Duke650 Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 Se picnu... že tady vůbec lezu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 V 27. 12. 2023 v 22:11, Duke650 napsal: Se picnu... že tady vůbec lezu ? si okopíroval moji objednávku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 (upraveno) Promiň. Byl jsem líný dávat dokupy vlastní A děkuji, včera to dorazilo a první náhodně vybraný vzorek je moc fajn Upraveno 29. prosince 2023 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 (upraveno) před 4 hodinami, Duke650 napsal: Promiň. Byl jsem líný dávat dokupy vlastní A děkuji, včera to dorazilo a první náhodně vybraný vzorek je moc fajn V poho Jen mi to nebylo úplně jasný. Upraveno 29. prosince 2023 uživatelem Muffik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 (upraveno) Očekávání velké, realita střídmější. Opět potvrzení, že nikdy nekupovat parfém bez vlastní zkoušky. Tady jsem dal do kupy nějaké hodnocení, bral jsem to dost přísně, známky jsou 1-5 jak ve škole: Kilian Angel’s Share cítím vanilku, santal, růži - vzal jsem spíš ze zvědavosti, úžasná vůně, pro mě ale už za hranicí unisexu X Anomalia Narcotic Bohemic koření, dřevo, tabák, jasný charakter, který mi ale nějak nesedí 3 MFK Amyris Homme sladká vůně pryskyřice s pomerančem, bohužel v nějaké divné kombinaci, která mi ve finále připomíná laciný deodorant nebo něco z Avon katalogu 4 Anomalia Shaman kouř mám rád, ale tady je jenom ten kouř, resp. popelník, nic jinýho. Nechci, aby se mě v práci soustrastně ptali, jak po tom požáru vypadá náš byt. Výrobce doporučuje míchat s jinými parfémy (jasmín,..), ale proč bych si proboha měl kupovat dva parfémy a míchat je na sobě? 5 Comme des Garcons Black dřevo, kůra, koření, příjemná, sušší pánská vůně 2 Byredo Tobacco Mandarin mandarinka s tabákem (jaké překvapení), vůně mi nesedí a navíc je temně červená, bude špinit světlé oblečení (papírek byl červený fest) 4 MFK Masculin Pluriel dřevo s citrusama, pačuli na závěr, jasně "ohraničená" pánská vůně, výborně MFK! 1-2 Matiere Premiere Falcon Leather kůže a dřevo - tohle by byl asi můj favorit, pokud bych zrovna neodcházel od Tom Ford Ombré Leather, momentálně další kůži nechci, ale rozhodně budu doporučovat 1 Matiere Premiere Encens Suave cítím vanilku, kosatec a dřevo, sladká vůně, při tom s pánským charakterem, na střídačku s jinýmy parfémy si to dovedu představit 2 Trudon Mortel moc kadidla, které přebíjí ostatní tóny, ocitl jsem se v kostele na mši. Zklamání, čekal jsem víc. 4 Upraveno 29. prosince 2023 uživatelem Muffik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Dneska me pobavil pan, co se zjevil s rodinkou za mnou na eskalatorech v shopping centru. Po 3 vterinach jizdy rika: “Ty pi*p, to je SMRAD, k*rva! Co to je?!”Silnejsi feedback na Crystal Saffron jsem jeste nemel . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna před 2 hodinami, KFL napsal: Dneska me pobavil pan, co se zjevil s rodinkou za mnou na eskalatorech v shopping centru. Po 3 vterinach jizdy rika: “Ty pi*p, to je SMRAD, k*rva! Co to je?!” Silnejsi feedback na Crystal Saffron jsem jeste nemel . nene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna před 3 hodinami, KFL napsal: Dneska me pobavil pan, co se zjevil s rodinkou za mnou na eskalatorech v shopping centru. Po 3 vterinach jizdy rika: “Ty pi*p, to je SMRAD, k*rva! Co to je?!” Silnejsi feedback na Crystal Saffron jsem jeste nemel . hehe, tak jsem si ho vyhledal: "...naprosto nezaměnitelný a zcela návykový charakter. " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna (upraveno) Psal jsem tu o něm pár týdnů zpět, je to vůně k zamyšlení (jak se rozvíjí a mění v čase), ale pro mě skvělá. A má naprosto enormní výdrž a projekci.. což, když se ti nebude líbit, nepotěší . Upraveno 2. ledna uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna před 4 hodinami, KFL napsal: Dneska me pobavil pan, co se zjevil s rodinkou za mnou na eskalatorech v shopping centru. Po 3 vterinach jizdy rika: “Ty pi*p, to je SMRAD, k*rva! Co to je?!” Silnejsi feedback na Crystal Saffron jsem jeste nemel . Tak přesně tyhle reakce jsem měl skoro pokazdy na LV OMBRE NOMADE až jsem ho parkrat odstriknuty poslal dal. Pricemz za mě velmi vysoka vydrž i všude v zahraničí hodně oblibená vůně co jsem kdy měl akorát to skoro nikomu nevoní. Crystal Saffron mám a je parádní, skoro každému voní až na par blbcu co používají jen DIPLOMAT atpod.. a jsou zhrzení, ze jiný muž voní lépe jak oni. