Návštěvník Kamil Odesláno 6. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2007 - jinak skotskou nemusim (vyjimku tvori VAT69)..... Tak to jsme v této republice asi dva, Vatka je má nejmilejší. Jediná kterou jsem ochoten koupit. Když jsem "odměněn" nějakou jinou, buď s ní následně potrestám někoho dalšího nebo jí vyjímečně vypiju, ale není to ono. ...barbaři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 6. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2007 ...barbaři Asi ano, má proletářská huba to nedokáže ocenit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 6. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2007 Pánové nejspíš tady budu za prase ale občas to dělám: Ředím whisky vodou 1:1. Přijde mi, že to voní a chutná furt stejně, jen to není takovej utrejch. Je fakt, že nepiju žádný extra značky, spíš, co mi přijde pod ruku, dostanu a tak. Ale už se lepším, zejtra pod vlivem tohoto vlákna hodlám strčit rypák ke Kratochvílovcům.. Tak jen jestli v tom mám pokračovat..? Myslím v ředění, v chlastu mám jasno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 6. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2007 Určitě, je to každýho věc jak to pije, jde o náladu a na co máš chuť. Max.lahoda je však pravý(ale opravdu pravý podle klasického receptu) Absint, panák do dvojky a dolejt vodou na led. Díky anýzu vznikne úžasné sperma a v letních měsících výbornej hučák. To už ale není single malt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 6. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2007 Myslím v ředění, v chlastu mám jasno. Zásadně neředit, tím se vývoj závislosti pozdrží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 7. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2007 Rašelinu ani Malt veľmi nemusím. Mám rád sladkosti, no a sladšie mi chutí kukurica, takže kanadská príp. americká. Divokého krocana mám rád, když už jsme u té kukuřice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 7. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2007 - jinak skotskou nemusim (vyjimku tvori VAT69)..... Tak to jsme v této republice asi dva, Vatka je má nejmilejší. Jediná kterou jsem ochoten koupit. Když jsem "odměněn" nějakou jinou, buď s ní následně potrestám někoho dalšího nebo jí vyjímečně vypiju, ale není to ono. Až zase od někoho dostaneš kvalitní single malt či velmi kvalitní blended, tak mi dej vědět, prosím - dám ti za ně galon VATky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 7. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2007 Pánové nejspíš tady budu za prase ale občas to dělám: Ředím whisky vodou 1:1. Přijde mi, že to voní a chutná furt stejně, jen to není takovej utrejch. Je fakt, že nepiju žádný extra značky, spíš, co mi přijde pod ruku, dostanu a tak. Ale už se lepším, zejtra pod vlivem tohoto vlákna hodlám strčit rypák ke Kratochvílovcům.. Tak jen jestli v tom mám pokračovat..? Myslím v ředění, v chlastu mám jasno. Piji neředěnou při pokojové teplotě, ale hodně znalců whisky ředí vodou. Prý více vynikne vůně i chuť. Ale obvyklý poměr pro ředění neznám. Nicméně, o poměru 1:1 pochybuji, to už je podle mě naředěno trošku moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 7. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2007 Bushmills single malt desetiletá byla zajímavá ale obvykle dám irskou Jameson (rekreačně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 7. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2007 Určitě, je to každýho věc jak to pije, jde o náladu a na co máš chuť. Max.lahoda je však pravý(ale opravdu pravý podle klasického receptu) Absint, panák do dvojky a dolejt vodou na led. Díky anýzu vznikne úžasné sperma a v letních měsících výbornej hučák. To už ale není single malt. Aha, tak proto ty nápady......... Mě to bylo od začátku nějaký povědomý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 7. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2007 Pánové nejspíš tady budu za prase ale občas to dělám: Ředím whisky vodou 1:1. Přijde mi, že to voní a chutná furt stejně, jen to není takovej utrejch. Je fakt, že nepiju žádný extra značky, spíš, co mi přijde pod ruku, dostanu a tak. Ale už se lepším, zejtra pod vlivem tohoto vlákna hodlám strčit rypák ke Kratochvílovcům.. Tak jen jestli v tom mám pokračovat..? Myslím v ředění, v chlastu mám jasno. Piji neředěnou při pokojové teplotě, ale hodně znalců whisky ředí vodou. Prý více vynikne vůně i chuť. Ale obvyklý poměr pro ředění neznám. Nicméně, o poměru 1:1 pochybuji, to už je podle mě naředěno trošku moc... Ředění je děs, nicméně pro uvolnění aroma se doporučuje přidat pár (opravdu je pár!) kapek vody, nejlépe z Highlands Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 7. