Bert Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 Ono to sice patří do rubriky "Co je kde ke koupi". ale vzhledem k tomu, že předmětem koupě je 109 lahví whisky, tak to lípnu sem: http://www.ebay.de/itm/121717762404?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Návštěvník Kamil Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 Taky mám jeden odkaz. pokud neznáte. Výslovnost značek. Nejvíc se mi líbí Caol Ila.
Bob Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 Neblbni, takhle se rouhát v tomhle vlákně !To mel byt blby vtip :-) samozrejme bych tuto svatost colou neznicil, je to uzasny zazitek!
filo-boxer Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 Taky mám jeden odkaz. pokud neznáte. Výslovnost značek. Nejvíc se mi líbí Caol Ila.To je super, diky.
Lu2cz Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2015 Vyslovnost super dokonce jsem se trefil víckrát
VasekN Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2015 (upraveno) Mne zaujala tahle: Nezkoušel ste někdo? :-) Upraveno 13. srpna 2015 uživatelem VasekN
Bert Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2015 Zkoušel, vzhledem k mým chuťovým preferencím mi nic nedala. Stejně jako většina doutníků Perdomo: pro mne dlouhá, kvalitní nuda. Myslím, že i Kamil sdílí tento můj názor.
Návštěvník Kamil Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2015 ... dlouhá, kvalitní nuda. Myslím, že i Kamil sdílí tento můj názor.
filo-boxer Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2015 Nezkousel, ale urcite bych vyzkousel. (mel jsem jine japonce a vsechny super) Je to spicková whiska zrajici ve 3 ruznych dubovych sudech - americkych, skotskych a pak japonskych, takze chut bude komplexni, takove Grand Seiko mezi whiskama. Urcite to bude lahudka, takze pokud nejsi vylozene fanda do kourovek tak nevahej, kup a pochutnej si.
VasekN Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2015 Nezkousel, ale urcite bych vyzkousel. (mel jsem jine japonce a vsechny super) Je to spicková whiska zrajici ve 3 ruznych dubovych sudech - americkych, skotskych a pak japonskych, takze chut bude komplexni, takove Grand Seiko mezi whiskama. Urcite to bude lahudka, takze pokud nejsi vylozene fanda do kourovek tak nevahej, kup a pochutnej si. Já ty tvrdý moc nemusím. Třeba Macallan už byl na mne až moc výraznej. Glenlivet byl z toho co jsem zatím zkoušel tak nějak akorát :-) Tu japonskou zkusím už ze zvědavosti :-) Ale teda za ty prachy nic moc ohlas tady :-)
filo-boxer Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2015 Tady tomu nikdo nerozumi. Mrkni na weby o whisce a uvidis jak je vyborne hodnocena.
marosh Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2015 (upraveno) Až se začnou japka s.r.á.t i do slivovice, tak budem v pitchi... Upraveno 13. srpna 2015 uživatelem marosh
filo-boxer Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2015 Pokud maji v Japonsku svestky, tak nevim, proc by z nich nemohli vyrobit super slivku.
bohus76 Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2015 Takové rouhání,dejte mu někdo ban Kamile pomóc
Bert Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2015 Já ty tvrdý moc nemusím. Třeba Macallan už byl na mne až moc výraznej. Glenlivet byl z toho co jsem zatím zkoušel tak nějak akorát :-) Tu japonskou zkusím už ze zvědavosti :-) Ale teda za ty prachy nic moc ohlas tady :-) Vašku, a právě proto jsem psal o mých osobních preferencích. Whisky kvalitní, komplexní, ale pro mne nudná.
Micey Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 Pánové, poraďte mi, byť žádnej velkej whiskař nejsem, jedu teďka do Skotska a rád bych teda na exkurzi do nějaký tý palírny. Ne ostrov a spíš někde do úrovně Iverness, ne vejš.. je toho hrozně moc, zatím koukám na Glenfiddich a Famous Grouse, takový dost profláklý a asi to bude hodně turistický.. zvládl bych i něco menšího. Nějakej tip? Chtěl bych normálka prohlídku s průvodcem a degustaci. Díky. Tak nakonec takhle. A bylo to supr. Mala destilerka (250 000 litru whisky/rok) kousek od Inverness, na konci devadesatejch let to koupil novej majitej. Furt jedou vyrobu bez jakejchkoli pocitacu a podobne, dva destilacni kotle. Celkem ve vyrobe tri zamestnanci. Meli jsme nejakou "lepsi" exkurzi, takze jsme sli sami s brachou s jejich manazerkou. Ochutnavka byla prima, krome petilety (dle uprimny pani stejne nestoji za moc:)), jsme zkusili komplet nabidku. Whisky z roku 76 za dvacet litru jsem jeste nemel a asi jen tak znova mit nebudu. Byla dobra, ale desetileta (cca osm let ve vypalenym sudu od Jim Beama a dva roky v sudu od spanelskyho cervenyho vina) mi jela minimalne stejne - tydle dve nejlepsi, pak asi desetileta 100% proof (skvela, ale proste dost silna), pak patnactka, tricitka (ta je samo po tom minulym majiteli, stejne jako ta '76). Nakonec jsme mimo ofiko ochutnavky dostali i kost organicky a extra kourovy, ty mi moc nejely. Hlavne ta organicka teda, ta je takova.. nijaka:) Celkem jsem byl nadsenej a doporucuju, kdyby nekdo resil to samy.
eloga Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 Až se začnou japka s.r.á.t i do slivovice, tak budem v pitchi...+1very good**
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se