Jeronimo Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 před 5 minutami, Radik napsal: A jako věšák na prádlo pak taky super Pochopitelně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 Ale prd, znalci vyuzivaji jako vesak na pradlo zasadne rotoped Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 Kdepak věšak, pomůžou například s mostama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 Klobouk dolu Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 Tohle umím taky. Ale zadkem nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 Tohle umím taky. Ale zadkem nahoru Tvl ja taky, asi to s nama neni jeste tak spatny. A na ctyrech mi to jde uuuplne nejlip, asi trenink Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 @Prochy68@Ajaj Pánové, prosím, hlavně žádné fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 No fotky bych jeste musel trochu potrenovat a poridit nejakej prilehavej oblecek. Ted se na to jeste necejtim. Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 Před hodinou, Bert napsal: @Prochy68@Ajaj Pánové, prosím, hlavně žádné fotky Hele, já cvičím oblečenej! …..i když….nějak mě popadla v pátek nálada jít pumpovat. Dokonce jsem se vystajloval a vytáhl starý oblečení co jsem před 8 lety nosil do gymu. Všechno ok do doby co jsem byl na lavici, pak se ale přesunu na mrtvý tahy. Předkloním se, napnu se a v tu chvíli prdne šňůra v teplákách. A jak se narovnám, tak tepláky elegantně sklouznou ke kotníkům ještě že cvičím u sebe ve sklepě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 @Ajaj Dulezity je, jestli tam mas zrcadla a poradne ses u toho prohlidnul Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 13. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2023 Pro mě je peckovej cvik reverzní plank. Ten vydržím cvičit hodně dlouho.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 13. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2023 (upraveno) Waya, mozna si je dal moc do prava ke zdi. Myslim jako aby se Ti tam ta hrazda vesla. Ale nejak ne moc siroka se vejde. No, kdyz tak ty zebriny prevrtas Jo a jeste porid ty bradla - na bricho a kliky na bradlech. A daji se vyuzit i jako stojany na cinku na drepy. Upraveno 13. února 2023 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 13. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2023 (upraveno) @odjinudto ta mrcha zásuvka a taky je tam na zdi termostat k topení. Ale hrazda se vejde, už mám objednanou takovou menší dřevěnou nasazovací. Právě vrtat bych to znovu nechtěl, musel jsem to teď dát skrz 350mm zeď na závitový tyče. Bradla mám separátní, ale uvidíme... Upraveno 13. února 2023 uživatelem Waya03 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 13. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2023 Jo aha, ty jsem si nevsiml. Videl jsem jen ten termosat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 14. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2023 Teď jsem si všiml tohoto tématu a ukážu top nástroj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 Tohle Jsem postavil synovi (a celé rodině) k Vánocům v sušárně. Zatím fakt super. Ještě nejsou vidět TRX, bosu a jednoručkySent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 @Pavelpu27 Rowerg Concept2 mam taky. Nejdriv jsem myslel , ze to bude vesak na pradlo ale jezdim na tom 5x do tydne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 Taktéž se hlásím mezi majitele tohoto skvělého vesla. Mám ho trochu, vzhledem k mizernému stavu svého kolene, vylepšené. Na vodicí tyči je umístěna zarážka z gumy a molitanu tak, abych nemohl před výrazem jít do moc hlubokého dřepu. Je jasném, že v tu chvíli žádnej zázračnej výkon nenajedu, ale aspoň mohu druhý den chodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 taky tahám, na hudbu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 Teďka, ... co taháš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se