Moty Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Odesláno 11. října 2012 Už je to téměř 1,5 měsíce co jsem si pro ně zajel. Čekání bylo dlouhé, více jak 3 měsíční, nicméně i čekání je cesta, takže po zaplacení zálohy jsem cestoval po vlnách videí a chlubíren ostatních magorů a čekal a čekal. Pak mi na konci srpna zavolal AD, že je pro mě má, určité avízo jsme měl už od Jakubiska, takže jsem to tak trochu čekal. AD se mě zeptal kdy pžijedu, že má další týden dovolenou (byla tuším středa), tak jsem logicky odpověděl, že tam budu do hodiny, a on že jo, že když tak počká, blížila se zavíračka. Cesta byla v celku klidná, polabí bylo zatažené, ale pěkně klikaté, míjel jsem jak maríny tak i lodě a na ruce jsem něměl nic. Do Ústí to mám kousek, takže za 40 minut jsem projel kolem cedule a dle pravidel upravil rychlost na 50:) Po chvilce jsem shlídnul Střekov, téměř jedinou ústeckou historii Nákup proběhl docela normálně, už bylo po zavíračce, tak možná i proto. PO nákupu jen rychlocvak výlohy a domů. na mírovém náměstí první mazlící foto Komunistické náměstí A nakloněný kostel Pak už jen cesta domů, byla výrazně nebezpečnější než jízda tam, protože místo na silnici jsme furt čuměl na ten cifr, lesknou se ručky, indexy, safír háže odlesky, prostě nádhera
Daemonultimate Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Odesláno 11. října 2012 Tak konečně reportážička.Jsou to fakt kusy,novej model je hold novej model.Takže gratuluju a doufám,že máš minimálně stejnou radost jako já. Už jsi zkoušel kolik Ti dělaj denně?
bandicoot Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Odesláno 11. října 2012 Che, ty fotky po nákupu jsou nějaký jasnější nebo se mi to zdá Jsou dobrý, celkem dlouho jsem k nim hledal cestu, ale už je to OK.
Vlcak Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Odesláno 11. října 2012 Hmm, velká gratulace k parádním hodinkám. Užívej si radosti.
ricous Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Odesláno 11. října 2012 Gratulace! Koukal jsem na fotky - na lodi na Labi nejsem, u Provazníka ani na Míráku taky ne - příště dej vědět
kuncák7 Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Odesláno 11. října 2012 Udělal si z toho výpravnou pohádku . U hodinek si se rozhodně nesekl, gratuluju.
sashator Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Odesláno 11. října 2012 Tak tomu říkám reportáž a originálně pojaté chlubící vlákno! K hodinkám nemá cenu nic říkat, je to takový můj svatý grál. Dodatečně teda velká gratulace a užívej jich
Návštěvník pitrs182 Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Odesláno 11. října 2012 Super reportáž a parádní hodinky. Mé TOP Gratuluji!
Moty Odesláno 11. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2012 (upraveno) Díky kluci všem, a Ricousi příště dám vědět a dáme aspoň kávku:smile_anim: Ještě doplňuji další varianty řemenů a tahů, se ZULU si nejsem uplně jistej (co myslíte?) a mesh jsem včera nechal u Dušáka, potřeboval jsem doplnit ten prodlužovací dílek a za 15 minut se jim tam ta stěžejka nepodařila dát, prej, že nevědí z jakejch je to hodinek a tak Upraveno 11. října 2012 uživatelem Moty123
Moty Odesláno 11. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2012 V 11. 10. 2012 v 10:24, bandicoot napsal: Che, ty fotky po nákupu jsou nějaký jasnější nebo se mi to zdá Jsou dobrý, celkem dlouho jsem k nim hledal cestu, ale už je to OK. nezdá, byl to šajn jak blázen, pomalu mi nestačily tmavý brejle:D
ZdenekS Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Odesláno 11. října 2012 Gratulace !!!Dobrá fotoreportáž.Hodinky - co napsat - mám je na ruce. Už skoro rok.Hledám nějaké další hodinky a je to těžké najít něco v porovnání s PO !Jinak - užij si je. Je to fajn mít radost z nových hodinek.
African Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Odesláno 11. října 2012 Krásná cesta, úžasné hodinky Tak ať hezky slouží"
sashator Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Odesláno 11. října 2012 Citovat Ještě doplňuji další varianty řemenů a tahů, se ZULU si nejsem uplně jistej (co myslíte?) a mesh jsem včera nechal u Dušáka, potřeboval jsem doplnit ten prodlužovací dílek a za 15 minut se jim tam ta stěžejka nepodařila dát, prej, že nevědí z jakejch je to hodinek a takZulu strapy (a všechny hadráče) mám sice rád, ale podle mě trochu degradují tak parádní hodinky (podobně jsem zkoušel u sebe na SMP a nebylo to ono). Mesh celkově nemusím, takže za mě je tah a ta guma nejlepší varianta, obzvláště tato s prošitím a překlápěčkou.
Daemonultimate Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Odesláno 11. října 2012 Tak ten oranž Zulu mi k nim jde paradoxně líp než ten mesh.U něj se mi nelíbí,jak to sedí v okolí stěžejek a ta díra k tělu hodinek.Nejlepší jsou asi na tom tahu a pak ta nová guma je taky parádní.No můžeš si to pěkně přehazovat a užívat
Návštěvník ?po Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Odesláno 11. října 2012 všechno dobrý = hodinky s koulema , ale dlouhodobě a nevím proč, mě rozčiluje ta překlápěcí spona x potápky = sem asi divnej
panedge Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Odesláno 11. října 2012 Gratuluju a ten oranzovej hadr hod okamzite do kamen:-)
Ondoni Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Odesláno 11. října 2012 Ještě jednou gratulace..na tom Zulu řekl bych uplně v pohodě, jen potřebuje trochu času, aby si líp sednul a moc nezářil...ale k tomuto nározu mám subjektivní důvody Jinak guma dle mého velice fajnová, na té se mi líbí asi nejvíc a mesh nic pro mě. Užívej jich!
gougy Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Odesláno 11. října 2012 Hodinky skvělé a na všem včetně "hadru" stojí za to. Gratuluji k parádnímu kousku
T1000 Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Odesláno 11. října 2012 Gratulace, dobrá volba. Tah a řemen super, ostatní rituálně zakopej na zahradě hodně hluboko
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se