magnox Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 před 17 hodinami, Moty napsal: @ragutak už jen finální ujištění:-D https://www.alza.cz/65-lg-oled65c21la-d7177066.htm https://www.alza.cz/lg-sp8ya-d6728962.htm Díky Ja presne tuhle mam. Za me dobra volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 Díky, nakonec mě vyjde na luxus peníze včetně toho soundbaru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 9. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2023 [mention=20025]Moty[/mention] super. Tak dej pak vědět, až to celý otestuješ.Btw jestli máš už něco smart od LG (pračka, sušička), kde to celý propojit. Mně tady z pračky a sušičky skáčou na TV notifikace)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 10. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2023 Zbytek máme většinou AEG, pak dám vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2023 Zdravím, máte někdo zkušenost s nákupem TV v německém e-shopu a jejím zaslání do Čech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 Timto mistoprisezne prohlasuji, ze android/google tv je absolutni hruza.... ja blbec, ja uveril, ja zkusil a ted supim... ja z toho kramu budu mit infarkt... aplikace padaj, kouse se to pri startu, uz jsem to nekolikrat tahal ze zastrcky, aby se to restartovalo.. je to pomaly, pri vypnuti apky jeste uplne ledabyle hraje par vterin zvuk i kdyz je clovek zpatky v menu.. pameti to ma min nez cinskej telefon za par korun... obraz je rozjetej oproti zvuku a v nastaveni to musim furt korigovat.. jebne mi z toho... letosni novej oled model panasonicu... :-(((( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 Dobre, že hovoríš. Akurát som mal v pláne niečo také kúpiť. Ktorý OS je teda rozumne použiteľný? Mám skúsenosť iba s LG WebOS a zatiaľ OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 Predchozi OLED televize jsem mel LG (u mladyho v pokoji) a starsi Panasonic (v obyvaku) s jejich vlastnim systemem.. oboji slapalo bezproblemove.... prehlednejsi a kultivovanejsi byl ten Panasonic, vcetne klasickeho ovladace.. akorat nabidka aplikaci na obojim slaba, napriklad vodafone tv aplikace byla bez sance... tak jsem si myslel, ze to "vylepsim" novym Panasonicem s google tv.. :-o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 (upraveno) Jo jo, všemocné "aplikace" (a *LED) jsou ono mocné marketingové zaklínadlo, které dnes spolehlivě přebíjí naprosto všechny dříve relevantní technické parametry - jako by se snad ta blbá svítící bedna pořizovala k úplně něčemu jinému než k průběžné konzumaci nějaké formy televizního vysílání (dtto mobily, které dnes technicky slabí jedinci taky vybírají dle inzerovaného "počtu megapixelů") Ale aspoň nemůžeš tvrdit že jsme Tě tu před novodobou LagdroidTV nevarovali Upraveno 31. října 2023 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 (upraveno) Já mám blbou televizi, do který jsem píchnul Chromecast (ten už jsem teda jednou upgradoval). Kdyby nestačil, píchnu k ní nějaký mini pc. A až ta blbá televize zdechne, nevím, jestli si vůbec budu pořizovat nějakou novou. Děti to prakticky nepotřebujou vůbec, já bych bez toho přežil zcela určitě, žena nejspíš taky Upraveno 31. října 2023 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 @geometr Je fakt že u děcek bych taky mohl z fleku zrušit dekódovací karty, protože od koronáče jim jejich postarší (ale stále funkčně lepší než Lagdroid) Paňáce na nic jiného než trubka a nebo externí monitor k počítači neslouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 před 2 hodinami, Radek124 napsal: Jo jo, všemocné "aplikace" (a *LED) jsou ono mocné marketingové zaklínadlo, které dnes spolehlivě přebíjí naprosto všechny dříve relevantní technické parametry - jako by se snad ta blbá svítící bedna pořizovala k úplně něčemu jinému než k průběžné konzumaci nějaké formy televizního vysílání (dtto mobily, které dnes technicky slabí jedinci taky vybírají dle inzerovaného "počtu megapixelů") Ale aspoň nemůžeš tvrdit že jsme Tě tu před novodobou LagdroidTV nevarovali No tak poraď, aké sú dnes "relevantné technické parametre", podľa ktorých má človek vyberať. Potrebujem kúpiť TV do obyvačky. Mám Magio, pozeráme občas nejaký detský film a nemienim k tomu pripojovať žiadne podivné krabičky a mať na stole 40 ovládačov, ani investovať do vecí ako OLED apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 [mention=29826]geometr[/mention] Je fakt že u děcek bych taky mohl z fleku zrušit dekódovací karty, protože od koronáče jim jejich postarší (ale stále funkčně lepší než Lagdroid) Paňáce na nic jiného než trubka a nebo externí monitor k počítači neslouží Vodafone (byvale upc) mi rekli, ze uz mi kartu do televize nedaji, ze uz je nedavaji, ze uz jen jejich krabicku s dalsim ovladacem.. k tomu dalsi krabicku a