Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 125
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
Odesláno

Absolutně bez problému, posílal mi nato a zabalil ho skoro jak porculánovou husu:-)

díky

Odesláno

Na tohoto pana pozor! ;) pokud mate neco co chce, tak vam neda pokoj nez mu to prodate! :lol2:

Ted vazne, jako obvykle, v pohode domluva i celej deal, za me 110%!

Návštěvník YPO
Odesláno

šecko v cajku - doporučuji pro obchodování - uděluji pět hvězdiček z *****

• po 4 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Plati to co vyse! Tak dlouho ze me tahal az vytahnul, ale co, prachy se taky vobcas hodi! ;)

Jinak presnej je jak hodinky co jsem mu strelil, spolehlivej je taky a vubec je radost s timhle panem obchodovat! Doporucuji! 1s *

Odesláno

Vše domluveno a pořešeno přes PM. Chtěl bych tímto Ondrovi poděkovat za ochotu + rychlý a naprosto bezproblémový obchod. Vše proběhlo na 1*.
Jednoznačně doporučuji.post-27300-0-40517700-1435048004.jpg

Odesláno

Tak jsme s Ondrou zase něco šmelili a vyšmelili. Nebylo to poprvý a jak nás tak znám, ani naposledy. :D

Jako obvykle vše v pořádku a i když se mu moc nechtělo na poštu, nakonec se tam pro moje krásný oči vydal. Díky!

• po 2 týdnech...
Odesláno

Rychlý deal, jak bylo domluveno, tak to i proběhlo. Ochota a vstřícnost, prostě samá pozitiva. Díky i za pokec :smile_anim:.  

• po měsíci...
  • po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Pohoda, klídek - zatikaly hodinky, zašustěly prachy, pokec na podzimním sluníčku. Díky moc a bylo mi ctí !

post-35497-0-91227900-1443721808_thumb.gif

Upraveno uživatelem wizard-ov
  • po měsících...
Odesláno

Tak za mna na viac ako vybornu, tak ako sme sa dohodli vsetko platilo a este k tomu vie pit pivo aj vino takze zarucene dlhy a prijemny pokec... :)

Velmi rad si to zopakujem aj niekolko krat... :) :)

• po 5 týdnech...
Odesláno

Ondra mne už zyebal po telefonu jak to, že mu nepíši recenzi, tak tady je:

Naprosto pohodový a spolehlivý člen, se kterým je radost obchodovat a pokecat. Hodinkový entuziasta, horologický zanícenec, prostě CHronomagor s velkým "CH" (nemyslím chujem :)  )  

Hodinky zaplatil částečně v drobných kovových mincích a vratných lahvích (zdáli jsem slyšel jeho plačící hladovějící děti, ale možná že to je vítr ševelil v korunách starých jilmů u cesty), což ukazuje, že je opravdový nadšenec.

Díky moc a příště zase (třeba v opačném gardu) na stejném místě !

PS. Jo a jako jeden z mála mi vrátil knížku, kterou si půjčil a to už něco znamená !  

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...