Přejít na obsah

www.StrapShop.cz

Ondrej71

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 208
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsíci...
  • po měsíci...
  • po 2 týdnech...

Chtěl bych poděkovat za radu ohledně výběru, řemen Hirsch Heavy Calf se mi na bondovkách fakt líbí. Přijde mi, že na něčem jiném než tahu jsou ty hodinky úplně jiné, takže bych chtěl přikoupit i gumu, ale bojím se její velikosti. U Hirsche jsem si musel nechat udělat díru navíc kvůli malému zápěstí, takže od kraje řemene k první dirce jsou to 4 centimetry. Můžu se prosím zeptat, jak daleko od kraje začínají díry u gumy Hirsch Pure? Do řemenu nebylo problém díru navíc udělat a nevypadá to nijak nepatřičně, ale u gumy, kde jsou normálně otvory čtvercové se zásahů trochu bojím.. Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...
  • po měsíci...
  • po 4 týdnech...

Super obchod. Okrem kvalitneho nakupneho procesu ma clovek moznost poradit sa so skutocnymi odbornikmi v tejto oblasti. Urcite odporucam kazdemu zaujemcovi o kvalitne remene. Moj nakup som zdokumentoval v tomto vlakne, http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/75951-iwc-mark-xvi-vyzbrojen%C3%A9-rios-hurricane/ Drzim palce!

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
  • po měsíci...

Pro Prim Sport II jsem hledal řemen i našel jsem Strap Shop následoval výběr na Netu s tím,že odběr provedu osobně z Havířova do Poruby není zas tak daleko.Na míst ěvlídné příjetí nakonec jsme vybrali úplně jiný od Hirsche bohužel nebyl skladem takže je objednán.Chvili klidně počkám už jen kvůli přístupu a jednání se zákazníkem.Velmi příjemné jednání ,"pokecali" jsme o hodinách.Případný příští nákup-StrapShop.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...