Moty Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 (upraveno) Nemáte někdo tip, kde Praze omrknout a vyzkoušet Canada Goose? Spoléhal jsem na Rock Point, ale je to bída Myslím, že sem je viděl ve Van Graafu Ad Fjallraven http://www.outdoorforum.cz/viewtopic.php?f=9&t=13785 Upraveno 25. září 2017 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Pokud se nepletu, Rock Point ukončil prodej CG někdy na jaře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 (upraveno) Myslím, že sem je viděl ve Van Graafu Ad Fjallravenhttp://www.outdoorforum.cz/viewtopic.php?f=9&t=13785pokud jedeš do Ruska a nebo na Aljašku, FjallRaven ti bude stačit taky. CanadaGoosss je fakt drahá. Jinak se podívej na Parajumpers, funguje a ještě( třeba pro mě) jsou hezký. Jinak - Fjallraven používám , a ani v tom Rusku mi zima nebyla. Upraveno 27. září 2017 uživatelem leebauer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Hoši, co bundy od fjallraven? Je ta cena adekvátní kvalitě? Nebo je to navoněná bída?Je to opravdu adekvátní. Ty bundy fungujou Používám asi deset let, a jsem spokojen. Čas od času se vyskytnu i v místech kde je -35. Ale i v Čechách se to dá nosit. Používám i letní, a jsou fakt skoro nezničitelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Je někdo majitelem bundy Canada Goose HyBridge Lite Hoody https://www.canadagoose.com/ca/en/hybridge-lite-hoody-2703M.html#start=1&cgid=shop-mens ?Chtěl jsem ji nechat vyčistit, abych ji nějak neznicil a čistírna mi rekla at ji vyperu na co nejmenší teplotu a nechám odstřelit na co nejmenší otacky plus nechám vysusit na věšaku asi na raminku.Ovšem jaký praci prostředek použit, avivaz atpod.. už nikdo neřekl.Tak se radši zeptam než to tímto způsobem zkusím.Dočetl jsem se, ze když se perova bunda vypere, tak peří se v bunde natlačilo do rohu a už to není co bývala před vypranim.Díky za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 (upraveno) Je někdo majitelem bundy Canada Goose HyBridge Lite Hoody https://www.canadagoose.com/ca/en/hybridge-lite-hoody-2703M.html#start=1&cgid=shop-mens ?Chtěl jsem ji nechat vyčistit, abych ji nějak neznicil a čistírna mi rekla at ji vyperu na co nejmenší teplotu a nechám odstřelit na co nejmenší otacky plus nechám vysusit na věšaku asi na raminku.Ovšem jaký praci prostředek použit, avivaz atpod.. už nikdo neřekl.Tak se radši zeptam než to tímto způsobem zkusím.Dočetl jsem se, ze když se perova bunda vypere, tak peří se v bunde natlačilo do rohu a už to není co bývala před vypranim.Díky za rady.Spolu s bundou hoď do pračky 3 tenisáky a per přípravkem na péřové bundy (ten sezeneš ve sportu nejlépe v outdoor prodejně)Možná bych bundu sušil raději rozprostřenou na sušáku ve vodorovné poloze Upraveno 30. března 2018 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Ty tenisáky dát do sušičky spolu s bundou, pak je to o.k.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Mně se osvědčilo nechat jí schnout pomalu a průběžně peří natřásat dokud ho nedostanu tam, kde má být. Pro je pereme o víkendu, abychom se bundě mohli věnovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Diky.Tyhle symboly tam jsou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Ta vanička s 30 a podtržením doporučuje prát samostatně šetrně a neodstřeďovat. Obálka za ní znamená sušit vyvěšením. No a použít adekvátní šetrný prací prostředek bez aviváže. No a postup při sušení jsem už popsal...Tak ať to vyjde.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Kozo, nechceš to raději nechat na té čistírně? Není to zrovna levná bunda. Já pral jednou péřovku Nike a byla pak poloviční, to peří už nějak ?ochablo?. Být tebou, tak ji nechám vyčistit povrchově (parou?), určitě ji nemáš zaj.ebanou skrz na skrz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 28. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Jak ted venku prituhlo, tak na me zase nabehlo puzeni na nejakou hodne tlustou zimni bundu, ev. kabat. Mate nejaky tip? Pozadavky: hodne tepla, dlouha, styl primarne do mesta/prace, ale zase ne neco nudneho. Mam ted na mrazy cernou parku N3B, neco v tom stylu by slo. Koukal jsem na Alpha Ind., ale tam maji bud totez, nebo v khaki zelene (to uz je pro me do mesta az moc ulitle). Husu nechci, ta uz mi prijde moc draha. Barbour me taky neoslovil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Ja loni poridil Fjalraven parku a sem spoko jak do mesta tak na hory, design cistej, jednoduchej, funkcne absolutni parada, te cene to naprosto odpovida, zadna predrazena radoby aljaska;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freelander Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Jak ted venku prituhlo, tak na me zase nabehlo puzeni na nejakou hodne tlustou zimni bundu, ev. kabat. Mate nejaky tip? Pozadavky: hodne tepla, dlouha, styl primarne do mesta/prace, ale zase ne neco nudneho. Mam ted na mrazy cernou parku N3B, neco v tom stylu by slo. Koukal jsem na Alpha Ind., ale tam maji bud totez, nebo v khaki zelene (to uz je pro me do mesta az moc ulitle). Husu nechci, ta uz mi prijde moc draha. Barbour me taky neoslovil.Já právě shodou okolností zkoušel tohle mens-barbour-steve-mcqueen-tuscon-waxed-jacket.html a mě teda oslovil hodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freelander Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Nebo Volf od Bushmanna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Nebo Volf od Bushmanna. Myslis Wolf od Bushmana? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 (upraveno) Hoši, vaše starosti s barbour vyřeším já (viz vláko Barbour) Za mě můžu říct, co jsem měl párkrát ten můj model Durham na sobě na vánočních trzích, tak hřála až překvapivě a zpracování 1A Upraveno 28. listopadu 2018 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Zítra bych se s podobným problémem chtěl mrknout do Burberry, ale bojím se, že nebudou mít velikost pro slona :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Abych teda (po dvou sedmičkách Burgundy) trochu rozvířil flame:Už několik let jsem zimní bundu nevytáhl... jedu podzim-jaro v no name bundičce z nějakého butiku.Ano, na sako mám kabát, ale to je jen designová věc typu koncert, ples, divadlo.Prostě posledních několik let, krom pár dní ani zima nebyla, ne?... já vlastně ani zimní boty nevytáhl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 (upraveno) Zítra bych se s podobným problémem chtěl mrknout do Burberry, ale bojím se, že nebudou mít velikost pro slona :-/Nemají, já jsem svou 3X a výš nenašel.Aspoň ušetřím. Upraveno 28. listopadu 2018 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se