Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Darek ofiko pro syna, ale potesi i Vas :-)

http://www.prim-shop.cz/nastenne-hodiny/detske-hodiny/stavebnice-hodiny.htm

Nevim tedy, jestli to tu uz nebylo...

díky za tip... Objednávám ;)

Tady levněji https://www.giftak.cz/hracky-pro-deti-dospele/sestav-si-sve-hodiny/?gclid=CjwKCAiAt4rfBRBKEiwAC678KWqCGkAhSQ5vD2NHgFEjNPMUlhvO0o_7fXx0q1ncyk87vA9SVSpMnxoCkxkQAvD_BwE

Upraveno uživatelem Gustaf
  • Odpovědi 662
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Hmm, četl jsem teď zrovna ten článek, cos postnul do Primů... A teď koukám na ty ceny tý skládačky v těch dvou eshopech... Jak to v tom článku psal ten novej šéf Kozel? Že maj svoje zákazníky, nebo tak nějak?

Odesláno

Sorry, ja koukal na jejich web, bo chci nastenne Orliky. A tohle me tam trklo do oka. Diky za tip, kde to maji levnejc....ono asi tehle stavebnic bude hafo ruznych typu vsude mozne.

Odesláno

Jéé, to jsem měl z Východního Německa, onehdá. Nástěnné, 30 cm, šly cca minutu za měsíc. To se mi líbilo

Odesláno (upraveno)

Sibiř má Vánoce každý den..o starost méně ..

A vybrala si ji sama nebo ty?

Upraveno uživatelem tenge
Odesláno

To reknu detem :-)) a duchodaku se nedoziju :-))

Ale ano nějakou drobnost vnuk dostane.Ale jinak mi to připadá že už jde jen o to kdo koupí dražší dárek.A přitom jsou vánoce o úplně jiných věcech.Kam tato doba spěje?
Odesláno

Ale ano nějakou drobnost vnuk dostane.Ale jinak mi to připadá že už jde jen o to kdo koupí dražší dárek.A přitom jsou vánoce o úplně jiných věcech.Kam tato doba spěje?

Asi jsi si spletl fórum kamaráde...

Odesláno

Dárky vyrobit ve sklepě, stromek uříznout v lese a kapříka někde po setmění pěkně upytlačit, co, tak se mají dělat vánoce? :lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...