eskimak Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Traveller, to si to pekne rozbehol. Inak cela Tvoja "kniznica" absolutne bez vyhrad, urcite sem hod svoje dojmy ked nieco pocitas :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Tohle je moje sestava na testování na nějakou dobu. Zatím vede Pedro Ximenez... sm1.jpgNo teda to je sestava! Gratulace/lehká závist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 Si vydrancoval MAKRO?? myslím, že většinu z nich jsem tam viděl ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 (upraveno) To je možné, ale v Makru jsem nikdy nebyl. Zatím jsem zkusil asi 2/3 z nich, vede Pedro ximenez, pak Glenfiddich a Glenmorangie. Ostatní mi trošku splývají - nijak mě nenadchly, ale ani neurazily. Lagavulin byl krok vedle, možná za pár let, nebo ho s něčím smíchám. Upraveno 25. června 2015 uživatelem Traveller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 nemáte někdo zkušenost s L quarter cask a co na něj říkáte? Tak nějak tuším, že se to o pár stránek zpátky tady probíralo....Ja ji mam radeji, nez klasickou 10yo, pripada mi chutove zajimavejsi, bohatsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2015 To je možné, ale v Makru jsem nikdy nebyl. Zatím jsem zkusil asi 2/3 z nich, vede Pedro ximenez, pak Glenfiddich a Glenmorangie. Ostatní mi trošku splývají - nijak mě nenadchly, ale ani neurazily. Lagavulin byl krok vedle, možná za pár let, nebo ho s něčím smíchám.Hele michat by byla prasarna, ale pokud bys ji nechtel, klidne rozpitou za primerenou cenu mnozstvi obsahu koupim... Pro me je zatim Laga nejlepsi singlmaltka kterou jsem kdy pil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2015 Pro me je zatim Laga nejlepsi singlmaltka kterou jsem kdy pil Fakt? No, možná jsem k ní ještě nedozrál, ale prostě mi nevoní. Při náhodném smíchání s jinou (ve skleničce trochu zůstalo) z toho nakonec nebyla špatná kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2015 Fakt? No, možná jsem k ní ještě nedozrál, ale prostě mi nevoní. Při náhodném smíchání s jinou (ve skleničce trochu zůstalo) z toho nakonec nebyla špatná kombinace. Ta jódová tinktura je otázkou zvyku. Pár skleniček a pak už to jde :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2015 Uz jsem ho otevrel, radne ochutnal a za me dobry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Pánové, poraďte mi, byť žádnej velkej whiskař nejsem, jedu teďka do Skotska a rád bych teda na exkurzi do nějaký tý palírny. Ne ostrov a spíš někde do úrovně Iverness, ne vejš.. je toho hrozně moc, zatím koukám na Glenfiddich a Famous Grouse, takový dost profláklý a asi to bude hodně turistický.. zvládl bych i něco menšího. Nějakej tip? Chtěl bych normálka prohlídku s průvodcem a degustaci. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Tuším v neděli byl na dvojce dokument, jak dělají Bruichladdich - docela mě to překvapilo, dva dědci s traktorem a flekatej čokl, vodu cucali pidičerpadlem z nějaký jámy uprostřed louky do kanystru na návěsu... Jsem čekal, že dneska jsou to už jen blyštivě lesklé hi-tech provozy. Možná ji díky tomu filmu zkusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Jo, ta vypadá supr.. jenže Islay, dvěma trajektama se mi tam moc nechce. Nicméně, možná to ještě přehodnotim. Další tipy uvítám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2015 (upraveno) Z té ochutnávkové kolekce je pro mě Laga taky chutově nejlepší pití na každodenní pocmrndávání, ale na HighLandPark 25yo což je furt můj nejsilnější zážitek furt nějak nestačí. Ten, ale při dnešních cenách pít každej den moc nejde Upraveno 31. července 2015 uživatelem Tomsn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2015 Inu, co říci - nebyl to špatný večírek: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2015 23? To se prodává? Já myslel, že jen 25. Ta je výborná. Ta 23 bude asi taky medová. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2015 Kdepak, kamaráde, hra světla a stínů za přispění zmenšené fotky. Je to legendární 25ti letá. Mimochodem, tak, jak jsou lahve seřazeny z prava do leva, tak probíhala ochutnávka. Stručně lze říci, že jsme jako hlavní hledisko vzali "kouřovitost" a v klidu popíjeli. Jakkoli jsem pravidelným konzumentem LPH 10, tak Octomore 6.1 byla dost mazec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2015 (upraveno) Kdepak, kamaráde, hra světla a stínů za přispění zmenšené fotky. Je to legendární 25ti letá. Mimochodem, tak, jak jsou lahve seřazeny z prava do leva, tak probíhala ochutnávka. Stručně lze říci, če jsme jako hlavní hledisko vzali "kouřovitost" a v klidu popíjeli. Jakkoli jsem pravidelným konzumentem LPH 10, tak Octomore 6.1 byla dost mazec.Ahoj,Mam rad kouřovou chuť... LPH10 mi tedy smakuje víc jak LPH18 (na mě už moc lehká ) chtěl bych se tě tedy optat, mohl -li bys to porovnat mezi sebou (zejména mě zajímá LPH25, lavagulin, a octomore-coz slyším poprvé). Díky... A jen tak btw já teď takhle. Upraveno 2. srpna 2015 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2015 Ježíšmarjá, to po mně chceš ale obsáhlou slohovou práci :-) Teď vážně: asi by bylo dobré něco o té ochutnávce napsat, protože nebyla tak úplně beze smyslu, spíše naopak, každý vzorek jsem pečlivě před jeho zařazením promyslel. Slibuji, že to napíši. Zatím si prostuduj přiložený obrázek. IMHO úplně perfektní. Možnost polemiky velmi nízká. Tuším to už tady bylo, ale opakování je matkou moudrosti: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2015 Ježíšmarjá, to po mně chceš ale obsáhlou slohovou práci :-) Teď vážně: asi by bylo dobré něco o té ochutnávce napsat, protože nebyla tak úplně beze smyslu, spíše naopak, každý vzorek jsem pečlivě před jeho zařazením promyslel. Slibuji, že to napíši. Zatím si prostuduj přiložený obrázek. IMHO úplně perfektní. Možnost polemiky velmi nízká. Tuším to už tady bylo, ale opakování je matkou moudrosti:Obrázek znám. Spíš mě zajímalo osobní hodnocení... Na slohovou práci už se těším :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se