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2007 Rašelinu ani Malt veľmi nemusím. Mám rád sladkosti, no a sladšie mi chutí kukurica, takže kanadská príp. americká. Divokého krocana mám rád, když už jsme u té kukuřice. Tú kukuricu mám radšej, ako krocana, neboli moriaka. Zdá sa mi trochu suchý a mäso húževnaté, samozrejme okrem pŕs. Naspäť k tekutému - ten Bourbon je na jazyk jemnejší. A keď už niečo pikantné, tak potom skôr slivovičku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 7. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2007 Rašelinu ani Malt veľmi nemusím. Mám rád sladkosti, no a sladšie mi chutí kukurica, takže kanadská príp. americká. Divokého krocana mám rád, když už jsme u té kukuřice. Tú kukuricu mám radšej, ako krocana, neboli moriaka. Zdá sa mi trochu suchý a mäso húževnaté, samozrejme okrem pŕs. Naspäť k tekutému - ten Bourbon je na jazyk jemnejší. A keď už niečo pikantné, tak potom skôr slivovičku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 8. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2007 Rašelinu ani Malt veľmi nemusím. Mám rád sladkosti, no a sladšie mi chutí kukurica, takže kanadská príp. americká. Divokého krocana mám rád, když už jsme u té kukuřice. Tú kukuricu mám radšej, ako krocana, neboli moriaka. Zdá sa mi trochu suchý a mäso húževnaté, samozrejme okrem pŕs. Naspäť k tekutému - ten Bourbon je na jazyk jemnejší. A keď už niečo pikantné, tak potom skôr slivovičku. Heh To jsi napsal z legrace a nebo vážně??? Já myslel bourbon Wild Turkey (divoký krocan) z Kentucky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 8. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2007 Divokého krocana mám rád, když už jsme u té kukuřice. Tú kukuricu mám radšej, ako krocana, neboli moriaka. Zdá sa mi trochu suchý a mäso húževnaté, samozrejme okrem pŕs. Naspäť k tekutému - ten Bourbon je na jazyk jemnejší. A keď už niečo pikantné, tak potom skôr slivovičku. Heh To jsi napsal z legrace a nebo vážně??? Já myslel bourbon Wild Turkey (divoký krocan) z Kentucky Samozrejme žart. Ale za tou slivovičkou stojím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 8. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2007 Tú kukuricu mám radšej, ako krocana, neboli moriaka. Zdá sa mi trochu suchý a mäso húževnaté, samozrejme okrem pŕs. Naspäť k tekutému - ten Bourbon je na jazyk jemnejší. A keď už niečo pikantné, tak potom skôr slivovičku. Heh To jsi napsal z legrace a nebo vážně??? Já myslel bourbon Wild Turkey (divoký krocan) z Kentucky Samozrejme žart. Ale za tou slivovičkou stojím. Kolega ze Slovenska jednou dovezl na meeting repovicu a to jsem málem nepřežil. Nic hnusnejšího jsem v životě nepil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2007 Bushmills single malt desetiletá byla zajímavá ale obvykle dám irskou Jameson (rekreačně Ale Bush je taky irská Každopádně - to je téma! Jinak já preferuji irskou, konkrétně Bushmills single malt 16YO, to je lahůdka:-) A ze skotských trojlístek - taková obdoba dezertních vín - Glenmorangie port wood / madeira wood / sherry wood finish A nejlepčí z nich je asi to port wood... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2007 Taky jsem si dovolil jedno zátiší,hodinky ale nejsou ze Skotska ale jižněji ze staré dobré Anglie. (RLT) A obsah láhve(nevratné), není třeba chválit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 23. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2007 .....byl jsem dnes v Hypernově a nechal se inspirovat Viktorovou slepicí ... Vona tam byla moje manželka? A vůbec, nebuď drzej nebo jí to řeknu :D:D!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 26. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2007 Na hojná doporučení zde jsem si přes www.kratochvilovci.cz pořídil svou první lahev Laphroaig a musím říct, že jsem se v tomto nápoji našel. Nevím, jestli je to dobře anebo špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se