stepecken Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Obrovská spokojnosť V utorok poobede objednané a v piatok doma na Slovensku : Balenie super a ta podložka ani bergeon nemajú chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsk.web Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Musím se přidat, jsou to profíci a dělaj svoji práci dobře :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazilisek Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Ve zkratce,...Naprostá spokojenost! Už teď se těším na další nákupy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 19. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 (upraveno) Další, určitě ne poslední obchod , jako vždy vše na 150%, ochota, profesionalita. Díky ! Upraveno 19. března 2014 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidn Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2014 naprostá spokojenost už s třetí dodávkou, a to jsem jeden z řemenů musel vracet (moje blbost, objendal jsem špatnou šířku) a peníze dorazily zpět během pár dnů, takže doporučuju i lidem dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Děkuji za řemínek a letmý pokec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Musel jsem si trochu počkat, ale jako omluvu jsem dostal podložku. Ještě jednou díky moc a přeju spolehlivější dodavatele! ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 Chtěl bych poděkovat za radu ohledně výběru, řemen Hirsch Heavy Calf se mi na bondovkách fakt líbí. Přijde mi, že na něčem jiném než tahu jsou ty hodinky úplně jiné, takže bych chtěl přikoupit i gumu, ale bojím se její velikosti. U Hirsche jsem si musel nechat udělat díru navíc kvůli malému zápěstí, takže od kraje řemene k první dirce jsou to 4 centimetry. Můžu se prosím zeptat, jak daleko od kraje začínají díry u gumy Hirsch Pure? Do řemenu nebylo problém díru navíc udělat a nevypadá to nijak nepatřičně, ale u gumy, kde jsou normálně otvory čtvercové se zásahů trochu bojím.. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2014 Chtěl bych zde vyzvednout skvělý přístup Strapshopu a zejména kolegy Bakera. Velmi ochotné a vstřícné jednání. Děkuji a těším se na další nákup:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAD68 Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2014 Musím pochválit vstřícnost a ochotu tohoto e-shopu. Měl jsem problém s řemenem pro svá Seika a vše bylo vyřešeno k mé spokojenosti. DÍKY. Odesláno z HONGMI mobilně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 perfektni domluva, velmi vstricny , pokazde spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchesss Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 Super obchod. Okrem kvalitneho nakupneho procesu ma clovek moznost poradit sa so skutocnymi odbornikmi v tejto oblasti. Urcite odporucam kazdemu zaujemcovi o kvalitne remene. Moj nakup som zdokumentoval v tomto vlakne, http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/75951-iwc-mark-xvi-vyzbrojen%C3%A9-rios-hurricane/ Drzim palce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asel Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Spokojenost, objednal jsem, zaplatil, chvilku si počkal (2dny) a otevřel balík přesně s tím co jsem očekával. I jednoduché věci mohou být krásné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 Největší spokojenost. Perfektní doba dodání, výborně zabaleno.Už plánuji další nákup, za mě palec nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubuking Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 mohu jenom potvrdit předchozí recenze...výborná komunikace, sledování zásilky, perfektně zabaleno...krásné řemeny, Bergeon parádní..ta podložka by mohla být na můj vkus krapet větší.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodo65 Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Ve středu kolem poledne objednáno, chvíli poté zaplaceno převodem. Ve čtvrtek kolem oběda potvrzení o přijetí platby a asi hodinku potom oznámení o odeslání s trackingem. V pátek doručeno. Co víc si přát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Díky Strapshopu za rychlé dodání Hirsche Performance Tiger! Krásný řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Musím se taky přidat - absolutní spokojenost. Barvy odpovídají,skvělá kvalita + poradenská činnost Bakera Co chcete víc ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeBe2 Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Pro Prim Sport II jsem hledal řemen i našel jsem Strap Shop následoval výběr na Netu s tím,že odběr provedu osobně z Havířova do Poruby není zas tak daleko.Na míst ěvlídné příjetí nakonec jsme vybrali úplně jiný od Hirsche bohužel nebyl skladem takže je objednán.Chvili klidně počkám už jen kvůli přístupu a jednání se zákazníkem.Velmi příjemné jednání ,"pokecali" jsme o hodinách.Případný příští nákup-StrapShop. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 Taky se přidávám, maximální spokojenost s komunikací, rychlostí, navíc pro mě plus ve formě osobního odběru. Dávám za jedna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se