LukeD Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 Ale jak jsem psal, my za nás uděláme co půjde, aby se to opakovalo... holt pošetříme víc novinek a speciálních stáčení na tuhle akci... Díky za rozšíření obzorů pokud jde o akce. Mimochodem, chápu to - na základě uvedené citace - dobře, že ses na té brněnské akci také nějak podílel? Dik za rady, poháre zabezpecim ,a vlakno pozvolna čítam, ale je tak bohaté a existuje toľko materiálu a chutí, pocitov ľudí, ze naozaj ostáva len obcas niečo nové priniesť domov. Ono sami to vratilo, ze neporiadne precitane, slabo nakúpené. Aspon viem , ze aj tvar teda zásadne prispeva k pozitku. Dik. Přesně tak, kolik lidí, tolik chutí. Navíc i špatná (nebo ne tak dobrá) zkušenost je zkušenost a hodí se do mozaiky. Já mám doma též ze začátků nakupování lahví stále ještě kolem půl flašky Tullamore Dew Phoenix, která mi sice byla doporučena zkušeným harcovníkem, a i přesto už bych si ji po pravdě nikdy podruhé nekoupil. Hlavní je se nenechat odradit drobnými nezdary. Ovonat ji jde stejne v konicke sklence, jako v široké. Zkus to a uvidíš:-) Nalejes, cuchnes a pijes. Něco mi říká, že pokud by tomu tak bylo, nebyl by důvod vyrábět skleničky tulipánového tvaru. Ale přesvědčovat tě rozhodně nehodlám. Jak tě znám, vím, že by to nemělo vůbec žádnou cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Díky za rozšíření obzorů pokud jde o akce. Mimochodem, chápu to - na základě uvedené citace - dobře, že ses na té brněnské akci také nějak podílel? Přesně tak, kolik lidí, tolik chutí. Navíc i špatná (nebo ne tak dobrá) zkušenost je zkušenost a hodí se do mozaiky. Já mám doma též ze začátků nakupování lahví stále ještě kolem půl flašky Tullamore Dew Phoenix, která mi sice byla doporučena zkušeným harcovníkem, a i přesto už bych si ji po pravdě nikdy podruhé nekoupil. Hlavní je se nenechat odradit drobnými nezdary. Něco mi říká, že pokud by tomu tak bylo, nebyl by důvod vyrábět skleničky tulipánového tvaru. Ale přesvědčovat tě rozhodně nehodlám. Jak tě znám, vím, že by to nemělo vůbec žádnou cenu. Samozřejmě, že máš se skleničkama pravdu, ale stejně tak máš pravdu i v té poslední větě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Ale vzdyt si to pijte, jak chcete kluci :-) Jen z toho nedelejte fundament. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Kolik tresni, tolik visni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 Včera jsem ztrestal vybornej kousek :-) Doporucuju. Snad mi ho Eskimak zase nezkritizuje :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 Hlavní je, že sis pochutnal. Není nad to otevřít lahev, která třeba ani obecně není příliš vyhledávaná, a ona potěší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 Frantik: whisky OK, ale teraz otazka na telo: pil si ju rovno z flase? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 Ne, ale ze sirokejch sklenic, pac ty úzký nebyly :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 Ufff. A vies aka dobra by bola s poriadnych sklenic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 Stejne dobra :-) Včera ani nestačila vycichnout, jak rychle zmizela :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 (upraveno) Z tech sklenicek to muselo chutnat jak ocet. :-) Ja jsem taky vcera popijel vysoce kulturne. Mel jsem po telefonatu s zenou naladu pod psa, tak jsem prisel domu, nalil si do horcicaku posledni deci Bruichladdich, flasku jsem hodil do smeti, ve stoje u drezu jsem tech 100 gram exnul, jak nejaky kozak, a lehnul jsem si k televizi, nacez jsem si prdnul. Proste hotovy somelier. Upraveno 28. září 2018 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Téma: I s malou palírnou zažijete hodně zábavyCena: 490 KčWhisky vzorky (2 cl): Glendalough 13yo 46 %, Edradour 10yo 40 %, Wolfburn 46 %, Kilchoman Machir Bay 46 %, GoldCock 8yo 49,2 %Termín konání: 4. 10. 17.00-19.00FB: https://www.facebook.com/events/710398309294520/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miramax Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Díky za rozšíření obzorů pokud jde o akce. Mimochodem, chápu to - na základě uvedené citace - dobře, že ses na té brněnské akci také nějak podílel? Přesně tak, kolik lidí, tolik chutí. Navíc i špatná (nebo ne tak dobrá) zkušenost je zkušenost a hodí se do mozaiky. Já mám doma též ze začátků nakupování lahví stále ještě kolem půl flašky Tullamore Dew Phoenix, která mi sice byla doporučena zkušeným harcovníkem, a i přesto už bych si ji po pravdě nikdy podruhé nekoupil. Hlavní je se nenechat odradit drobnými nezdary. Něco mi říká, že pokud by tomu tak bylo, nebyl by důvod vyrábět skleničky tulipánového tvaru. Ale přesvědčovat tě rozhodně nehodlám. Jak tě znám, vím, že by to nemělo vůbec žádnou cenu. Jo, já byl jeden z vystavovatelů Odesláno z mého SM-G960F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Tohle jsem si objednal z toho by musel chutnat i Božkov natož singlovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Tohle jsem si objednal z toho by musel chutnat i Božkov natož singlovkaMůžu poprosit o odkaz. Díky R. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Můžu poprosit o odkaz. Díky R.https://www.designville.cz/sklenice-na-whisky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Conrade, touhle fazi jsem si taky prosel, jako ze jsem zkousel a hledal nejake hogo fogo sklo, zkousel vsechno mozne, vsechno driv nebo pozdeji popraskalo pri myti a nakonec jsem dospel k zaveru, ze mi nejvic vyhovuje klasicky tvar glencairn. Sl?inte! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Tohle jsem si objednal z toho by musel chutnat i Božkov natož singlovka Tak nevim zda to nezkopirovaly z Crystalexu (a nebo naopak ;-) https://www.sklenenyshop.cz/sklenice-na-konak/crystalex-sklenice-islands-310-1-ks/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 Kdybyste někdo přemýšlel, co mi koupit pod stromeček, tak tady jen tak nenápadně naznačuji... Whisky Maker Laphroaig Unveils Its Oldest Expression to Date http://fortune.com/2018/10/15/laphroaig-oldest-expression-to-date/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se