Přejít na obsah

Single malt

Doporučené příspěvky

Téma: Whisk#y podzimu
Cena: 420 Kč
Whisky vzorky (2 cl): Old Pulteney 12yo 40 %, The Arran 14yo 46 %, Glenmorangie 10yo The Original 40 %, Glenmorangie Nectar d'?r 46 %, Talisker Port Ruighe 45,8 %
Termín konání: 25. 10. 18.00-20.00
FB: https://www.facebook.com/events/323414041545095/

PS: Pozor, začátek degustací byl přesunut na 18. hodinu!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tentokrát se projdeme opravdu hodně dlouhým zeleným údolím, kterým vás provedu já. Mrkneme se přitom na zub sherry. Tedy přesněji řečeno sudům po sherry, jejichž služeb whisky průmysl v hojné míře využívá už minimálně 150 let. Tak přijďte, budu se na vás těšit.

Téma: Ex-sherry sudy: spása či prokletí?
Cena: 550 Kč
Whisky vzorky (2 cl): Glenmorangie 12yo Lasanta 43 %, Glenfarclas 15yo 46 %, GlenDronach Cask Strength Batch 4 54,7 %, Glengoyne 21yo 43 %
Termín konání: 1. 11. 18.00-20.00
FB: https://www.facebook.com/events/358649258216425/

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pro Qwuidda:  Za mě: Ardbeg 10 y.o., Laphroig Quarter Cask nebo Lagavulin 16 y.o- - ten teď popíjím já! Zaměř se na skotský ostrov Islay, což je mekka kouřovek! Kolega Eskimák určitě něco poradí - má fakt přehled.

Odkaz ke komentáři

Můžu ti ještě z vlastní zkušenosti doporučit: Ian MacLeod - As we get it (Islay). Není to extrémní kouřová, ale na ty procenta (kolem 62) alkoholu je fakt lahodná a není to úplně konfekce.

To uz je koukam okolo 1700, celkem dost .. ale celkem se mi libi, ze je takhle silna (62%). Zvazim, diky.

Odkaz ke komentáři

Měl jsem vždy ten 46%, nevím, co je tam za rozdíl. Jestli nějaké zvláštní plnění nebo podobně?? Jinak Ardbeg Corryvreckan je bomba, ale stojí cca 2k. A pak ještě irská Connemara - snad jediná kouřová z Irska. Mrkni na to.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...