jacob Odesláno 7. června 2012 Nahlásit Odesláno 7. června 2012 Stejně tak voní Zodiac. Myslel jsem si, že to vydrží třeba týden, ale gumový řemen voní už asi dva roky. Čekají Tě tedy příjemné chvilky.
Dantechno Odesláno 13. června 2012 Nahlásit Odesláno 13. června 2012 Mel jsem je moznost ohmatat a potezkat , na zivo se mi libi mnohem vic - vypadaji opravdu bytelne. A fakt voni
Vladimír P. Odesláno 14. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2012 La Maddalena a Rescue Timer Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tombed Odesláno 14. července 2012 Nahlásit Odesláno 14. července 2012 Laďošu dobře ty! moře jim sekne
bandicoot Odesláno 14. července 2012 Nahlásit Odesláno 14. července 2012 Skvely! Ja to vedel, ze jsou bombasticky. Gratuluju, vyborne jsi si vybral. A pekne neproslapanou cestickou, na coz jsem nikdy nemel odvahu.
Marty35 Odesláno 14. července 2012 Nahlásit Odesláno 14. července 2012 Všim jsem si až takhle opožděně, Laďošu, konečně ses dočkal...Jsou parádní, velegratuluju a těším se naživo!
filo-boxer Odesláno 14. července 2012 Nahlásit Odesláno 14. července 2012 Pekne, moc pekne, jen jedna vec me irituje. Jak vidim to oblouckove logo tak hned vidim Prim Manufacture.
Vladimír P. Odesláno 20. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2012 děkuji, s hodinkama se plavalo opravdu dobře a celkově jsem s nima moc spokojen. Zajímavé je, že i když jsem je koupal 15 dní v moři, stále intenzivně voní. Na pláži jsme jezdili většinou autem a jak mi foukala klima na ruku, tak hodinky zamořily celé auto vanilkou. Další milé překvapení se mi dostalo v podobě přesnosti, chtěl jsem si je jen tak pro jistotu seřídit a dělaly jen + 3s, ani nevím po jak dlouhé době. Tak jsem je na druhý den opět porovnal s časem na netu a odchylka byla 0s. Teď se na to více zaměřím, jestli je to náhoda, nebo jsou opravdu tak seřízené. Navíc jsem zatím na fóru asi jediný, kdo je má a tak můžu v klidu plivat a machrovat
Petr Svenda Odesláno 20. července 2012 Nahlásit Odesláno 20. července 2012 Jen machruj, mas proc! Jsou nadherne, nevsedniho vzhledu neni dosazeno za cenu nejakych designovych nesmyslu, proporce perfektne sedi, zpracovani, alespon podle fotek, se zda vynikajici, a ve skutecnosti urcite taky je. Perfektni vyvazeni tool vzhledu a koukatelnosti. Uzivej si, gratuluji.
kubson Odesláno 20. července 2012 Nahlásit Odesláno 20. července 2012 (upraveno) Sardegna a mlynáři, dokonalá kombinace? Ty umíš žít Upraveno 20. července 2012 uživatelem kubson
Jony Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Odesláno 24. července 2012 Krásný stroj času . Chystam se na renovaci teze znacky, ale oblekovky.
Vladimír P. Odesláno 2. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2012 Venku je hnusně, tak jsem začal třídit fotky ze Sardinie a některé zde ještě musím vystavit. Hodinky stále voní a několikrát mi za 24/h udělaly nulovou odchylku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Odesláno 2. září 2012 Parádní hodniky, nádherný ostrov. Žes neřekl, na začátku července jsem tam mohli dát chronosraz :-)
Vladimír P. Odesláno 2. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2012 (upraveno) Hm, tak to mne mrzí, pátého to v Olomouci na srazu doženem . Jinak díky, máš to taky pěkny. Upraveno 2. září 2012 uživatelem Vladimír P.
Tomak Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Super hodinky, podle mého vkusu nejlepší kousek na chronoshopu. Díky za recenzi a super fotky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se