ovladac od chromecast.. me uz vsechny ty krabicky serou.. ja chci jednu televizi, jeden ovladac a finito :-))... druha ve vyberu byla sony oledka s google tv... treti samsung oled... :-)V cem je vubec problem, proc ten android na kazdem tabletu docela bezi a v znackove televizi s cenu 30+ se to seka? Ja to proste nepobiram....Aktualne jsem udelal tovarni reset a vypnul vsechny uspory energie a usinani.. snad to pomuze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 (upraveno) Bohužel nejen Vodafone. Samotné UPC už někdy před 10 lety přestalo karty (prostřednictvím své dceřinné firmy) prodávat, protože tím dacani tratili každý měsíc "po padesátikorunce" na předplatném za kus - a ty karty jsou překvapivě trvanlivější než 2 roky, za které se majitelům stihly zaplatit. Po "povinné migraci" k Vodafonu přibyla na jednu stranu konečně možnost od určité generace OS do bedny stáhnout LagdroidTV aplikaci (ve které ovšem nevidím všecky programy co mám na drátu, od Května 2023 by snad mělo něco existovat i na Tizen=Samsung), ale kvůli retardovaným indickým "script kiddies" (u kterých si ten bastl šitý horkou jehlou objednali) zas pro změnu zcela zmizela dřívější možnost provozu přes WWW na čemkoliv jiném než na kombinaci Windows10/11 + Chrome - a i ta si kvůli zvrtané implementaci HDCP moc nerozumí s externími zobrazovači, TV na HDMI nevyjímaje @McStingerRadit hifistickému pardálovi podle čeho vybírat telku do obývačky? Možná mezi řádky napoví seznam přijímačů které ke streamování Magio TV nabízí samotný T-Mobile - všecko opět jenom AndroidTV. Zbytek bys už mohl brát dle osobních preferencí ke značce, technologii obrazu+podsvícení, slibovaným efektům, rozměrům stěny a možnostem peněženky, ovládání a odezvy budou spolehlivě zdechlé na všem. Na fórech se zmiňují i pokusy s Tizen, ale to už si určitě dřív dohledáš sám Upraveno 31. října 2023 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 Je fakt, že mě taky sere mít víc, jak jeden ovladač (mám dva a telefon, ale je fakt, že ten jeden je jen k tomu, aby se vypnula telka zároveň s krabičkou - jeden ovladač umí totiž zapnout krabičku, která zapne i telku, ale vypnout už umí jenom krabičku, no a druhej, když vypne telku, tak se vypne i krabička ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 V 1. 11. 2023 v 0:10, Radek124 napsal: @McStingerRadit hifistickému pardálovi podle čeho vybírat telku do obývačky? Možná mezi řádky napoví seznam přijímačů které ke streamování Magio TV nabízí samotný T-Mobile - všecko opět jenom AndroidTV. Zbytek bys už mohl brát dle osobních preferencí ke značce, technologii obrazu+podsvícení, slibovaným efektům, rozměrům stěny a možnostem peněženky, ovládání a odezvy budou spolehlivě zdechlé na všem. Na fórech se zmiňují i pokusy s Tizen, ale to už si určitě dřív dohledáš sám nie som zrovna hifista. Vidím do elektroniky na obvodovej úrovni, je to môj koníček, plus mám nejaké skúsenosti so zvukárčinou a štúdiom, to je všetko. TV sú mimo mňa, dlhé roky som žiadny nemal resp. nepozeral a nechýbal mi. Tieto moderné múdre krámy ma viacmenej otravujú, nebaví ma stále kdesi čosi nastavovať a updatovať. Vo všetkom je dojebkaný firmware (každý s dierou v riti je špičkový programátor, dlhá téma), všetci to berú že však bude update a potom zrazu nepodporované, vyhodiť a zas nastavovať niečo iné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasB Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2023 Nemel by nekdo tip, na co se zaměřit pri vyberu TV do cca 25k? Koukal jsem na nejake modely Qled od TCL, Samsungu a LG. TCL me trochu děsí, ze je to primo Google TV na Androidu. Poznam realne vubec rozdil mezi TV za treba 17k a 25k? Nebo nekdo tip primo na konkrétní model v poměru cena/vykon? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2023 před 4 minutami, ThomasB napsal: Nemel by nekdo tip, na co se zaměřit pri vyberu TV do cca 25k? Koukal jsem na nejake modely Qled od TCL, Samsungu a LG. TCL me trochu děsí, ze je to primo Google TV na Androidu. Poznam realne vubec rozdil mezi TV za treba 17k a 25k? Nebo nekdo tip primo na konkrétní model v poměru cena/vykon? Diky Co tohle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2023 Rozhodne poznas rozdil mezi klasickou UHD, QNED, OLED a to na prvni pohled. Nevim v jake to chces velikosti, ale sel bych QNED, nebo pripadne lehce prihodit na OLED a mit klid. Pisu v ramci LG, tv bych jinou nechtel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 5. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2023 Tak po mesici potvrdili ze servisu, ze mi tu Oledku fakt nevopravej, a ze si mi vybrat novou... a ted kardinalni otazka.. stejnou nebo radsi jinou :-)) opet ten letosni model panasonicu s androidem nebo radsi utect jinam :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se