Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
před 9 hodinami, Radek124 napsal:

říkám si jestli je tak blbější kickstarterista co je spáchal, nebo nevzdělanec co mu na to skočil... 

Či ty len nemáš slabú predstavivosť... Čo keď sú ľudia, čo neriešia promofotky, ale nechcú zabiť polovicu svetlej steny čiernym obdĺžnikom?

Upraveno uživatelem wawrik
Odesláno (upraveno)

@moco A jaké jiné "heblo" než pořádnou sedačku (co snese i fest jebačku), bednu a bar by mohl chlap do obýváku potřebovat? S takovou by Ti drahá rovnou mohla začít kecat i do "zbytečné" velikosti hodinkovnice a Winderu :speak_cool:

Jestli koukáte z 5 metrů a po stranách máš místo, klidně přitlač pár kaček a vem rovnou o třídu větší (86") - akorát bacha i na rozumnou výšku, ať na to pak nekoukáte do stropu. Sám u sebe bych si z 3,5 metru klidně dokázal představit i větší než 65", ale to už bych nemohl otvírat okna vlevo a vpravo (proto ten tip s Ambilightem, který menší telku aspoň o kus opticky zvětšuje) :whistle:

PS: Jinak koukám že i "obří OLED" už se nám pomalu ale jistě posouvají z kategorie "ojetá chrochtávie" do kategorie "ojetá haťapka" - tak uvidíme za rok a půl, jestli už to bude na upgrade za cenu "výprodejního elektromopedu":smoke:

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno

@Radek124 jak tam odkazuješ na ten samsung..to je QLED..neříkal si, ze to na prd? Že jedině OLED? Nevím, jen se ptám.. Taky to za chvíli asi začnu řešit a byl jsem předběžně rozhodnutej pro OLED od Philipsu 65”. Ale 86” je o 21 víc a víc je je prostě víc :)

Odesláno

"QLED" beru jako normální LCD, kde jsem ten prémiový příplatek ochotný pochopit fakt jenom u "extrémních" úhlopříček. Spotřební OLED za kilo mi bohužel ještě pořád přijde nad limitem který bych si dokázal rozumově zdůvodnit - ale věřím že lidi kteří kvůli machrindexu kupují "luxus" typu LOEWE (s identickými panely jako v LG za třetinu) tohle neřeší B)

Odesláno
před 12 minutami, dawe009 napsal:

@Radek124 jak tam odkazuješ na ten samsung..to je QLED..neříkal si, ze to na prd? Že jedině OLED? Nevím, jen se ptám.. Taky to za chvíli asi začnu řešit a byl jsem předběžně rozhodnutej pro OLED od Philipsu 65”. Ale 86” je o 21 víc a víc je je prostě víc :)

OLED od Philipsu který model?

Odesláno

Ok.. Jen jsem z toho nepochopil, co je teda rozumnější volba za 60k.. Jestli philips 65 OLED nebo ten samsung 86 QLED, když si chci koupit televizi kvůli koukání na televizi, ne kvůli machrindexu. Televizi mám doma, většinou ji nikam s sebou nenosím, tak se mi s ní blbě machruje.

Odesláno
před 1 minutou, Duke650 napsal:

Já jen abys náhodou nevzal tu základní řadu 7, tam ten panel měl velké rezervy

Ok. Dík. 

Odesláno (upraveno)

Vzpomínám si že 65-934 s BW byl vloni na podzim bez ironie "top model", u kterého oficiální cenovky atakovaly kilo - ale úplně vážně to asi nemysleli, když k tomu rovnou býval cashback kolem desítky :P.
Letos "v plné předvánoční sezóně" už je za necelých 60 - a tipuju že po vánocích se zbývající kousky vymetou do doprodeje o dalších 10-15 tyček levněji, prostě "holandská dražba"u Philipsů... :speak_cool:

Ad Machrindex: Já taky beru že tohle vlákno je "pro lidi co to chtějí na koukání" a nemají náladu vyvalit ranec nazdařbůh. Vzpomínám si jak takhle vloni chtěli natáhnout třeba kolegu Gase, potom co si ho obchodníček (co já vím - podle auta/outfitu/přítelkyně/opálení/hodinek - kdo ho znáte dosaďte si B)) otipoval na "chodící kasičku" a začal pro něj v katalogu lovit dle kritéria "největší vývar"... 🤑

Odesláno (upraveno)
Před hodinou, dawe009 napsal:

Dík. Našel jsem si mezi řádky, že OLED lepší, jen počkat po Vánocích. Taková informace mi asi stačí. 

