Spongebob Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 od Vánoc se šplíchám tím Mont Blankem Legend - moc mi to voní, ale mám verzi v toaletní vodě.... koukal jsem nedávno že je i parfemová... má někdo srovnání ? Co se týče výdrže, intenzity atd? Nebo jedete taky v toaletce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 Přiznejte se, kdo nosí Dior - Sauvage? Prý měl i hodinky Pražští policisté hledají násilníka. Byl tetovaný a voněl diorem - iDNES.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 Po páteční zkušenosti, kdy jsem vyzkoušel PDM, bych dal poslední šanci De Marly a rád bych koupil a vyzkoušel Layton, na Notinu ho mají za 5K, vyplatí se počkat na nějaký slevový voucher (kód) nebo to koupit rovnou? A máte někdo zkušenost s touto vůní, co se týče výdrže? Zdá se mi, že je to držák. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tally7 Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 před 9 hodinami, Sphinxx napsal: Po páteční zkušenosti, kdy jsem vyzkoušel PDM, bych dal poslední šanci De Marly a rád bych koupil a vyzkoušel Layton, na Notinu ho mají za 5K, vyplatí se počkat na nějaký slevový voucher (kód) nebo to koupit rovnou? A máte někdo zkušenost s touto vůní, co se týče výdrže? Zdá se mi, že je to držák. Díky. Loni v dubnu jsem na Notinu kupoval Layton 125 ml za 3,5k... A ještě předtím u nich byla možnost objednat 2ml odstřiky. Škoda, že už je nemají. U Laytonu nebo Herodu jsem spotřeboval dvoje, než jsem se rozhoupal. Z vlastní zkušenosti můžu potvrdit, že výdrž je rozhodně nadprůměrná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 Díky moc, já v tom mám jasno, Herod určitě ne, ale Layton mi přijde dobrý. Každopádně díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 před 43 minutami, Sphinxx napsal: Díky moc, já v tom mám jasno, Herod určitě ne, ale Layton mi přijde dobrý. Každopádně díky. Davide, co Ti vadí na Herodovi ?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 Mooooc tabáku, popelník hadr. Teď vážně, vůbec mi to nesedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 2. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 Dostal jsem tip na další pičifuk. Sám jsem se k tomu zatím nedostal, ale myslím že to bude dobrý... Počin z roku 2020 od Almairaca: Richard James - Blade od grass https://www.richardjamesfragrances.com/products/richard-james-cologne-blade-of-grass Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 20. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 On 1/31/2021 at 6:41 PM, Sphinxx said: Díky moc, já v tom mám jasno, Herod určitě ne, ale Layton mi přijde dobrý. Každopádně díky. Layton má nadstardní výdrž, ale na mě jde moc do sladka. V rozporu s předchozí větou jsem neodolal a koupil Suede et Safran. Ta vůně je noblesní s nekonečnou výdrží, zatím se seznamujeme. A konečně jsem sehnal Fathom V za rozumnou cenu. Nightscape jsem přibral na slepáka podle složení a recenzí a udělal jsem dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 20. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 A kdybyste někdo chtěl kapesní 30 ml balení Dunhill Desire (Red) nebo Blue, na Elninu jsou za stovku, což je super cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 20. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 Nazdár, jsem si říkal, kde je ti konec. Díky za rece na toho Laytona, ano jde do sladka, ale je to fest držák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 20. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 Davide zkus ARMAF TRES NUIT LYRIC, za tu cenu nemá chybu, mohl by se ti líbit. I výdrž to má slušnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 20. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 Díky za doporučení, můžeš mi jej prosím Tě blíže popsat, ten flakon vypadá na dost těžký orient, ale třeba se pletu. Na FRG jsem jej nenašel, tam je jen modrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 20. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 Mrkni se sem a kup to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 20. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 Je to na cestě !! Díky moc. Pak poreferuji (jestli nezapomenu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip_92 Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 Na zkoušku. Není to špatný, ale Sauvage vede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laika Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 V 20. 2. 2021 v 9:36, Kamil napsal: Layton má nadstardní výdrž, ale na mě jde moc do sladka. V rozporu s předchozí větou jsem neodolal a koupil Suede et Safran. Ta vůně je noblesní s nekonečnou výdrží, zatím se seznamujeme. A konečně jsem sehnal Fathom V za rozumnou cenu. Nightscape jsem přibral na slepáka podle složení a recenzí a udělal jsem dobře. Nákup z Odéru - ještě jim tam něco zůstalo? Jestli mají Bosque od Humiecki&Graef, tak to zkuste, to voní úplně jako nejkrásnější nahatý chlap ve srubu v Tatrách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Nemáte někdo zkušenosti s tímto? Srovnávají to s TF Neroli Portofino EDP. V Notinu je 75ml za cca 4k. Díky! Portfolio Neroli Canvas Al Haramain Perfumes perfume - a new fragrance for women and men 2018 (fragrantica.com) Al Haramain / الحرمين - Portfolio - Neroli Canvas (parfumo.net) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 (upraveno) Radku podle mě je to zbytečně drahý a nevyzkoušený. Nejlepší (ne-li lepší) alternativa TF Neroli Portofino je podle mě Essenza di Colonia od Acqua di Parma s podobnou výdrží. A jestli chceš doslovný klon, kup si na Notinu 50 ml Just Jack Neroli, je to naprosto stejné složení jako TF, ovšem za jiné peníze a dáš dvě stovky za vyzkoušení. Upraveno 23. února 2021 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se