(z)denny Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2016 U spyderca se mi wave taky nelíbí. Raději jsem to vyřešil elektrikářskou svorkou. Viz
Trojan Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2016 U spyderca se mi wave taky nelíbí. Raději jsem to vyřešil elektrikářskou svorkou. Viz Ciste reseni...
Návštěvník Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2016 Co říkáte na tohle ? http://www.japanny.com/collections/sakai-takayuki-1/products/sakai-takayuki-33-layer-japanese-gyuto-210mm-santoku-180mm-and-petty-150mm-knives-set
kupko Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2016 Ta el. svorka tak to je opravdu něco strašného :-( Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
mAra_ Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2016 Jak bylo řečeno, Emerson wave je fakt ošklivá, ale on celý matriarch je tak správně skaredy, že jsem mu to odpustil... A pořád hezčí, než elektrikarska páska...
roland0 Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2016 něco pro gramlavé nejsem si jist zda-li je to dobrý nebo špatný nápad, ale doma bych to nechtěl http://shop.vitility.com/en/kitchen-dining/kitchen/kitchen-aids/vleesmes
Tomas_2002 Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2016 Chvíli jsem myslel, že už je zase apríl ...
AndyAaron Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 Dík za tip, ten vypadá strašně dobře! Přesně takovej nožík pro urban cowboye, jako jsem já. Tak dnes mi dosel. Je naprosto super. Lehkej, tenkej, super do kapsy. Da se nosit spolu s tuzkama v kapse u kosile Rybicka je oproti nemu tezka krava. ALE, co te nepotesi a co jsi puvodne nechtel: na krabicce je Made in China. Ja v tom az tak zasadni problem nevidim, ale radsi te na to upozornuju.
Ivan Lelák Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 Pěkná kudla.Škoda, že i tradiční výrobci (naštěstí ne všichni) vyhodnocují, že přesun výroby do Číny jim prospěje. Pro mne to znamená, že se značkou končím, jako třeba s Gerberem - když jsem zjistil, že většina produkce, včetně limitované survival edice Bear Grills se dělá v Číně...
Klotzman Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 Jsem se včera mazlil se svým Calym a natupo jsem se dotkl ostří. Pěkně mě to řízlo, to se mi teda ještě nestalo. Tak ostrou kudlu jsem ještě v rukách neměl.
ZLOjasna Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 Boker ma niekolko rad - boker plus odkial je urban trapper je vyrabana v cine, ale maju aj radu boker vyrabanu v nemecku. Osobne myslim ze to maju dobre spocitane, lebo takto si ho nekupis lebo je vyrobeny v cine. Keby bol vyrobeny v nemecku tak ho nekupis (alebo vacsina ludi) lebo by stal 250 ?...
AndyAaron Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 S tim souhlasim. Zpracovani zatim na jednicku, uvidime jak casem. Ostry jak britva a lehoucky. Takze to Made in China je pro me nepodstatna informace. Ostatne to samo o sobe neznamena, ze to bude smejd. Zatim s nakupem spokojenost.
cema Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 Kdyby měl někdo zájem o zavírák Bushcraft od Real Steel,tak jsem ho dal do inzerce ( http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/101342-p-n%C5%AF%C5%BE-real-steel-bushcraft-folder/ )
bedabedulka Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 Bokera urbana mam asi 3 roky jako (sakovej) nůž. VG10 drzi pěkně ostří. Jen když se mi povolil čep tak mi odskocila jedna kulička a uz jsem ho musel celej rozbouchnout, dej na to bacha je to celkem prdel Odesláno z mého P022 pomocí Tapatalk
emef Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Jojo, to MADE IN CHINA už jsem taky někde našel. Tak mi to vrtá hlavou. Na druhou stranu ta kudla vypadá fakt dobře. A ještě s těma střenkama ve dřevě to je úplná paráda. Jako ještě si pohledám něco na netu, ale jsem nalomenej jednu z věcí, co jsem chtěl, překousnout. Protože zase všechnyostatní splňuje naprosto dokonale. A stejně ho zase za rok někde ztratim. Jinak co ten čep a kulička? Moc jsem to nepochopil. Můžeš se nějak víc rozpovídat?
bedabedulka Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Je to ulozeny v kulickovych loziscich(jini vyrobci pouzivaji kotoucky pomedene, ruzne silony atd..) tady jsou 2 kulickova loziska akorat nemaji klec a z jedne strany je unasec zlabek ve strence a druhy v cepu... myslim ze ty kulicky maji tak 0,5 mm prumer ale to je jen muj odhad...(funguje to jako krk u kola na riditka, akorat kulicky jsou jednotlive) je to sranda s vazelinkou a jehlou je tam tupat zpet... ale chodi uplne suprove, i fest dotazeny aby nevyklal tak chodi krasne...
bedabedulka Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Jsou videt v ramu, par mu jich tam chybi...
Trojan Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Je to ulozeny v kulickovych loziscich(jini vyrobci pouzivaji kotoucky pomedene, ruzne silony atd..) tady jsou 2 kulickova loziska akorat nemaji klec a z jedne strany je unasec zlabek ve strence a druhy v cepu... myslim ze ty kulicky maji tak 0,5 mm prumer ale to je jen muj odhad...(funguje to jako krk u kola na riditka, akorat kulicky jsou jednotlive) je to sranda s vazelinkou a jehlou je tam tupat zpet... ale chodi uplne suprove, i fest dotazeny aby nevyklal tak chodi krasne...Je to system IKBS ktery se pouziva bezne.Pomedene kotoucky neznam, zato znam fosforbronzove podlozky.Osobne mam radsi vyladene fosforbronzove nez tyhle kulicky, je to zlo, loziska maji mit klec.Nuz beha lepe, kdyz uberete z kazde strany asi 2 kulicky (nebo pockate a pri tretim rozebirani uz stejne aspon 2 budou chybet).
bedabedulka Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Ja jsem na starsich nozich mival mede.ne vymezovacky vlozene mezi (nejspis) teflonove podlozky... Ja je tam mam vsechny zatim, je to jedinej nuz co mam a ma loziska, na Foxech a na ER nejsou...
laurin Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Teraz je to moda vsade davat loziska, ja osobne mam radsej podlozky, najma z hladiska udrzby.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se