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Tak mně teď řekla jedna barmanka, že mám změnit parfém, že hrozně smrdí -KILIAN - ANGEL'S SHARE Pak mám koupený MAB - GANYMEDE, který nemůžu nosit do práce, protože kolegyně "ho nedává" a bolí jí z toho prý hlava Sestře jsem koupil Bacart rounge 540 k vánocům, protože jí strašně voněl, ale její milý to komentoval, že se z toho pobleje Takže tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pesnoaar Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna před 14 hodinami, Koza_c napsal: Tak přesně tyhle reakce jsem měl skoro pokazdy na LV OMBRE NOMADE až jsem ho parkrat odstriknuty poslal dal. Pricemz za mě velmi vysoka vydrž i všude v zahraničí hodně oblibená vůně co jsem kdy měl akorát to skoro nikomu nevoní. Crystal Saffron mám a je parádní, skoro každému voní až na par blbcu co používají jen DIPLOMAT atpod.. a jsou zhrzení, ze jiný muž voní lépe jak oni. . Já můžu Ombre Nomade nosit jen na služební cesty nebo do práce, jelikož žena prohlásila, že "to smrdí jako když se kočka vykadí u kartářky" Mně děsně voní, ale doma to holt nesedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Njn, a v tom je to kouzlo. Kdyby všem vonělo všechno, tak by se vyráběly jen tři voňavky na celym světě . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna (upraveno) Nojo, no. Koukám, vkus máme hodně podobný se spoustou z Vás. Moje top jsou LV Ombre Nomade, Amouage Interlude Black Iris, Nishane Pachulí Kozha, Siuede Safrane, Potřebuji aby vůně vydržela fakt dlouho a nevadí, že každý den používám jinou. Ale třeba používám i od Forda Fucking Fabulous, nebo od Christiana X men. Okolí si už prostě zvyklo. A v kanclu sedím naštěstí sám. Tož asi tak. Upraveno 3. ledna uživatelem Pege1012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laika Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna před 21 hodinami, KFL napsal: Dneska me pobavil pan, co se zjevil s rodinkou za mnou na eskalatorech v shopping centru. Po 3 vterinach jizdy rika: “Ty pi*p, to je SMRAD, k*rva! Co to je?!” Silnejsi feedback na Crystal Saffron jsem jeste nemel . Tohle je strašný, co si lidi dovolí říct o někom, kdo je NAVONĚNÝ, takže evidentně umytý a dbá na osobní hygienu. A přitom zrovna v tom metru je milion lidí, kteří se sprchují a převlékají, ehm, příležitostně - ale ještě jsem neslyšela, že by o nich někdo něco nahlas pronesl... jako kdyby spolu ti smradíci drželi basu! A překvapuje mě, kolik ženských v pěkném oblečení a s makeupem je cítit několikadenním potem... Když je v práci nějaký takový zasmrádlý kolega, tak se okolo něj chodí po špičkách, řeší se na poradách vedení, jak mu to naznačit... ale jak přijdeš do hokny s Montalkou, tak se nezdráhá polovina kolegů ti nahlas oznámit že "smrdíš". Co my jsme to za kulturu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna (upraveno) @KFL Fahrenheit znáš? Je od Diora, ten by mi k Tobě sednul. Upraveno 3. ledna uživatelem hopa26 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna (upraveno) 9 minutes ago, hopa26 said: @KFL Fahrenheit znáš? Je od Diora, ten by mi k Tobě sednul. Vůni devadesátek, koženejch bund a taxikářů znám velmi dobře. Dělá se mi z ní blbě . Vůbec to byly časy tehdy. Frčel Davidoff Cool Water, Fahrenheit, Thierry Mugler a objevoval se Boss, Armani a další, který tady dřív nebyly. Jenže tehdy mi bylo nějakejch náct a bylo mi to fuk. Jen jsem nesnášel Fahrenheita a to mi zůstalo. Upraveno 3. ledna uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Před hodinou, KFL napsal: Vůni devadesátek, koženejch bund a taxikářů znám velmi dobře. Dělá se mi z ní blbě . Vůbec to byly časy tehdy. Frčel Davidoff Cool Water, Fahrenheit, Thierry Mugler a objevoval se Boss, Armani a další, který tady dřív nebyly. Jenže tehdy mi bylo nějakejch náct a bylo mi to fuk. Jen jsem nesnášel Fahrenheita a to mi zůstalo. Ještě jsi zapomněl, a po něm občas opravdu brečím steskem pánské Edp Opium od YsL. Zatím jsem nikdy nenašel něco, co by mi ho připomnělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna před 7 hodinami, Anton_ napsal: Tak mně teď řekla jedna barmanka, že mám změnit parfém, že hrozně smrdí -KILIAN - ANGEL'S SHARE Pak mám koupený MAB - GANYMEDE, který nemůžu nosit do práce, protože kolegyně "ho nedává" a bolí jí z toho prý hlava Sestře jsem koupil Bacart rounge 540 k vánocům, protože jí strašně voněl, ale její milý to komentoval, že se z toho pobleje Takže tak. Angel's share za mě fakt není pro chlapy. Kdežto na ženských....hmmmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna Pánové, což mi připomíná. Mám už jen cca 25 ml Nishane Pachuli Kozha a vzhledem k tomu, že je všude nedostupný, tak pokud by se někdo chtěl zbavit, třeba i použitého tak prosím pošlete soukromou zprávu. Případě může být i LV Ombre Nomade, ten bych nakoupil i pro známého, moc mu voní. Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se