Dzos Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Jednoznačně doporučuji, rychlá domluva, bezvadné předání. Ondro díky!
Doth Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Odesláno 11. února 2015 Naprostá spolehlivost a bezva pokec. Díky, Ondro..
5etter Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 Všechno v pohodě, děkuji a doporučuji.
Moty Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Odesláno 20. února 2015 Absolutně bez problému, posílal mi nato a zabalil ho skoro jak porculánovou husu:-) díky
LovecK Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Odesláno 24. února 2015 Na tohoto pana pozor! pokud mate neco co chce, tak vam neda pokoj nez mu to prodate! Ted vazne, jako obvykle, v pohode domluva i celej deal, za me 110%!
Návštěvník YPO Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Odesláno 24. února 2015 šecko v cajku - doporučuji pro obchodování - uděluji pět hvězdiček z *****
habadej Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Ještě jednou děkuji Ondřejovy za obchod. Jsem rád, že hodinky jsou v dobrých rukách.
Filip.J Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Odesláno 19. června 2015 Bezva domluva, špicová komunikace, ochota; je u něj samozřejmé, že co řekne, to platí. Díky!
LovecK Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Odesláno 19. června 2015 Plati to co vyse! Tak dlouho ze me tahal az vytahnul, ale co, prachy se taky vobcas hodi! Jinak presnej je jak hodinky co jsem mu strelil, spolehlivej je taky a vubec je radost s timhle panem obchodovat! Doporucuji! 1s *
bobi Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 Vše domluveno a pořešeno přes PM. Chtěl bych tímto Ondrovi poděkovat za ochotu + rychlý a naprosto bezproblémový obchod. Vše proběhlo na 1*.Jednoznačně doporučuji.
emef Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 Tak jsme s Ondrou zase něco šmelili a vyšmelili. Nebylo to poprvý a jak nás tak znám, ani naposledy. Jako obvykle vše v pořádku a i když se mu moc nechtělo na poštu, nakonec se tam pro moje krásný oči vydal. Díky!
T1000 Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Rychlý deal, jak bylo domluveno, tak to i proběhlo. Ochota a vstřícnost, prostě samá pozitiva. Díky i za pokec .
mlsoun1 Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 Po dvou letech na stejném místě a zase vše na jedničku.Tož jak jinak,než Ondřeje doporučit
wizard-ov Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 (upraveno) Pohoda, klídek - zatikaly hodinky, zašustěly prachy, pokec na podzimním sluníčku. Díky moc a bylo mi ctí ! Upraveno 1. října 2015 uživatelem wizard-ov
sibirnaya Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Co sem mu prodal, to sem z neho vymamil zpatky, vse probehlo dle dohody, este sme si fajn splkli, budu mu drzet palce na jeho ceste za chronovysvobozenim
huhu4d Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Odesláno 5. října 2015 Ondrej je overeny a solidny clen, mozem doporucit...
Michal444 Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2015 Tak za mna na viac ako vybornu, tak ako sme sa dohodli vsetko platilo a este k tomu vie pit pivo aj vino takze zarucene dlhy a prijemny pokec... Velmi rad si to zopakujem aj niekolko krat... :)
wizard-ov Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2016 Ondra mne už zyebal po telefonu jak to, že mu nepíši recenzi, tak tady je:Naprosto pohodový a spolehlivý člen, se kterým je radost obchodovat a pokecat. Hodinkový entuziasta, horologický zanícenec, prostě CHronomagor s velkým "CH" (nemyslím chujem ) Hodinky zaplatil částečně v drobných kovových mincích a vratných lahvích (zdáli jsem slyšel jeho plačící hladovějící děti, ale možná že to je vítr ševelil v korunách starých jilmů u cesty), což ukazuje, že je opravdový nadšenec.Díky moc a příště zase (třeba v opačném gardu) na stejném místě ! PS. Jo a jako jeden z mála mi vrátil knížku, kterou si půjčil a to už něco znamená !
xcmaniax Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2016 Děkuji Ondrovi za rychlý a pohodový obchod. Vše proběhlo jak bylo domluveno, hodinky v perfektním stavu a dle popisu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se