Přejít na obsah

Parfémy

Doporučené příspěvky

Dnes tři střiky Dior Sauvage Elixir a taky jsem prý byl cítit po celé lékárně. Dlouho jsem si koupí celého flakónu nebyl jistý, ale voní mi čím dál víc.

Kamarád se pochlubil, že po mém zapůjčení vzorku koupil manželce k Vánocům Ganymede. A mě strašně štve, že mi utekl ten v prodejní sekci. Oh, well. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 52 minutami, Laika napsal:

Jen pro info: na Chodově v Sephoře začali prodávat exkluzivky Dior. 

Pardon - nejde editovat, tak ještě jednou - oprava: ve Westfieldu Chodov otevřeli butik Dior Beauty, kde mají i exkluzivky.

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, ivan_989 napsal:

Co to je exkluzivky? Ze sa to dá kúpiť len v autorizovaných kamenných shopoch?

před 55 minutami, koveras napsal:

Predpokladám, že tam majú Homme Parfum a ich privée kolekciu (napr. Oud Ispahan, Tobacolor, atd...), ktoré okrem oficiálnej Dior stránky nekúpiš.

Jo, jo, jo - nejvyšší kolekce, kterou prodává jen přímo Dior. 

Dají se koupit odjakživa i v Pařížské, ale jen v omezeném rozsahu - viz tady na fotkách v článku:  https://frangipani.cz/parizska-shopping-parfemy-chanel-ingredients/

Ten kosmetický butik má celou kolekci Privée https://www.dior.com/de_de/beauty/entdecken-sie-die-kollektion/discover-the-collection.html ve všech velikostech flakonů + kosmetiku, limitky, svíčky, drobnosti (neceséry, kosmetické taštičky, štětce...) a když se tam zaregistrujete, dostanete hned slevu a hromadu vzorků a miniaturek (jako při nákupu na eshopu.)

Odkaz ke komentáři

ok, napravil jsem. Butik fajn, koukal jsem na jejich Collection Priveé, bohužel New Look ještě neměli. Otázka je, jestli mám litovat nebo ne, ohlasy jsou takové všelijaké. Prý jak jsou nová prodejna, tak New Look ještě nedostali, bude v únoru. No do Pařížské kvůli němu nepojedu.

Prodavačka popisovala jen tak 1-2 ingredience na parfém, asi aby (laické) zákazníky příliš nezatěžovala. Vtipný moment byl, když mi uprostřed oňuchávání nabídla kafe. Odvětil jsem, že děkuji, už jsem měl. Myslela samozřejmě přičuchnout, aby se nos srovnal. :rolleyes: Kávovar prý budou mít taky později.

Nejvíc mě zaujal Tobacolor a Spice Blend, s registrací vám dají vzorky, ale nemají úplně všechny.

Odkaz ke komentáři

Máte někdo PdM Haltane a MFK Grand Soir??

Haltane Parfums de Marly cologne - a fragrance for men 2021 (fragrantica.com)

Grand Soir Maison Francis Kurkdjian perfume - a fragrance for women and men 2016 (fragrantica.com)

Mám rád gurmánské vůně, ale i dřevité sladší (např. Herod, Oajan, Naxos, Gucci Intense Oud, VUI...), tak mám v merku tyto dva.

Já vím, ten Grand Soir jsem dostal do povědomí, až poté co jsem si objednal vzorky z Ingredients Store. Přinejhorším objednám další várku 🤣.

Odkaz ke komentáři

Grand Soir patří mezi moje top 3 vůně, je výbornej. Žádný drama nebo něco, co by vyčnívalo, ale je strašně příjemnej, uhlazenej a dlouho vydrží :). Sice se o něm píše, že je to vůně pro spešl příležitosti, ale já ho používám i na chalupě, když jdu se psem ven a i tak dobrý :D.

Odkaz ke komentáři

před 18 hodinami, Radek Cigi napsal:

Máte někdo PdM Haltane a MFK Grand Soir??

Haltane Parfums de Marly cologne - a fragrance for men 2021 (fragrantica.com)

Grand Soir Maison Francis Kurkdjian perfume - a fragrance for women and men 2016 (fragrantica.com)

Mám rád gurmánské vůně, ale i dřevité sladší (např. Herod, Oajan, Naxos, Gucci Intense Oud, VUI...), tak mám v merku tyto dva.

Já vím, ten Grand Soir jsem dostal do povědomí, až poté co jsem si objednal vzorky z Ingredients Store. Přinejhorším objednám další várku 🤣.

Grand Soir je fajn, ale zase žádná pecka, u mě za 2. Za vyzkoušení určitě stojí.

Upraveno uživatelem Muffik
Odkaz ke komentáři

Haltane jsem měl vzorek a vůbec nevím jak bych ho popsal ani k čemu přirovnal. Z počátku to bylo takova skoro nemocnice😁 takže na první dobrou to bylo no go, ale jak se to rozleželo, tak to bylo i ok. Ale za ty peníze za mě ne. Pdm má lepší.

Bral jsem tam ten discovery set, vybral heroda, na který pak byla sleva.

Odkaz ke komentáři

Kluci, díky za názory na Grand Soir - pravděpodobně jej vyzkouším.
A co Haltane, nikdo nic???

Ja som ho mal v discovery sete a tiež ma úplne nebral. Keď chceš niečo s oud skus Oud Wood, Alexandria II. Ostatné PDM sú safe blind buy ale toto niee.

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Odkaz ke komentáři

Mám tady nějaké vzorky, které mi nesedly a rád bych je nabídnul někomu, kdo by o ně měl zájem. Nejlépe výměnou za jiné vzorky, ale není podmínkou.

MFK - Gentle Fluidity Silver

Vixi - Trudon

Theodoros Kalotinis - 1989

Theodoros Kalotinis - Symposium

Frederic Male - Monsieur

Anomalia - Ceremonie

Anomalia - Narcotic Bohemic

Le Labo - The Noir 29

Paco Rabanne - Phantom

(zdarma celou sadu, ne jednotlivě)

Upraveno uživatelem Muffik
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...