Přejít na obsah

Averzia proti nejakej znacke?

ivan_989

Doporučené příspěvky

Třeba takovýhle Ingersolly bych já klidně i bral:).

dealer_vintagewristwatch_full_1397723799

No jo ale takový bývaly dříve, dnes je to parazitovani na zašlé slávě. Stejně jako Invicta a spousta značek spotřební elektroniky...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Ta amygdala s námi mává... Já pozitivně ulpěl na značce Orient, ta mě baví, a na druhou stranu jim trochu blízká Seika mě nelákají...mám ten nápis asi moc spjatý s umělohmotnými ladičkami na kytaru, které sice dobře ladily a dlouho vydržely, ale stejně se jim časem něco odlouplo či ulomilo... Vím, že to nesouvisí, jen se to někam pocitově uložilo.

Odkaz ke komentáři

Mě prudí názvy výrobců, co nevím jak vyslovit (i napsat), ideálně jména zakladatelů těch značek - Jágr le Cultr, Mauris Lacroa, Žak Lemans, Usylys Garden, Ademas Piket, hrabě Monte Vehro a je vcelku jedno, jsetli je to HH nebo číňan, co si hraje na swiss made.

Odkaz ke komentáři

Kdyz pominu ruzne jebky falesneho luxusu typu Graf von monte...atp. a to me spis zvrhle bavi, tak vylozena averze asi ne. Co obecne nemusim je explicitni blyskava prezentace "postaveni" typu Breitling for Bentley a podobne ekvivalenty vilek v baroknim duchu brrr

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Kdyz pominu ruzne jebky falesneho luxusu typu Graf von monte...atp. a to me spis zvrhle bavi, tak vylozena averze asi ne. Co obecne nemusim je explicitni blyskava prezentace "postaveni" typu Breitling for Bentley a podobne ekvivalenty vilek v baroknim duchu brrr

Sent from my iPhone using Tapatalk

Seiko, Tudor, ráno na šichtu a o víkendu na chatu... Ale člověk se potřebuje chovat někdy trochu iracionálně... Víš...  :-D

(mluvím o hornim patře pyramidy, žádnej ingersoll, který mě samozřejmě taky iritujou...)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Ja bych vyjmenoval stejnou trojici jako radouz (Hublot, AP, RM), a jeste pridavam Franck Muller. Duvodem je, ze se hodinky techto znacek objevuji na zapestich ruznych mne nesympatických sportovcu.

Narodnostni predsudky ale mam - nenosil bych jakekoliv ruske hodinky, a nejspis ani cinske...

...

Pak je jeste jedna znacka, ale o te zrovna na tomto foru radsi pomlcim :whistle:

Upraveno uživatelem Le Samoura?
Odkaz ke komentáři

Rozumim, ja je preci nekritizuji a nesoudim konkretni modely. V teto kategorii hodinarske produkce ani neni moc co vycitat (rozhodne ne po technicke strance, snad dizajn). Cele tohle vlakno je jednoduse o vyjadreni naprosto racionalnimi argumenty nepodlozenych nesympatii. Posledni vetu beru za svou.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...