Přejít na obsah

Single malt

Doporučené příspěvky

Ale jak jsem psal, my za nás uděláme co půjde, aby se to opakovalo... holt pošetříme víc novinek a speciálních stáčení na tuhle akci...

Díky za rozšíření obzorů pokud jde o akce. Mimochodem, chápu to - na základě uvedené citace - dobře, že ses na té brněnské akci také nějak podílel?

Dik za rady, poháre zabezpecim ,a vlakno pozvolna čítam, ale je tak bohaté a existuje toľko materiálu a chutí, pocitov ľudí, ze naozaj ostáva len obcas niečo nové priniesť domov. Ono sami to vratilo, ze neporiadne precitane, slabo nakúpené. Aspon viem , ze aj tvar teda zásadne prispeva k pozitku. Dik.

Přesně tak, kolik lidí, tolik chutí. Navíc i špatná (nebo ne tak dobrá) zkušenost je zkušenost a hodí se do mozaiky. Já mám doma též ze začátků nakupování lahví stále ještě kolem půl flašky Tullamore Dew Phoenix, která mi sice byla doporučena zkušeným harcovníkem, a i přesto už bych si ji po pravdě nikdy podruhé nekoupil. Hlavní je se nenechat odradit drobnými nezdary. ;)

Ovonat ji jde stejne v konicke sklence, jako v široké. Zkus to a uvidíš:-) Nalejes, cuchnes a pijes.

Něco mi říká, že pokud by tomu tak bylo, nebyl by důvod vyrábět skleničky tulipánového tvaru. Ale přesvědčovat tě rozhodně nehodlám. Jak tě znám, vím, že by to nemělo vůbec žádnou cenu. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za rozšíření obzorů pokud jde o akce. Mimochodem, chápu to - na základě uvedené citace - dobře, že ses na té brněnské akci také nějak podílel?

Přesně tak, kolik lidí, tolik chutí. Navíc i špatná (nebo ne tak dobrá) zkušenost je zkušenost a hodí se do mozaiky. Já mám doma též ze začátků nakupování lahví stále ještě kolem půl flašky Tullamore Dew Phoenix, která mi sice byla doporučena zkušeným harcovníkem, a i přesto už bych si ji po pravdě nikdy podruhé nekoupil. Hlavní je se nenechat odradit drobnými nezdary. ;)

Něco mi říká, že pokud by tomu tak bylo, nebyl by důvod vyrábět skleničky tulipánového tvaru. Ale přesvědčovat tě rozhodně nehodlám. Jak tě znám, vím, že by to nemělo vůbec žádnou cenu. :)

Samozřejmě, že máš se skleničkama pravdu, ale stejně tak máš pravdu i v té poslední větě. 

Odkaz ke komentáři

Z tech sklenicek to muselo chutnat jak ocet. :-) Ja jsem taky vcera popijel vysoce kulturne. Mel jsem po telefonatu s zenou naladu pod psa, tak jsem prisel domu, nalil si do horcicaku posledni deci Bruichladdich, flasku jsem hodil do smeti, ve stoje u drezu jsem tech 100 gram exnul, jak nejaky kozak, a lehnul jsem si k televizi, nacez jsem si prdnul. Proste hotovy somelier.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Téma: I s malou palírnou zažijete hodně zábavy
Cena: 490 Kč
Whisky vzorky (2 cl): Glendalough 13yo 46 %, Edradour 10yo 40 %, Wolfburn 46 %, Kilchoman Machir Bay 46 %, GoldCock 8yo 49,2 %
Termín konání: 4. 10. 17.00-19.00
FB: https://www.facebook.com/events/710398309294520/
Odkaz ke komentáři

Jo, já byl jeden z vystavovatelů ;)

Odesláno z mého SM-G960F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...