Povidláček Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 LovecK: Díky, přesně to jsem měl na mysli no já dneska nesnídal takže mi to teda dělá chutě! Hlavně ta Maxelova šunka z kulinária
Sphinxx Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 No, ne že bych to mohl jíst každý den, ale určitě to zasytí fest a čas od času míchaná vajíčka se šunkou/slaninou a toastem si dávám taky. Ale tohle je snídaně pro dřevorubce .
carpaccio Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Po delší době lenošivá sobota... Ta si přímo řekla o výbornou snídani s uzenou panenkou v pepři od mistra Havlíčka a domácím chlebem od jeho kamaráda Hanouska.Snídaně jak kdybych šel na pařezy - a místo toho si tu spokojeně brumlám a půjdu tak maximálně se psem.
Street Glide Odesláno 9. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2016 .....zdravá a v celku nízkokalorická snídaně,....chválím Ti to příteli,.....možná by jsi mohl příště ještě před naservírováním vystřílet tím 38 Detektivem ty nezdravé cholesterové žloutky a Cajthamlová nemůže říct ani popel :-)))))
ggrand Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Odesláno 9. června 2016 V 4. 6. 2016 v 9:48, carpaccio napsal: Po delší době lenošivá sobota... Ta si přímo řekla o výbornou snídani s uzenou panenkou v pepři od mistra Havlíčka a domácím chlebem od jeho kamaráda Hanouska.Snídaně jak kdybych šel na pařezy - a místo toho si tu spokojeně brumlám a půjdu tak maximálně se psem. Nechej nasnídat i kvér, dyť má prázdné útroby !
x.man Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Odesláno 9. června 2016 Ta uzena panenka vypada luxusneji nez ty hodinky Samozrejme vtip, luxusni je oboje
Sphinxx Odesláno 10. června 2016 Nahlásit Odesláno 10. června 2016 Dobré ránko pistolníci. Kvér jsem nevytahoval, dnes mám lehkou snídani, k tomu se těžký kalibr nehodí ...
Hasňa Odesláno 10. června 2016 Nahlásit Odesláno 10. června 2016 V 4. 6. 2016 v 9:48, carpaccio napsal: Po delší době lenošivá sobota... Ta si přímo řekla o výbornou snídani s uzenou panenkou v pepři od mistra Havlíčka a domácím chlebem od jeho kamaráda Hanouska.Snídaně jak kdybych šel na pařezy - a místo toho si tu spokojeně brumlám a půjdu tak maximálně se psem. To vypada, jako kdyby sis krajel uzeny penis. I scvrkle varle tam je.
Maxel Odesláno 10. června 2016 Nahlásit Odesláno 10. června 2016 (upraveno) Ten scvrklej pinďour mi tam taky naskočil. Nic, du dát rači pusu ženě, pro sichr. Já dnes flákací pátek, za chvilku vyrážíme směr jih na každoroční písecké slavnosti. Na posilněnou malej brunch , kafe z Bellsovo mašinky a 7002. Upraveno 10. června 2016 uživatelem Maxel
969 Odesláno 10. června 2016 Nahlásit Odesláno 10. června 2016 co jsem tak koukal, tak to by mohlo Písku nejedno krajské město závidět...
carpaccio Odesláno 10. června 2016 Nahlásit Odesláno 10. června 2016 Mno, tak nevím... Jestli máte, pánové, takovouhle výbavu (ta panenka měla přes půl kila), nezbývá, než gratulovat... Ale v zimě, když solej' chodníky, musíte trpět jak zvířata... ggrand: Dobrej postřeh. Na pase jsem měl G19, ale páč byl špinavej jak prase, nechtělo se mi ho při snídani čistit a blejsknul jsem Colta. Každopádně, buď v klidu, k týrání zbraní nedochází - já jsem dnes byl bez snídaně, a koltík je syt.
SCIFI Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 To jsem jedinej kdo má chlapskou snídani? Skoro každý den v roce Chia, Goji, Kivi, Granatovy japko, jogurt a vlocky.
Návštěvník Kamil Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 V 12. 6. 2016 v 9:06, SCIFI napsal: To jsem jedinej kdo má chlapskou snídani? Skoro každý den v roce Chia, Goji, Kivi, Granatovy japko, jogurt a vlocky. A kterej ty seš?
Liqid Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 Docela mě zaujalo načasování místních snídaní SCIFI: 10:35Maxel: 10:34Sphinxx: 9:21carpaccio: 10:20M3maniac: 9:46 Já, jelikož vstávám před šestou a jdu hned do sprchy a po sedmé musím už někdy být, tak moje snídaně vychází tak na 6:30. Ale většinou to stejně nestíhám, takže "snídám" až oběd. No nic, máte to pěkný kuci, třeba budu v důchodu taky snídat ve vašich časech
SCIFI Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 A tak je neděle a žena není doma. Jinak b tam byl čas asi jinej. Ale dobrej postřeh.
Sphinxx Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 V 12. 6. 2016 v 9:29, Liqid napsal: Docela mě zaujalo načasování místních snídaní SCIFI: 10:35Maxel: 10:34Sphinxx: 9:21carpaccio: 10:20M3maniac: 9:46 Já, jelikož vstávám před šestou a jdu hned do sprchy a po sedmé musím už někdy být, tak moje snídaně vychází tak na 6:30. Ale většinou to stejně nestíhám, takže "snídám" až oběd. No nic, máte to pěkný kuci, třeba budu v důchodu taky snídat ve vašich časech No, je vidět, že s Reném snídáme nejdříve ... Jinak zcela mimo téma, snídaně kolem oběda je hodně špatně, chce to vstát dříve a dát si snídani tak, jako tak ... já se nenasnídat, tak jsem asi lehce nervní/nevrlý .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se