mi nechce veriť že preverený internetový obchod predáva vedome fake vône Vopred dik za tvoj názorTommi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2014 Neměl by někdo typ na nějakou pánskou, těžkou, kořeněnou vůni? Něco fakt temnýho jako tabák od dýmky )) děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2014 (upraveno) Neměl by někdo typ na nějakou pánskou, těžkou, kořeněnou vůni? Něco fakt temnýho jako tabák od dýmky )) děkujuZkus Cuba Prestige. U nas ji nesezenes, vozim si ji zvenci, kdyz ji objevim, ale je presne takova, jak si popsal. Rano 3 kapky a vecer ji mam jeste porad plny nos P.S. Tak koukám jako blázen, že ji mají dokonce v Alza a za vynikající cenu! Venku jsem ji kupoval za 10-11 Eur v akci. Hmm, musím taky zase dokoupit https://www.alza.cz/cuba-prestige-90-ml-d485997.htm Upraveno 11. února 2014 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2014 Zkus pročíst tohle: http://www.arome.cz/diskuse/velmi-tezka-silna-a-vyrazna-panska-vune-18898/ http://www.arome.cz/diskuse/melancholicka-a-temna-panska-vune-46873/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Neměl by někdo typ na nějakou pánskou, těžkou, kořeněnou vůni? Něco fakt temnýho jako tabák od dýmky )) děkujuTrusardi ma take kozeno-dymove vone, ale presne meno si nepamatam, treba ist a ostriekat par papierikov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Tak jsem se zachoval impulzivně a pořídil si z Alzy tu Cuba Prestige - podle popisu to měl být pravý opak mé Cool Water od Davidoffa, řekl jsem si, že bude sranda to prostřídat. Je to fakt něco jiného, těžší to je, voní mi to, přítelkyni taky, sice jí to prý nějak extra mužnější nepřijde, ale jinak fajn Takže JaRooNovi díky za tip! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Jsem rad, ze se libi. Jinak bacha na zensky kolem, ona je fakt celkem pritahuje a obcas si chodi cichnout i cizi. Ale pssssst, at na to ty nase holky neprijdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Za mnou chodí ženský pořád, takže žádná změna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Hmm, já to takto veřejně nemůžu říkat, ale taky si nemůžu stěžovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2014 Tak jsem chtěl změnu a zkusit něco nového, tak jsem zavítal na parfums.cz a dal na hodnocení lidí a objednal na slepo Versace pour homme, pokud nesedne, bude za chvilku ve vlákně prodej Doufám, že to není nic sladkého... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2014 Versace pour homme je velice pěkná vůně! Jedním flakónkem jsem si prošel (vůně střídám, resp. stále objevuji a neusadil jsem se na tzv. "signature fragrance") a hodně mi připomíná Acqua di Gio od Armani. Určitě bych jí neoznačil za sladkou, je to taková klasická letní vodní vůně. Sklízel jsem s ní jen samé komplimenty, myslím si, že je v tomhle ohledu "bezpečná". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2014 mate tip na alternativu k YSL jazz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2014 Tak jsem chtěl změnu a zkusit něco nového, tak jsem zavítal na parfums.cz a dal na hodnocení lidí a objednal na slepo Versace pour homme, pokud nesedne, bude za chvilku ve vlákně prodej Doufám, že to není nic sladkého... Versace Pour Homme jsem kdysi dostal a ze začátku jsem si neuměl představit, že bych to používal. Připadala mi to skoro až dámská vůně. Byl jsem zvyklý na těžší, ?chlapské? parfémy. Občas jsem se k Versacemu vrátil a nakonec se mi to zalíbilo. Navíc jsem potkal známého, který to hned poznal, že jsem tím navoněný a říkal, že je to jeho nejoblíbenější parfém. Trochu mě to překvapilo, protože je to takový ten drsnější typ ?posilovna je můj druhý domov?. Takže jak píše Povidláček, je to opravdu velice pěkná vůně, ideální na léto. Nikdy jsem si žádný parfém nekoupil dvakrát, ale toho Versaceho ještě jednou určitě dám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2014 Na alternativu ne, protože ten parfém neznám, ale mám tip na dobré stránky: www.fragrantica.com Jsou tam různá hodnocení parfémů, diskuse, lidé tam uvádějí i např. podobné parfémy k tomu, který zadáš, jak dlouho vydrží atd. http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/Jazz-2539.htmlmate tip na alternativu k YSL jazz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2014 (upraveno) Zkus Cuba Prestige. U nas ji nesezenes, vozim si ji zvenci, kdyz ji objevim, ale je presne takova, jak si popsal. Rano 3 kapky a vecer ji mam jeste porad plny nos P.S. Tak koukám jako blázen, že ji mají dokonce v Alza a za vynikající cenu! Venku jsem ji kupoval za 10-11 Eur v akci. Hmm, musím taky zase dokoupit https://www.alza.cz/cuba-prestige-90-ml-d485997.htm nemáš zkušenost s alternativou?? předběžně sem zamluvil Black... http://www.alza.cz/cuba-prestige-black-90-ml-d485996.htm#alternativy Upraveno 10. června 2014 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se