Nebo za podobné (možná i menší) prachy vzít větší QLED, na normální TV koukání to musí být taky dobrý. Já asi nemám tak citlivé oko, ale 10 let stará LED od samsungu mi přijde pořád fajn obraz, když pustím HD film 🙂 Jen chci velkou obrazovku, zrcadlit iPhone a Mac a set-top box mě taky sere.  

Ještě se chci zeptat: máte někdo tady "přišroubovanou" TV na zdi na které je obklad (20x4cm pásky kamene)? Je třeba si dávat pozor při montáži?

Upraveno uživatelem moco
Odesláno (upraveno)

@moco Celá ta šroubovací věda je v tom že upevňovací vruty v hmoždinkách musí být namáhané na tah a ne na střih, tj. rám musí být ke zdi pevně přitažený (i proto těch děr bývá tolik) a nesmí viset/bimbat. Jestli jsi toho schopný (s dostatečně dlouhými šrouby a vypodložením do roviny) dosáhnout i na štípaném šutru, pokračuj úvahou level #2: "kam včíl se všema těma drátama?". Jinak si radši rovnou pořiď přiměřeně mělkou a dostatečně širokou almárku za kterou kabely "zmizí", přičemž dovnitř můžeš do pohotovostní polohy vyskládat třeba kvalitní chlast (a ne že si tam necháš vystavit nějaké kamínky, skleničky, hrníčky na dušičky a jiné sterilní babské artefakty!) :smoke:

• po 3 týdnech...
Odesláno
V 15. 11. 2020 v 13:36, dawe009 napsal:

Philips je fajn, máme tento model. Pokud na TV nespěcháš, počkal bych tak na leden/únor, kdy dle mého cena ještě znatelně klesne. U některých prodejců lze i OLED od Philips pořídit s 5 letou zárukou v ceně, což je fajn.

Odesláno
před 7 hodinami, marsimx napsal:

Philips je fajn, máme tento model. Pokud na TV nespěcháš, počkal bych tak na leden/únor, kdy dle mého cena ještě znatelně klesne. U některých prodejců lze i OLED od Philips pořídit s 5 letou zárukou v ceně, což je fajn.

Jj, díky, už Radek říkal, že mám počkat po Vánocích, tak čekám. A běda vám! :)

Odesláno
před 14 minutami, dawe009 napsal:

Jj, díky, už Radek říkal, že mám počkat po Vánocích, tak čekám. A běda vám! :)

Jestli to nepotřebuješ na Vánoce, tak čekání se vyplatí. :) Na ty TV pohádky by toho byla stejně škoda. 😁

• po 2 týdnech...
Odesláno

Přátelé, poradili byste mi prosím jak co nejlevněji ozvučit televizi v pracovně ? 

Mám tam běhací pás a občas při běhání tu televizi prostě neslyším. O kvalitu zvuku příliš nejde. 

Rád bych řešení, které by se ovládalo dálkovým ovladačem od televize. Takže připojení si před HDMI nebo optiku.

Díky

Odesláno
před 29 minutami, Tomas_2002 napsal:

Přátelé, poradili byste mi prosím jak co nejlevněji ozvučit televizi v pracovně ? 

Mám tam běhací pás a občas při běhání tu televizi prostě neslyším. O kvalitu zvuku příliš nejde. 

Rád bych řešení, které by se ovládalo dálkovým ovladačem od televize. Takže připojení si před HDMI nebo optiku.

Díky

Soundbar?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...