Přejít na obsah

Zimní bunda

Doporučené příspěvky

Nemáte někdo tip, kde Praze omrknout a vyzkoušet Canada Goose? Spoléhal jsem na Rock Point, ale je to bída :(

Myslím, že sem je viděl ve Van Graafu

Ad Fjallraven

http://www.outdoorforum.cz/viewtopic.php?f=9&t=13785

Upraveno uživatelem Moty
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslím, že sem je viděl ve Van Graafu

Ad Fjallraven

http://www.outdoorforum.cz/viewtopic.php?f=9&t=13785

pokud jedeš do Ruska a nebo na Aljašku,    FjallRaven       ti bude stačit taky.  CanadaGoosss       je fakt drahá. Jinak se podívej na Parajumpers, funguje a ještě( třeba pro mě) jsou hezký. Jinak - Fjallraven používám , a ani v tom Rusku mi zima nebyla.

Upraveno uživatelem leebauer
Odkaz ke komentáři

Hoši, co bundy od fjallraven? Je ta cena adekvátní kvalitě? Nebo je to navoněná bída?

Je to opravdu adekvátní. Ty bundy fungujou Používám asi deset let, a jsem spokojen. Čas od času se vyskytnu i v místech kde je -35. Ale i v Čechách se to dá nosit. Používám i letní, a jsou fakt skoro nezničitelné.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Je někdo majitelem bundy Canada Goose HyBridge Lite Hoody https://www.canadagoose.com/ca/en/hybridge-lite-hoody-2703M.html#start=1&cgid=shop-mens ?

Chtěl jsem ji nechat vyčistit, abych ji nějak neznicil a čistírna mi rekla at ji vyperu na co nejmenší teplotu a nechám odstřelit na co nejmenší otacky plus nechám vysusit na věšaku asi na raminku.

Ovšem jaký praci prostředek použit, avivaz atpod.. už nikdo neřekl.

Tak se radši zeptam než to tímto způsobem zkusím.

Dočetl jsem se, ze když se perova bunda vypere, tak peří se v bunde natlačilo do rohu a už to není co bývala před vypranim.

Díky za rady.

Odkaz ke komentáři

Je někdo majitelem bundy Canada Goose HyBridge Lite Hoody https://www.canadagoose.com/ca/en/hybridge-lite-hoody-2703M.html#start=1&cgid=shop-mens ?

Chtěl jsem ji nechat vyčistit, abych ji nějak neznicil a čistírna mi rekla at ji vyperu na co nejmenší teplotu a nechám odstřelit na co nejmenší otacky plus nechám vysusit na věšaku asi na raminku.

Ovšem jaký praci prostředek použit, avivaz atpod.. už nikdo neřekl.

Tak se radši zeptam než to tímto způsobem zkusím.

Dočetl jsem se, ze když se perova bunda vypere, tak peří se v bunde natlačilo do rohu a už to není co bývala před vypranim.

Díky za rady.

Spolu s bundou hoď do pračky 3 tenisáky a per přípravkem na péřové bundy (ten sezeneš ve sportu nejlépe v outdoor prodejně)

Možná bych bundu sušil raději rozprostřenou na sušáku ve vodorovné poloze

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři

Ta vanička s 30 a podtržením doporučuje prát samostatně šetrně a neodstřeďovat. Obálka za ní znamená sušit vyvěšením. No a použít adekvátní šetrný prací prostředek bez aviváže. No a postup při sušení jsem už popsal...

Tak ať to vyjde.?

Odkaz ke komentáři

Kozo, nechceš to raději nechat na té čistírně? Není to zrovna levná bunda. Já pral jednou péřovku Nike a byla pak poloviční, to peří už nějak ?ochablo?. Být tebou, tak ji nechám vyčistit povrchově (parou?), určitě ji nemáš zaj.ebanou skrz na skrz

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Jak ted venku prituhlo, tak na me zase nabehlo puzeni na nejakou hodne tlustou zimni bundu, ev. kabat. Mate nejaky tip?

Pozadavky: hodne tepla, dlouha, styl primarne do mesta/prace, ale zase ne neco nudneho.

Mam ted na mrazy cernou parku N3B, neco v tom stylu by slo. Koukal jsem na Alpha Ind., ale tam maji bud totez, nebo v khaki zelene (to uz je pro me do mesta az moc ulitle). Husu nechci, ta uz mi prijde moc draha. Barbour me taky neoslovil.

Odkaz ke komentáři

Jak ted venku prituhlo, tak na me zase nabehlo puzeni na nejakou hodne tlustou zimni bundu, ev. kabat. Mate nejaky tip?

Pozadavky: hodne tepla, dlouha, styl primarne do mesta/prace, ale zase ne neco nudneho.

Mam ted na mrazy cernou parku N3B, neco v tom stylu by slo. Koukal jsem na Alpha Ind., ale tam maji bud totez, nebo v khaki zelene (to uz je pro me do mesta az moc ulitle). Husu nechci, ta uz mi prijde moc draha. Barbour me taky neoslovil.

Já právě shodou okolností zkoušel tohle mens-barbour-steve-mcqueen-tuscon-waxed-jacket.html a mě teda oslovil hodně.

Odkaz ke komentáři

Hoši, vaše starosti s barbour vyřeším já (viz vláko Barbour) :) Za mě můžu říct, co jsem měl párkrát ten můj model Durham na sobě na vánočních trzích, tak hřála až překvapivě a zpracování 1A

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři

Abych teda  (po dvou sedmičkách Burgundy)  trochu rozvířil flame:

Už několik let jsem zimní bundu nevytáhl... jedu podzim-jaro v no name bundičce z nějakého butiku.

Ano, na sako mám kabát, ale to je jen designová věc typu koncert, ples, divadlo.

Prostě posledních několik let, krom pár dní ani zima nebyla, ne?

... já vlastně ani zimní boty nevytáhl...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...